Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luna_92

Pomoc w sprawie chłopaka

Polecane posty

Cześć :) Potrzebuję rady a nie mam nikogo z kim bym mogła o tym porozmawiać ;/ od 4 miesięcy mam chłopaka . i mam problem ponieważ w śród naszych znajomych jest lesbijka nic do niej nie mam i w ogóle , ale ostatnio za dużo czasu spędza z moim chłopakiem i w sumie nie wiem juz jak to jest z nami jak chce z nim o tym porozmawiać to twierdzi że chce go trzymać na smyczy a tak nie jest ;/. ostatnio zauważyłam że z nia częściej pisze niż ze mną ;/ przed weekendem majowym sie pokłóciliśmy i stwierdził że musimy odpocząć od siebie że musze mu pozwolić zatęsknić za mną , i co pojechał z tą naszą znajomą i jeszcze 2 znajomymi nad jezioro a ja zostalam sama , nie wiem już co mam robić kocham go bardzo ale sama już nie wiem cały czas tylko cierpie . jak do niego napisze wiad na tel to odpisuje tylko tak na odczepne . Tęsknie za nim bardzo i nie wiem co robić ;/

4 miesiące i już musza od siebie odpocząć. poszukaj innego faceta

Gość Myszka Miki w pantalonach
przeruchałby ja ale nie ma szans, więc sama rozumiesz...

no wlasnie , on wcześniej nie miał dziewczyny jestem jego pierwsza i juz nie wiem czy ja coś źle robie czy co

Gość może być problem....
nie narzucaj się!!! Każdy, kolejny sms pogłębia jego niechęć do Ciebie!

jeśli chodzi o to , to raczej nie . raczej to jest dla niego kumpel ale strasznie dużo czasu jej poświęca a mnie nie ;/

wiesz on powinien ganiać za tobą a nie za nią. jeśli po 4 miesiącach się kłócicie tak że musicie od siebie odpocząć to co będzie za parę lat?

Wiesz co , obawiam się że to nie jest facet dla Ciebie, szkoda nerwów i czasu . Gdyby faktycznie mu zależało zrobił by przerwę ale w zyciu prawdziwy facet któremu zalezy nie pojedzie z obca kobieta sobie tak nad jezioro.

Gość moze troche wiem
Myślę że w takiej sytuacji należy porozmawiać z chłopakiem, bo jeśli uważa że Twoja koleżanka jest ważńiejsza od iebie to niech idzie do niej a Tobie da spokój, coz bedziesz musiala przełknąc te porazke

Gość może być problem....
zagryź zęby i udawaj, że Cię to nie rusza. Jeśli to nie pomoż,e to nic nie pomoże:(

cięzko mi jest bo ja na prawde tęsknie , kocham a on jest taki oschły jak jesteśmy sami razem to jest ok a jak jesteśmy daleko od sebie to juz sie psuje , on twierdzi że za często sie widujemy ;/ w sumie widzimy sie przez 4 dni na uczelni ale z naciskiem na słowo WIDZIMY bo o normalnej rozmowie to nie mam mowy ;/ bo on idzie zapalić ze znajomymi a tak sam na sam to bardzo żadko sie widzimy może raz na 2 tyg

moi znajomi którzy tylko widzą co sie dzieje twierdzą żebym go kopnela w tyłek i dała sobie spokój ale ja nie potrafie bo jak go widze to zapominam o tych wszystkich rzeczach ,

Luna porozmawiaj z nim o tym co czujesz, konkrtenie a nie że ci smutno. Facet musi miec konkret . Jeżeli faktcznie mu zalezy bedzie próbował coś z tym zobic jeśli nie to Ty daj sobie spokój.:( Życze powodzenia , jeżeli faktycznie się z nim rozstaniesz . nie łam sie . Poradzisz sobie .

no ja już z nim 2 razy poruszalam ten temat no i raz to tak po prostu [rzeszło a teraz wlaśnie niedawno stwierdził no co Ty o nia jesteś zazdrosna nie ma z Tobą żadnych szans io w ogóle , i zebym sobie nie wymyślała czegoś czego nie ma i nie zamykała go w klatce cholera jaka klatka ;/

Luna wybacz ale facet jest kretynem . Ma kobietę , no wiem różnie jest w związkach ale na litośc boska jak możesz brac inną laskę i jechac z nią gdzies zostawiac swoja kobiete sama ? Dla mnie facet jest spalony , albo facet chce byc w zwiazku albo tylko dla seksu albo zmykaj w podskokach. Luna nie trac czasu ! Zrobisz jak uważasz .

nie no jeśli chodzi o seks to na razie jeszcze do tego nie dotarliśmy ;/ pieścimy sie i w ogóle były nawet 2 próby ale nie wyszło ;/

Luna ja już swoje zdanie wypowiedziałam, faceci są różni . Ale jak widac twój jeszcze nie dorósł do bycia w zwiazku. Luno trzymaj się. 🖐️

Dzięki wszystkim za wypowiedzi i rady :) Nie wiem co zrobi , wiem tylko że musze przeczekać to wszystko do wtorku ;/

Dwie próby i zero rezultatów? Wniosek? To jeszcze nie facet, ledwie chłopiec.

kurcze i mam problem bo mimo że to chłopiec to go kocham ale jednocześnie ranie siebie i nie wiem co robić;/

Jak dla mnie to niech sie buja:) miec fajna laske(a na taka wygladasz) i biegac za less...w dodatku pojechac na majowke bez swojej damy? kurde piekna pogoda, jezioro, namiot, dziewczyna u boku...czego chciec wiecej?! To jest cos nie tak...toz to jakas pierdola, a nie facet. Sorry, ale tak uwazam;) pzdr!:)

Jeśli on nie potrafi, załatwić tego po męsku, no to trudno się mówi, weź sprawy w swoje ręce, wyłóż karty na stół, konkret, co "boli". Szczera rozmowa, bez ściemy, powinna pomóc. Jeśli nie, cóż znajdziesz sobie kogoś innego, kogoś na kogo zasługujesz, kto odwzajemni Twoje uczucie. :) Nie ma sensu się męczyć. :)

Gość anony mouse
Luna, przede wszystkim nie oskarżaj siebie, nic złego nie zrobiłaś. Nie istnieje dla niego, a dorośli nie zmieniają się dla innych, może powierzchownie. Jeśli on nie chcę z Tobą przebywać, to trudno. Zmień temat swoich zainteresowań na tydzień, przez ten czas spotykaj się z innymi ludźmi. Będziesz miala lepszy punkt widzenia.

Gość kiedyś przeczytałem
bardzo mądre zdanie : "pozwól mu odejść , jeśli nie wróci to znaczy że nigdy nie był Twój". Miłość to nie zawsze deklaracja zgodności , nie zawsze jest obopólna.Zawiedzina miłość boli ,ale czas i inna miłość jest najlepszym lekarstwem.Trzymaj się