Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona827

Możliwość zajścia w ciążę.

Polecane posty

Gość FalllOutGirllll
Misia... niestety wkładka to koszt kilku stów, ale jest to jednorazowy wydatek i masz spokój kilka lat, a za opakowanie tabletek zapłacisz 30zł albo i więcej... tak czy siak wszystko kosztuje;/

Gość FalllOutGirllll
Autorko odezwij się. Dostałaś tą upragnioną miesiączkę?

Gość zaniepokojona.
Witam was wszystkie i Was wszystkich . Mój problem jest następujący. Jestem dziewicą i nie kochałam się z chłopakiem,ale bardzo często się "bawimy" i chociaż nie przypominam sobie,żeby na paluszkach mu coś zostało to tygodniowe spóźnienie podsuwa mojej wyobraźni różne scenariusze. Wszyscy znajomi mówią,żebym się uspokoiła bo musiałby się dosłownie mówiąc spuścić na palce i je głeboko wsadzić,żeby coś z tego było,ale mimo tego stras niesamowity. Dodam,że w tym miesiącu nie podróżowałam,nie byłam przeziębiona. Istotne może być tylko to,że miałam infekcję ( przez otarcie nabłonka wejścia do pochwy) ,która trwała tydzień . Okres pojawił się ostatnio 29.03 i trwał 6 dni póki co nie boli mnie ani brzuch ani piersi. Wszystko jakby śpi. : )

:):):)okresu nadal nie ma ale dzięki Twoim wypowiedziom jestem spokojniejsza. No, a test wyszedł negatywnie:) Na razie czekamy:) za kilka dni znów będę najwyżej go powtarzać:)Nie mogę odzywać się tutaj tak często, tzn. mogę ale nie lubię jak ktoś lampi mi się w monitor, a chodzi mi o mojego faceta:) No a koleżanka chyba sobie za bardzo sama wkręca.:) spokojnie. Jak ma przyjść to będzie. Najwyżej zrób sobie test. Tyle mogę powiedzieć. No a tydzień spóźnienia to jeszcze nie tak wiele, choć jak mi się tyle spóźniał to już wiedziałam, że ciąża i tak też było, mimo tego iż miałam wszystkie objawy na okres. No ale cóż...:)

Gość FalllOutGirllll
Misiu to może idź do lekarza... Coś z tym musisz zrobić.

Gość FalllOutGirllll
Droga Zaniepokojona. Perspektywa dziewicy w ciąży jest dla mnie co najmniej śmieszna. Jak ktoś ma pecha to nawet podczas "zabawy" (o ile dobrze rozumiem co chcesz przez to powiedzieć) może zajść w ciążę.

FalllOutGirllll Hej :) no i wczoraj po południu przyszła:) i jest:) a co do lekarzy to u nas czeka się pół tora miesiąca na wizytę a na prywatną nawet 2 tygodnie. Niestety taka jest rzeczywistość z NFZ-em.

Gość agiew
Nie martw się na zapas. Po ciąży możesz mieć rozregulowane cykle. Jeśli zabezpieczacie się prezerwatywą to może pomyśl o kupnie mikroskopu owulacyjnego? Będziesz wiedziała kiedy masz dni płodne - wtedy będziecie bardziej uważać. Ja osobiście używam afrodyty. Dlatego o tym mówię.