Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kłos234

Najpierw starania a teraz usłyszałam, że to był błąd...

Polecane posty

Gość kłos234

Pisałam tu pod czarnym nickiem w staraniach ale teraz normalnie mi wstyd... Kurczę kilka miesięcy starań, wywalone pieniądze na lekarzy, badania, witaminki, srinki, itd. A gdy w końcu udało mi się zajść w ciążę to mąż mi powiedział, że się rozmyślił, że gdzieś kogoś odwiedził i widział noworodka który przez całą jego wizytę (3 godziny) wrzeszczał a w domu czuć było moczem itd.Co ja mam robić???

Gość i78io78oo98o
Nie przejmuj się Kobieto :) Noworodki zawsze płaczą, potem są coraz spokojniejsze ;) Na pewno mu sie nie odechciało, poinformuj go o ciąży i CIESZCIE SIĘ!!!!!

Gość i78io78oo98o
A może mąż chciał Cię tymi słowami pocieszyć? Powiedz mu jak najszybciej o ciąży :)

Gość kłos234
Mój mąż wie o ciąży.

Gość uykio8pi0p09
Co jeszcze mówi? Może to z szoku? Nie denerwuj się, maluszek jest wyczekany i upragniony... Nie załamuj się słowami męża. Jeszcze mu się odwidzi ;) Zabierz go do znajomych z jakimś kilkumiesięcznym, fajnym bobasem..

Gość jsnaj
A najlepiej z rezolutnym kilkulatkiem choćby 2-latkiem. Niemowlęta to koszmar. Są słodkie na 5 minut. Mam córkę i niemowlęctw to jest masakra. Niedługo będziemy się starać o drugie i już na samą myśl mam ciarki. Szkoda, że dzieci nie rodzą sie już takie roczne conajmniej :P

Gość kłos234
Wszystkie chyba dzieci starsze które znamy to takie dzieci z ogromnymi problemami wychowawczymi. Biją, gryzą, kopią, sieją postrach w piaskownicach. Z jeszcze starszymi jest jeszcze większy postrach bo jedna dziewczyna to nawet ma nadzór kuratora. U tego noworodka był ponad miesiąc temu, kilka dni chodził jakiś dziwny, w końcu powiedział co myśli, sądziłam że jednak mu przejdzie. Miał teraz wolne kilka dni, zaproponowałam abyśmy zrobili jakieś zakupy już dla dziecka a on mi na to, żeby z tym poczekać...bo może dziecko oddamy! Powiedział, że to błąd, że on jednak dzieci nie chce mieć, że dzieci to ogromy trud i wyrzeczenia na które jednak nie jest gotowy, że lepiej będzie jak dziecko oddamy i np. poczekamy na lepszy czas bo teraz to on nie nadaje się na ojca. I co ja mam robić? Nie "odciążę się" przecież na zawołanie, na 2 miesiące przed porodem!

Gość zostaw tego
idiotę, podaj o alimenty i niech sobie życie układa sam, a Ty bądź szczęśliwą mamą

Gość Berbec
Pomyśl o tym że twoje dziecko nie musi być takie straszne ja mam trojaczki córki fakt dały czadu ale syn to jadł spał i srał dopóki nie zaczął chodzic to praktycznie wogóle nie odczuwałam że mam syna w domu. Nie każde dziecko wyje po nocach są takie które od samego początku są mało płaczliwe odzywają się tylko gdy mają mokro i są głodne

ehh to ze Twoj maz sie noworodka przestraszyl to jeszcze nic:D:D:D jak ja bylam w ciazy to mnie tez takie wrzeszczoty o strachy przyprwialy typu omg co ja zrobilam:D:D ale mimo ze cudze dzieci sa beee i wku-----a to jednak swoje sie bardzo kocham. jestem pewna na 100% ze tatus do szpitala po bobasa swego na skrzydlach przyleci:):)

Gość Myszka Miki w pantalonach
to mąż mi powiedział, że się rozmyślił, :D, :D, :D, :D 10/10

hmm rozmyslil sie, ale przeciez ty juz jestes w ciazy, wiec teraz to moze narzekac zreszta nieslusznie, bo wlasnie taki malutki noworodek to zazwyczaj tylko placze jak chce jesc, jak sie naje to spanko, i nie wydaje mi sie mozliwe czuc mocz od tej kruszyny, nawet jak zrobi siusiu w pieluszke, bynajmniej ja nigdy nie czulam, dziwne ale mniejsza o to, w kazdym razie dziecko w drodze a to nie jest zabawka, ze sie rozmysle i odloze na sklepowej polce, niech sobie pogada twoj maz, nie sluchaj go, zostaw sprawy wlasnemu biegowi, ja bym tak postapila w twojej sytuacji, to chyba najlepsze co mozesz zrobic

Gość BFSRT
rgetg