Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetakatka2112

Początki bezsenności?POMOCY!

Polecane posty

Gość Anetakatka2112

Witam.Mianowice od kilku tygodni bardzo słabo sypiam.Mam 18 lat.Sama nie wiem w czym tkwi problem.Chodzę do szkoły weekendowej,obecnie nie pracuje wiec rano nie musze nigdzie wstawac codziennie.Od roku jestem zestresowana z powodu zaniknięcia miesiączki,bardzo to przeżywam..Często piję krople walerianowe przed snem lub melisę,ale ostatnio bez efektu..Kiedyś po ciężkim dniu padałam na twarz,a teraz jestem pobudzona.Nie sypiam nawet prawie do 2 w nocy.Rzadko przesypiam cala noc,budze sie wczesnie,kiedy biore krople mam wrażenie że strasznie późno wstałam wstając w pół do dziewiątej,boli mnie głowa a ostatnio towarzyszą mi migreny. :(Jak moge złagodzić tą bezsenność? Pomóżcie.

Gość sdfghjkl
przede wszystkim dlaczego tak długo nie masz miesiączki? Dlaczego nic z tym nie robisz? Chyba trzeba wybrac sie do lekarza,może masz coś z tarczyca .

Gość jacob47
Na Twoją bezsenność może wpływać wiele czynników. Stres (dziwny jest brak miesiączki u młodej kobiety), radzę z tym iść do ginekologa. Kolejnymi czynnikami może być złe odżywianie, problemy emocjonalne lub psychiczne. Mogę polecić ci książki, które pomogły ze stresem i bezsennością. Zwalcz Stres http://dl4.pl/LO Sztuka spania i wstawania http://dl4.pl/LP Pozdrawiam

Gość krzychuu
Pomocny w Twoim przypadku może się okazać jakiś ziołowy suplement, który jeśli nie pomoże to warto będzie udać się do lekarza. Ja jednak wierzę, że melisa, szafran i ine zioła pomogą Ci wyciszyć się przed snem i zasnąć. Sam przyjmuję Forsen od 3 miesięcy i w końcu zasypiam jak małe dziecko.