Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawi mnie to

Kogo z kafe widzieliście na żywo lub na zdjęciu? Jak wrażenia?

Polecane posty

Mama mówi, że Ty też masz iść mama kłamie:P

Nadziejo a moze luśka lubi stopki :D A ty ją oddzielasz od swojej niepotrzebnie :D

chooj tam aj tam mój jęzor moja sprawa:P

Jeszcze tylko dodam, że ja zawsze wysyłam zdjęcia Ike, jakoś wolę:P Mama mnie straszy pasem🖐️

cream & fiku mikuuu regres & ike offerma & darker zawsze szczery & bielyje rozy JacekJ & Eleeene ble ble & yyughiuh telefon dotykowy & dera ten ostatni niedziel & krwawa wilczyca & prawiczek bez wiary śmieszny student & Looooser kucharz niezdarny & moorland beliar & pink panther duch kafe & zielony żelek Argen & korjonos IMO & BNB refforma & szukanie dziury w całym Mało_stanowczy & brum Iftar & Malcolm offerma & żeleczek Egoist31 & pare naiwniaczek z kafe mp-30 & zosia samosia1 IMO & Lucy Windsor coheed & Leniuch vel L dera & Śmieszny student IMO & Pink panther Kucharz & iftar Szukanie dziury & retro Najlepsze że podszyw mnie ubiegł hahahahahahahahahahahaha Salut w chooja ktoś Cie robi buahahahahahahahahahahahahahhahahahaha

Mama mnie straszy pasem i dobrze ci tak

Nadzieja8 myślisz, że lubi moją stopkę? hmm.. Kto wie może ma ochotę na nadziejowe krakersy :D :D

:D chyba powinnam się cieszyć, że mnie tam nie ma to znaczy, że jeszcze nie jestem nałogiem i nikt mnie nie zauważa:)

no lubię i co poradzę a krakersy są takie... takie.... uniwersalne i do piwa wieczorem i rano do kawy no i może zawierają jednak mniej konserwantów niż czipsy .. a może mi się wydaje że mniej jak go zwał - taki zamiennik jak paluszki dla ike w sumie /bo prawie nikt nie pamięta, że kiedyś ike częstowała na kafeterii paluszkami solonymi/ ......................>

salut do następnego

A kto to jest ten zielony żelek?? Proxxxy gadajże.Oby nie małolata :D

mp-30 & zosia samosia1-- przecież to są dwie śliczne kobiety,kto zrobił mena??

Śmieszny Student-- musisz sie sztalować(prezentować) jak ja to dorobisz sie podszywa.Proxxxy zrób mu te ucieche:D

duszek, znasz mnie będą naciskać, to jak zwykle wyślę Britney Spears:)

Nadzieja8-- co mnie za dupka bierzesz? Pod włos:P Ożesz Ty niedobra:O:(

Nadzieja8 chyba powinnam się cieszyć, że mnie tam nie ma to znaczy, że jeszcze nie jestem nałogiem i nikt mnie nie zauważa Załamałem się :D Mnie też tam nie ma na liście :( Cóż - może kiedyś :D

Gość ale siaraa
23:40 [zgłoś do usunięcia]duch cafe mp-30 & zosia samosia1-- przecież to są dwie śliczne kobiety,kto zrobił mena?? ha ha takie śliczne że zostały starymi pannami i żaden facet je nie chce. są już po 30 :D taaaa na pewno śliczne

ale siaraa-- ośla pało nie będe Ci wszystkiego mówił lecz jesteś w błędzie:D

Duszek, jaka niedobra:D jak chcesz, to mogę Ci wysłać fotkę Britney:) przecież już Ci kiedyś pisałam,że jeden facet nie poznał,że to ona:) więc doceń,że Cię chociaż uprzedzam :D

Gość Zuzanna Amelia & 1
Czesc Duchu - Cierpisz na bezsennosc ?

Nadziejo8 chyba mam demencje jak Ty mnie o tym informowałaś:DMoże szczerusiowi(kretynkowi) odpowiedziałaś:D

"Cóż - może kiedyś" Pavlo, no proszę Cię, oby nigdy, bo jakby coś, to by znaczyło,że jesteśmy juz nałogami a wiesz, jakie ciąży brzemię na nałogach? 1. muszą tu bywać codziennie 2. nie mogą być nudni, to znaczy, muszą posługiwać się obowiązującym słownictwem ........ które miałam zacytować, ale mi nie chce wejść pod palce:D

Zuzia już drugi raz mam CIę witać? Nie poznałaś jak się pytałem o coś tak ogólnikowo?:(

Użytkownik: Śmieszny Student (ilość tematów: 295, ilość postów: 2603) z łokciem waszmość nie ma coś?? I nie załapał żadnej hożej dziewoji na temat? Co Ty mam CIę szkolić:D