Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale o co ci chodzi autorko

ZDRADA FIZYCZNA MEZA - jak sobie radzicie zony zdradzone

Polecane posty

oooooo kryzys wieku średniego:D:D:D:D:D:D toć to najlepsze tłumaczenia dla zdradzonych żon, które przecież żadnego udziału w tym kryzysie nie mają ,bo przecież są takie cuuuudowne :D:D:D

Gość a ja sobie poradziłam inaczej
tak czy siak, w przyszłym tygodniu zaczynam nowe życie. na razie mentalnie, a po rozwodzie całkiem namacalnie ;)

jaki znowu przymus??????? :D:D:D:D raczej zew natury :D :classic_cool:

"Faceci mają fizjologiczny przymus do zdrady," a kobiety mają fizjologiczny przymus do wysysania pieniędzy z męskich portfeli i kont :D

aha,czyli ktoś ;) inny Cię macać będzie :D :classic_cool:

o i jakaś zgodność pojawiła się :D

ano zgodność: skoro wy nie hamujecie swoich "naturalnych przymusów", my też nie hamujemy naszych ;)

Gość supersamiec
Tyle że z przespania się z jakąś nieznaną wam kobietą nic wam nie ubywa, a po oskubaniu faceta z kasy jak najbardziej, wymierna kwota mu ubywa.

I takim oto sposobem wojna płci trwa i trwać będzie :D

Gość regergetg
dyrdymały nadsamców XYY .. kompleksy małego ch***? no najwidoczniej znam w swoim otoczeniu mase związkow bez zdrady da się?da... ale nie no to wymaga wyrzeczen przeciez po co .. lepiej napisac ze taki jest zew natury... coś chuj*** ten zew:D a co do tego ze do zdrady zwykle przyczyniaja sie 2 osoby zgadzam się zazwyczaj tak się dzieje głównie u kobiet, że czegos w zwiazku im brakuje

a i owszem, wiele ubywa. poczucie bezpieczeństwa, atrakcyjności, miłości, zaufania, wierności. rozpada się nam świat. więc sprawiedliwie jest, żeby i wam się rozpadł. a że was dotykają nieco inne rzeczy- cóż :D

Gość regergetg
panie samsamiec.. a dajmy odwrotna sytuację.. nic by ci nie ubylo gdyby partnerka za plecami robila loda np. twojemu kumplowi i smiala sie np. z ciebie żeś frajer? punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, ale nigdy nie skumam skad taki światopogląd chyba dlatego że chu*** ja nie mam:D

Gość supersamiec
"wiele ubywa. poczucie bezpieczeństwa, atrakcyjności, miłości, zaufania, wierności." To jakieś abstrakcyjne poczucia. Ale swoją drogą, to czy on się z tą zdradą obnosił, czy to efekt twojego wścibstwa że wyszło? Jeśli wścibstwa, to nie możesz mieć pretensji do niego, bo on ci przykrości widać robić nie cichał i poczucia żadnego nie chciał rozwalać. "znam w swoim otoczeniu mase związkow bez zdrady da się?da... " pytanie czy rzeczywiście zdrady nie ma, czy tylko o tym nie wiesz większość zdrad pozstaje niewykryta (i całe szczęście, bo za dużo związków by się rozpadało)

dyrdymały regergetg : ".....głównie u kobiet, że czegos w zwiazku im brakuje" :D:D:D:D jesteś babską szowinistką i to bez poczucia humoru :o

bynajmniej nie abstrakcyjne poczucia. dla kobiety są ona bardzo ważne, najważniejsze. a poza wszystkim innym, nie lubię być robiona w balona. sama wyczułam, że coś nie gra. sprawdziłam billing, zadzwoniłam do powtarzającego się numeru jako pani z telekomunikacji :D bingo! pogrzebałam w jego kompie i już wiedziałam. potem detektyw, żeby mieć wygraną sprawę, nawet założyłam podsłuch w telefonie węża ;) jak ktoś myśli, że jest cwaniutki, musi się liczyć z tym, że trafi na jeszcze cwańszego. a mam wrażenie, że mężczyźni żyją w przeświadczeniu o niższości intelektualnej kobiet. nic bardziej mylnego ;)

