Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki jest najgorszy

Jaki jest najgorszy ból waszym zdaniem?

Polecane posty

Gość kswooooowww
[zgłoś do usunięcia] Rhovannion Spadłam z konia. A ból złamanego serca to przy tym pierdółka. *** kilka twoich wpisow czytalam i tylko uzalasz sie nad soba, nie przesadzaj, sa wieksze tragedie i wieksze bole fizyczne np jak ktos na zywca plonie albo go toruruja a czlowiek jest w stanie to przezyc. a bol psychiczny, ten naprawde psychiczny, nie "depresja" u dzieci emo :O jest najbardziej rozdzierajacy przestancie sie nad nia uzalac bo to jej sposob na zycie - zrobic z siebieofiare losu

Gość kswooooowww
[zgłoś do usunięcia] bół złamanego serca - w doopie byłaś i goowno widziałaś. gowniaro dorosniesz i sie bedziesz z tego śmiała do kogo to?

największy ból jest wówczas jak ci ktoś umiera na rękach i nic nie możesz zrobić długo boli

Gość bół złamanego serca -
sole & mare ból fizyczny jest niczym w porownaniu z bolem duszy, złamane serce boli najbardziej i tege bolu nie mozna usmierzyc, alkohol itp moze na chwilke - do tego

kswooooowww - to ja mam taką propozycję dla Ciebie. Przeżyj taki ból, a potem pogadamy. Budź się codziennie rano z bólem, zasypiaj z bólem i miej świadomość, że do końca życia będzie Ci towarzyszył. Wtedy będziemy mogły porozmawiać. Nie mówię, że wewnętrzny ból nie istnieje. Wiele razy mnie tak bolało, ale to jestem w stanie jakoś przeżyć.

Gość kswooooowww
a co jest glupiego w tym co napisalam?:O gowniara to ty chyba jestes :O tez do konca zycia bedzie mi towarzyszyl bol psychiczny, klade sie z nim i wstaje, i bynajmniej nie z powodu jakiegos fagasa i uwierz ze wolalabym stokroc fizyczny

Jak dla mnie ból porodowy. Miałam wrażenie, że jakby mnie wtedy na żywca pocieli to nic bym nie czuła.

A ja wolałabym psychiczny, zdecydowanie. Wtedy przynajmniej mogłabym się normalnie poruszać, normalnie pracować. A tak, jestem kaleką, dodatkowo ze zrytą psychą.

Gość kswooooowww
a sorry to nie do mnie :D:D ja piszac o bolu psychicznym absolutnie nie mam na mysli zlamanego serca. bolu psychicznego nie zsdaje ci ktos, zadajesz go sobie sama

a to ty pisałaś?

Gość kswooooowww
nie cos mi sie popiertolilo :O

no właśnie, bez przesadyzmu :D

laura c. myślę podobnie, ból po śmierci dziecka, najgorszy ból jaki do tej pory przeżyłam.

Gość sole & mare
bół złamanego serca - wiesz co? tak sie sklada ze nie jestem juz malolata, swoje przezylam.. ból fizyczny jest niczym najgorszy jest ból psychiczny, ta bezsilność, niemoc przykład? poronienie - ból fizyczny- jak przy okresie takim silnym ból psychiczny - nie do zniesienia, świadomość że nigdy nie zobaczysz swojego dziecka... nie do opisania

Gość jestem_w_kropce111
ej podszywaczu, oddawaj moj nick

Gość jestem_w_kropce111
bol po smierci kogos bliskiego, bol z tesknoty... do tego bol ucha i zeba (tez przezylam porod )

Gość gość
Najsilniejszym, najpotworniejszym, niewyobrażalnym bólem jest moi drodzy tak zwany Fantomowy Ból Dupy. Tego żadne z was by nie wytrzymało.

Gość gość
punkcja, wrzody, ból istnienia

Gość gość
mnie najgorsze bole jakie spotkaly to ostre zapalenie ucha, stan po hemoroidektomii (po operacji wyciecia zylaka z tylka) oraz zakrzepica okoloo******cza(bole 8-9/10, nikomu ich nie zycze). nic mnie gorzej nie bolalo lacznie z zebem, bolem menstruacyjnym czy laparoskopia. gorsze wydaje mi sie tylko podpalenie zywcem i obdzieranie ze skory oraz zaawansowany rak z przerzutami