Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiak19877

szpilki +wysoka dziewczyna

Polecane posty

Gość Kasiak19877

Hej zrobiło się niesmaowicie ciepło, ja ja odkryłam że w szafie mam tylko jedne sandały i to na 8 cm obcasie. Ogółem są piękne i dość wygodne (miałam je założone może ze 2 razy w tamtym roku) , tyle że ja jestem wysoka (175 cm) i nie czuję się dobrze w tak wysokich szpilkach. Nie wyglada to głupio jak dziwczyna ma ponad 180? jak uważacie ?

Gość zdziwiony.
koszmarnie dziwacznie nie rozumiem po co wysokie dziewczyny wkładają jeszcze szpilki tak samo jak nie rozumiem czemu niektóre grube wkładają mini

nie rozumiem po co wysokie dziewczyny wkładają jeszcze szpilki noga sie lepiej prezentuje

Gość Kasiak19877
Noga wygląda lepiej w szczególności w przypadku kiedy zakłada się sukienkę. Najchętniej kupowałabym buty na 4-5 cm obcasie, ale takie naprawdę ciężko dostać

Gość margaretta from Kraków
jeśli Twój facet mierzy conajmniej 190 - śmiało włóż

Gość yeeaaahhh
ee enie przejmuj sie ja mam 172 i nosze 12 cm szpile nogi wyglądają zajebiscie a faceci się ogladają jak nie wiem :) i gdzies mam opinie ze jestem za wysoka czy cos. Ja sie dobrze czuje i to mi wystarcza.

Gość Kasiak19877
gdybym miała faceta to bym nie myślała o tym :) tylko bym się zapytała czy mu to pasuje. Jednak jestem wolna

Kasiak, ile ty masz lat? Jeśli tak bardzo ci zależy na opinii innych to lepiej w ogóle tych butów nie zakładaj i chodź w Conversach - to jest rozwiązanie dla ciebie, pewnie i tak nosząc buty na obcasie byś się garbiła, bojąc się wyprostować, bo jeszcze uzyskałabyś Żyrafią posturę. :)

Gość Kasiak19877
nie jestem najmłodsza :p ostatnio strzeliło mi 25, Zależy mi na opini innych, tak już niestety mam i choć nie lubię tego w sobie to nie mogę tak po prostu przestać się przejmować tym co inni o mnie pomyślą,

Gość idsobcvieavb
175cm i wysoka? ja mam 185 cm i jestem wysoka, ty jestes kurdupel

Kasiak, no ok, jesteś po prostu zbyt wrażliwa i za bardzo chcesz wywrzeć dobre wrażenie na innych, ale naprawdę pomyśl, skoro masz już 25 lat to powinnaś odnaleźć swój własny styl i nie przejmować się tym co inni pomyślą. Zresztą buty na 8 cm obcasie to nie jest zbyt wielkie szaleństwo, nawet przy Twoim wzroście. :)

Gość Kasiak19877
Właśnie w tym sęk że mam swój styl, ubieram się elegancko, i do tej pory chodizłam w butach 4-5 cm i już się do nich przyzwyczaiłam, tyle, że teraz tak ciepło a nie mam odkrytych butów pooza tymi 8cm sandałami. Cóż myślę, ze jutro rano przed wyruszeniem do pracy wszystko się wyjaśni :)

Gość olkahrhr
Kobieto, masz TYLKO 175cm Ja mam 179, wiec nie masz czym sie stresowac

Gość Kasiak19877
Goska zazdroszczę :) fajnie byłoby mieć 168, wówczas wchodząc do sklepu z butami nie musiałabym najpierw zwracać uwagi na obcas, tylko na fason

Gość herbatka poobiednia
znam twoj ból. mam 178cm w obcasie kolo 185. moj facet ma 177 jakos, lubi jak chodze w szpilach alee ja jakos sie zle czuje.. nawet jak chodze sama na obcasie to mam wrazenie jakbym patrzyla na wszystkich z góry :D.

Gość Kasiak19877
najgorsze jest to, że wielu facetów jak założę szpilki jest niższych ode mnie. Raz założyłam szpilki właśnie z 8 cm na imprezę, i więcej tego juz nie zrobiłam, bo wszyscy faceci byli ode mnie niżsi i nie czułam się komfortowo

Kasiak, ale jęczysz, jak ci tak źle to odrąb sobie te obcasy i problem z głowy, Jezu, zamień się ze mną swoimi 'problemami'.

ja mimo mojego wzrostu i tak preferuje facetow powyzej 185, ale tobie nie zazdroszcze. Chyba bym sie zalamala jakbym miala 175 i wiecej

Gość herbatka poobiednia
lej na to, przestań przejmowac sie tym co ludzie moga pomyslec, wazne zeby tobie bylo dobrze, lubisz szpile to zakladaj, nieraz widywalam dziewczyny powyzej 180 cm i sie nie przejmowaly. poza tym mowia ze faceci zwracaja uwage najpierw na wysokie dziewczyny wiec glowa do gory ;)

Gość herbatka poobiednia
goska aleś pojechała :/

Gość Kasiak19877
Bielyje Rozy przepraszam, ze Ciebie zirytowałam moim "problemem" Gośka myślę, że jakoś dam radę żyć z tymi moimi 175 centymetrami

Gość o matkuniu
a ja mam 183 i kocham obcasy, 5 cm to mus 7-10 kocham ! mam wysokiego chlopaka, jestem zgrabna to co komu przeszkadza. a jak komuś nie pasuje, że jestem 2 razy taka jak on to jego problem ;)

Gość nie wiem dlaczego haaaeerf
jakoś nie przepadał za dlugimi kozami