Gość regergetg
babska szowinistką? ty najwidoczniej męską bo bronisz facetów jakby to nie ich wina byla a ch*** sam sie zamoczył:D a z reguły wina jest po polowie i tak zdrad nie ma jestem na 100% pewna, ale nie no zawsze przeciez moze byc ukryta nie? ludzie no czy tu nie ma normalnych osob? wszedzie spisek widzicie? to co po sie w ogole wiazac lepiej latac z dupą goła i zaliczac kogo popadnie bo i tak zdradzi :D nie bede juz dyskutowala tutaj bo nikt nikogo do swoich racji nie przekona a szkoda waszego i mojego czasu;) ale mam nadzieje, że poznacie w swoim zyciu zdrowe zwiazki;)

"..niższości intelektualnej kobiet. nic bardziej mylnego " - zgadzam się :D i dlatego wielką sztuką jest was przechytrzyć :D :classic_cool:

Gość regergetg
a no wlasnie i najlepiej zdanie komentować wyciagajac je z kontekstu;) powodzenia w zyciu z takim podejsciem;)

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oj tam oj tam, co dla jednego realne to dla innego dyrdymały :D. Więc jeżeli jedna osoba dostanie w swój słaby punkt to odda uderzając w słaby punkt oprawcy :D a nie symetrycznie. W zemście chodzi o to żeby bolało :D. Jednego zaboli utrata pieniędzy a innego reputacji w środowisku. Mszcząc się trzeba tylko wiedzieć co zaboli bardziej.

"a z reguły wina jest po polowie" -> to dlaczego tylko psy wieszasz na facetach?? :D:D:D:D:D

"Mszcząc się trzeba tylko wiedzieć co zaboli bardziej. " dokładnie :D a reputację też utraci, swoją drogą :D

Gość supersamiec
"sprawdziłam billing, zadzwoniłam do powtarzającego się numeru jako pani z telekomunikacji bingo! pogrzebałam w jego kompie i już wiedziałam. potem detektyw, żeby mieć wygraną sprawę, nawet założyłam podsłuch w telefonie węża " Czyli de facto ty rozwalasz ten związek a nie on. A podsłuch bez pozwolenia, to już jest, było nie było, przestępstwo kryminalne. Gość pewnie nie chciał ci przykrości robić, żadnych złych uczuć do ciebie nie miał. A że z kimś tam poszedł na lody, czy jakąś inną przyjemność miał, to przecież nie przeciw tobie. Ten kryzys to nie jego wina, a twojego wścibskiego charakteru. Bardzo widać pracujesz na rozpad tego związku.

Gość wróżka esmeralda :P
xyzed wróżka esmeralda -> czyżbyś dała się oskubać?? nie...ale byłam dobrym materiałem do oskubania, ponieważ wyszłam za maż za pana który ożenił się z moją dupą i moim locum :D

'Gość pewnie nie chciał ci przykrości robić, żadnych złych uczuć do ciebie nie miał. A że z kimś tam poszedł na lody, czy jakąś inną przyjemność miał, to przecież nie przeciw tobie. " złap kontakt z rzeczywistością, bo na razie przebywasz w innej galaktyce :O podsłuch jest nielegalny, dlatego rozmówek nie upublicznię w sądzie :D

idąc tym tropem myślenia: to nie jest wina złodzieja, że ukradł, ale policjanta, że go złapał i wykrył złodziejstwo. skąd się biorą tacy "sópersamcy"? :D współczuję żonie i wszystkim kochankom.

wróżka esmeralda -> no to przecież jakby równowaga w naturze ,bo sporo kobiet wychodzi za facetów z kasą i lokum :D

a ja sobie poradziłam inaczej -> a innego powodu skoku w bok ,jak tylko kryzys wieku średniego nie widzisz??:classic_cool: No tak, przecież wszystkie żony bez wyjątków są cacy ,a faceci to skurwiele roochacze tylko fiutem myślące :D

Dzis ogladalam reportaz na rtlu Wlasnie o zdradzie-kobiety nie sa duzo gorsze w tym temacie niz faceci. Nie ma lepszej czy gorszej zdrady... wiekszosc facetow mysli chujami .

zawsze znajdzie się powód do złamania warunków umowy. ja też je miałam, ale słowa nie złamałam. człowiek uczciwy, jeżeli mu coś nie pasuje, rozmawia, ewentualnie rozwiązuje umowę, a nie na boku umila sobie życie. dlatego nie obchodzą mnie jego powody :D

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ale temat jest o zdradzanych żonach. Panowie załóżcie sobie temat "zdrada fizyczna żony jak sobie radzicie mężowie zdradzeni" i będzie z dyńki :P.