Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawi mnie to

Kogo z kafe widzieliście na żywo lub na zdjęciu? Jak wrażenia?

Polecane posty

nie jesteś Duchem, hahaa, no to ładnie czyli rozszerza mi się grono "wielbicieli":D skoro mnie tak nazywasz, to jakim ty musisz być kretynem skoro o mnie i do mnie piszesz? ...................................

Tak, nawet najlepsze towarzystwo można przedawkować. Mdłości to dopiero początek jutro za karę czeka Cię kac moralny, wysypka i przelotne opady deszczu.

jutro za karę czeka Cię kac moralny, wysypka i przelotne opady deszczu. dobrze, że żadna ref(f)orma się nie szykuję :P

no więc jak widzisz Pavlo1985 zs odżył w pomarańczach, przykre, no ale cóż jak musi to musi... nic się nie poradzi Pavlo1985 spokojnej

napisała pinda ukrywająca się codziennie pod dziesiątkami pomarańczowych nicków:D

Gość zafsze szczery
oto i ja, miszcz slowotoku

Gość ike to JAAAAAA!
nie poznajesz mnieeee? :P

Refforma_... Oczywiście że nie musi ja jak to pewien osobnik który urósł w oczach niektórych do rangi mistrza nie uzurpuję sobie prawa do tego że to co piszę jest prawdą a inni to chuje i dziwki bo się ze mną nie zgadzają :D

A co zgłaszasz veto? Oj bo się obrażę i nie pójdę dziś spać,a już, już miałam zamiar:P

Gość IMO138555
Ja szacowny IMO vel Krasnal zawiadam, iż jestem zdrów na ciele i umyśle. Ktoś tu szerzy wrogą propagandę. Hej Wiadro!

Duzo paszczurów ma tu swoje pyski na fotach np Lady Love Noxelia Master i wiele wiele innych przegranców. Piekne kobiety tez sa np ja , nie chcialam sie chwalic, ale taka jest prawda, wiec po co byc falszywie skromna?

Nadziejo to nie zs ukrywa się za pomarańczą dzisiaj :D On ma na tyle honoru żeby pisać wszystko pod swoim nickiem :D Oczywiście mogę się mylić :D Ja bym stawiał na czizas lub luśkę :D

refformo zdradziłaś koleżankę :P ty świnio :P

Zs piszę częściej po pomarańczą niż wam się wydaje:)

Pavlo, wiem, bo to miała być prowokacja zawsze się odkrywają, jak rzucam tekstem, że to on :D .........................luśka, chociaż przez chwilę miałam wątpliwość, bo ona nie jest wulgarna, a ten wyżej orange pojechał po bandzie no ale cóż... ...........................

Ja szacowny IMO vel Krasnal zawiadam, iż jestem zdrów na ciele i umyśle. Ktoś tu szerzy wrogą propagandę. Hej Wiadro! rozia? to ty?:P aż tak tęsknisz?:P

ike Zs piszę częściej po pomarańczą niż wam się wydaje Niech pisze ile chce :D Pomarańczowy czy czarny on ZAWSZE nie będzie SZCZERY :D

Nadzieja8 Pavlo, wiem, bo to miała być prowokacja zawsze się odkrywają, jak rzucam tekstem, że to on .........................luśka, chociaż przez chwilę miałam wątpliwość, bo ona nie jest wulgarna, a ten wyżej orange pojechał po bandzie no ale cóż... Aż tak długie słowo schowałaś przed luśka w tym gąszczu ....... ??

to w koncu kto kogo widzial?..jak, po co i dlaczego bo odbiegliscie od tematu :P

nieeeee, kropeczki to moja wątpliwość, czy to na pewno luśka:D a luśkę lubię:) .................... a to kropeczki oddzielające stopkę, od luśki

o masz! wszelki duch! salut:P