Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efektowna

ROZSTĘPY pytanie

Polecane posty

Gość efektowna

hej, może wiecie czym najlepiej smarować rozstępy. mam taką specjalną rączke do smarowania tylko ze ona jest do smarowania cellulitu, ma takie prążki gumowe, coś jak szczoteczka. mam też taką kostkę z czterema zaokrąglonymi rogami. czy może zwyczajnie ręką. czym najlepiej wg was?

Gość niczym bo
rozstepy to blizny, moga zblednac i zrobia to samoistnie ale ich nie usuniesz, ewentualnie laserem nie znikna ale zrobia sie prawie niewidoczne

Gość efektowna
mam czerwone rozstępy dlatego je smaruje zeby je spłycić i żeby zbledły. nie wiem tylko czym najlepiej smarować, czy ręką, czy tymi "szczotkami"

Gość to bardzo mozliwe ze
wyprobuj ziola szwedzkie i nimi nacierac, ponich blizny ladnie znikaja. mozesz takze uzyc arabskich mydelek na rozstepy

Gość abcdefgkobieta
myślę, że jednak lepiej wmasowywać ręką, te rękawice czy kostki są do "rozbijania" cellulitu, więc to co innego :)

jesli juz to peelingu regularne, bo one scieraja naskorek i pobudzaja krazenie a co za tym idzie odnowe skory. zreszta takie masaze tez pobudzaja krazenie.

Gość niczym bo
zbledna, zbledna, tylko ze zbledna samoistnie, jak kazda blizna, ale zadne balsamy tu nie pomoga, to pic na wode, przyspiesza zabliznianie, ale i tak beda widiczne, tylko laser pomoze

Gość abcdefgkobieta
nie prawda, niektóre balsamy faktycznie wspomagają gojenie rozstępów (zwłaszcza świeżych, czerwonych), wielkiego majątku nie kosztują a lepiej wiedzieć, że coś się robi z brzydkimi bliznami niż pozostawia je do samoistnego zblednięcia ;) ja smarowałam już zabliźnione rozstępy balsamem eveline, wcale nie drogi, nawet 20zł nie kosztuje, a jednak zauważyłam zmianę - rozstępy wyraźnie się zmniejszyły :)

ja kiedys fissanu uzywalam i tez widzialam roznice, moze nie dramatyczna, ale rozstepy byly naprawde sporo mniejsze