Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porozmawiajmy o Beatce

beatka z jakiej wsi pochodzisz?

Polecane posty

Gość porozmawiajmy o Beatce

Beatka s-k Bo wygladasz na wsiurę i chyba masz problemy z samoakceptacją? ;)

Gość asdasdasdfgkeknijdjsc
hahaha, dokładnie. jakas walnieta wiesniara haha

Gość golapolskagolaa
hehehhhh dobre :) znam tą gościówe na kafee

Gość golapolskagolaa
Beata z Albatrosa :)

zdjecie ma zajebbiste, nie dosc ze takie male to jeszcze blond-róz-stara-rura hahaha

beata beata zostaw mego gnata :P haha

Gość mamamkaha
wychwala się na kafe, obraża innych i ta fotka... tak ubrana, wymalowana i z taka fryzurą to widać, że wiele sobą nie reprezentuje. Brak gustu - fanka Dody-Elektrody Jak mysli, że dobrze wygląda to juz wszystko wiem o niej... Nie ma klasz+ to wida po wzgldyie i yzpowiedziach...

Gość mamamkaha
fajnie jej jedna lASKA PRZYSRAŁA: Beatka, Ty naprawdę masz kompleksy i pewnie gówno a nie dom. Sama wyglądasz na taką co się z dupskiem ciśnie facetowi do wyra. Jak Ci się temat nie podoba TO WYRYWAJ STĄD, ZŁOSLIWA ZOŁZO. Zauważyłam, że jak się komuś w życiu nie powodzi to sie przechwala na kafe i beszta innych. Z dedykacją dla Beatki http://pl.memgenerator.pl/mem-image/jestem-pr zystojnym-i-wysportowanym-nastolatkiem http://c.wrzuta.pl/wi6799/640ef2df00113a9a481 5e1b3/efekt_ssiedzenia_przed_kompem Autorko, ja mieszkam w dużym domu z rodzicami - oni zajmuja dól - my górę. Bardzo sobie chwalę. Zawsze można liczyć na wzajemna pomoc. Dziś rodzice pomagaja nam przy córeczce a kiedyś my zajmiemy się rodzicami. Ale ty sama musisz określić jak będzie lepiej dla Was, bo nikt tutaj do końca nie zna Waszych relacji i stosunków rodzinnych

Gość PAPAJKA MAJKA SRAJKA
no fakt - wygląda przednio ;) I focie dobrze potrafi wstawic... a i wypowiedzi ambitne ma ;) Miodzio

Gość nowalijka jakaś taka dziwna
wszystkie beaty jakie znam to pustaki typu jak ta z kafe. pustak który udaje ze jest taka madrą i jak zajebissscie mieszka a naprawde to głupia wieśniara która wssztstkich krytykuje (oczywiście nie mam nic do ludzi którzy mieszkaja na wsi bo wieśniactwo to stan umysłu:) )

Gość dajcie spokój...
fajne linki tu ktoś wkleił. Przez internet możesz być kim chcesz... Ona chce być damą, wykształcona, bogata i spełnioną to taka jest... tutaj... na kafe... Widać po fotografii, że nie jest to osoba z klasą więc dajcie jej spokój - nie oczekujcie zbyt wiele... Wyżywa się, bo w życiu jest maluczka i nieszczęśliwa... gdzies musi nadrobić, wyżyć się... Szczęśliwe i spełnione osoby, zadowolone ze swojego życia, nie sa takie uszczypliwe, wredne i niegrzeczne...

Gość nowalijka jakaś taka dziwna
ciekawe czy beatrycze spi. pewnie tak, wkurwi sie jak to jutro zobaczy haha :)

Gość nie wiem po co ona
tu marnuje czas. Tylko smrodzi wszędzie i jeszcze się nie wstydzi wklejać zdjęć. Jakbym miała tak niewiele mądrego do powiedzenia to bym sie nie ujawniała jak ona. Najgorsze jestto, że ona sie pokazuje i nie wstydzi tego jak wygląda ani tego co tu wypisuje

Gość beatka ty sie tu
też wypowiedz. Posiej trochę jadu. Czyzby Ci dech zaparło? Pewnie myslałaś, że jesteś tu lyubiana, co? Tak jak myslałaś, że dobrze wyglądasz, co? A tu taaakaaa lipa...

Gość róże i fiolety to
kolory wieśniaków. Byle kolorowo i cukierkowo. Te kolory, owszem, sa modne ale u małych dziewczynek. Do tego blond włody, opaska, aż mnie telepie. Wrzuć na luz kobieto. Skasuj tą fotkę, bo sie każdy śmieje. Naprawdę wierzysz, że dobrze wyglądasz?

Gość pizdeczka lizunia
a wklejcie jakies jej wypowiedzi...

Gość Beatka s_k
a pierdole was. fryzure mam taka jaka mam bo mi suszarka wyjebała w łazience. a ten różowy to dlatego bo jestem fanką pigi. i co wy chcecie, jesteście plebsami gupie kutwy i kutafony!

Gość Beatka s_k
a pierdole was. fryzure mam taka jaka mam bo mi suszarka wyjebała w łazience. a ten różowy to dlatego bo jestem fanką pigi. i co wy chcecie, jesteście plebsami gupie kutwy i kutafony!

Gość pizdeczka lizunia
beatka szmatka, gównojadka

Gość shskahdkhaakakak
hujemuje dzikie wieze kurwe do gnoju !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fakt ...jest zalosna
I wstydzi sie swej twarzy,myslicie ze dlaczego to zdjecie takie malutkie jest???

Gość szkoda ze wy nie pustaki i nie
widzicie czyja fotke ma ten projekt w stopce:D Specjlnie jest tal mala i powiekszyc sie nie da, bo to zdjecie jednej z osob z tv;) ale sprzed lat, wy sie podniecacie:O