Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Khorgos

Jak delikatnie wybadac, czy kobieta jest zainteresowana facetem?

Polecane posty

Gość Khorgos

Mam w pracy kolezanke, ktora ostatnio zaczela sie inaczej zachowywac w stosunku do mnie niz zwykle. Czesciej przychodzi do mojego pokoju, zagaduje, gdy jestesmy sami wspomina, ze musimy sie umowic na kawe, pyta co u mnie slychac, gdy siada kolo mnie przybliza swoje kolano do mojego. Gdy spotkamy sie przez przypadek na miescie, z daleka mnie zauwaza, niemal na skrzydlach przybiega, nawiazuje rozmowe. Jak delikatnie wybadac, czy ona te wszystkie podchody robi po to, aby ja pozniej adorowac, dowartosciowuje sie jednym slowem, czy kryje sie pod tym cos wiecej?

Gość 3/4 samogonu
dowartościowuje się :D

Gość do autoraa
umów się raz i drugi, obserwuj, rozmawiaj - wyciągaj wnioski.

Gość Khorgos
To mam tak chodzic z nia na te kawki? Nie znacie jakiegos sposobu, aby przyspieszyc procedure?

Gość Mirtta
A Ty co, lekarz czy trep, że wszystko wg procedur? :P

Gość amber rain
No przecież to jasne, podobasz jej się. Ja pierdzielę, jak można być takim ślepym :o

Gość no całkiem prawdopodobne
że leci na Ciebie, ale bądź czujny, nie rób głupstw i nie angażuj się, wiesz jak to jest z kobietami. Może być też tak że chce się dowartościować Twoim kosztem takie są kobiety i chyba o tym wiesz. :)) Radzę Ci, zlej to i podejdź na luzie.

Gość cotampowiemprawde
Kobiety w większości jak się je olewa to potem ciągną do faceta ja tak przynajmniej mam, ale w tym przypadku zaprosił bym ją na kawę i wcale bym z tym nie czekał.