Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale o co ci chodzi autorko

ZDRADA FIZYCZNA MEZA - jak sobie radzicie zony zdradzone

Polecane posty

Gość hitsezonu
xyz myśli chyba wiadomo czym a nie mózgiem... wiadomo że odnosi się to do obu stron, ale ten wątek jest o facetach którzy zdradzają a nie kobiety... a jak już tak ci chodzi o to że kobieta jest winna zdrady faceta, to powtarzam: jak mu się nie podoba to są różne sposoby radzenia sobie z tym a zdrada nie jest jednym z nich... już lepiej mieć jaja i odejść... ale kto je teraz ma...

Gość a ja sobie poradziłam inaczej
może u Ciebie tak było, xyzed, u nas wykonawcami były obydwie strony :D do czasu.

Gość rozwalaja mnie tu samcy-zdradz
wrozko esmeraldo, ani jedno ani drugie:) kiedys zal, ale teraz jestem szczesliwa:)

jasne i wy kobiety macie jaja i od razu odchodzicie tak ot bez niczego :D:D:D:D:D:D

Gość jnba
Zdrada jest tylko skutkiem, nie powodem. Supersamiec ma dużo racji. Druga strona cierpi dopiero wtedy, gdy zdrada wychodzi na jaw. I to ego cierpi, miłość nie ma tu nic do rzeczy.

hitsezonu już lepiej myśleć choojem niż takim mózgiem jak ty skoro nawet nie potrafisz zrozumieć tego co czytasz ,no ale cóż jesteś typową babską szowinistką więc mnie to co piszesz koło czterech liter lata ,poza tym obrażać też potrafię ale mi na takie coś jak ty czasu szkoda.

Gość xyzed to
hipokryta jest i wiem co piszę

Gość hitsezonu
xyz weź spadaj nikogo nie obraziłam a jak czujesz się obrażony (prawda w oczy kole?) to masz pecha... popatrzcie no jakie biedactwo się znalazło :O:O:O

o proszę , pojawiła zdaje się ,że moja kiedyś fanka :D:D:D:D:D

hitsezonu tobie się nieboraczko coś popierdoliło :D:D:D:D:D wyganiać ,to możesz swojego mena ,jak ci rogi przyprawi z twoją przyjaciółką :D

Gość kruczarka
czasem meżczyźnie ciezko odejsć- są dzieci, wspólne kredyty. Znam wiele związkó, gdzie ludzie już nieiwele maja wspólnego ze sobą, facet przeważnie ma kogoś "na boku" i tak sobie trwaja. xyzed- piszesz, ze nie wszyscy faceci zdradzaja zamiast próbowac naprawiać... A ja uważam tak: 99%mężczyzn ma ochotę na seks z inna kobietą. Większosc nie zdradza bo kocha swoje kobiety, ma za wiele do stracenia, zeby ryzykować. I jak pojawia sie w zwiazku problem to znajduja sobie świetną wymówkę, pretekst, zeby w jakiś tam swój pokrętny sposób usprawiedliwic swoje działanie.

Gość hitsezonu
hehe, musiałabym go najpierw mieć ale nie chcę bo widzę jacy jesteście :)

kruczarka są też tacy,którzy chcą rozmawiać ale wy kobiety nie zawsze chcecie tej rozmowy ,bo to nie wasz problem więc nie widzicie powodu żeby go rozwiązywać.

Gość zapraszam na moje aukcje -
Gość kruczarka
ale na czym polega rozmowa z facetem? Głównie na hasłach typu " dobra, już nie wracajmy do tego". Ja pamiętam jak mnie mąż zdradził- nie było miedzy nami dobrze, mijaliśmy się, każdy żył swoim życiem. nagle bach- sam mi powiedział, ze zdradził. jak zaczeliśmy rozmawiać, bo przecież chcieliśmy to poskładać, kochamy się to maż najczęściej właśnie mówił "już tego nie analizujmy", "znowu do tego wracasz". Rozmowa polegała na tym, żeby odciać się od przeszłości i żyć dalej! A my-kobiety tak nie ptrafimy, po prostu.

kruczarka twój mąż ma takie podejście ale inny ma odmienne. Tylko w przypadku analizowania wg większości pań to facet powinien posypywać głowę popiołem ,bo kobieta rzadko kiedy widzi choćby częśc przyczyny w swoim zachowaniu.

Gość mój, męski punkt widzenia
potwierdzam trudno rozmawiać z żoną o problemach czy próbować zmienić jej zachowanie to jak gadanie do płotu, żadnej reakcji i zrozumienia ona ma swój sposób rozumowania i brak krytyki dla siebie w efekcie człowiek przychylniej patrzy na inne kobiety i jeśli nawet sam nie wychodzi z inicjatywą to na potencjalną inicjatywe innej kobiety chętnie odpowie

Jeden drugiego traktuje jak rzecz,którą się ma na własność i większość będzie bolał fakt naruszenia własności fizycznie ,a nie zwraca uwagi na to ,że drugo osoba już od bardzo dawna zdradza psychicznie ale taka zdrada jest przecież nieważna i nie boli bo nikt łapy w majtki albo w rozporek nie pcha więc własności nie narusza :classic_cool:

tu nie chodzi o te przysłowiowe łapy w majtach! i za zdradę odpowiada wyłącznie zdradzający. skoro panu X jest źle w małżeństwie- kończy je i idzie do innej kobiety. ewentualnie mówi żonie: słuchaj, między nami jest źle, jeżeli tego nie naprawimy, albo będę miał kochankę, albo cię zostawię. a nie pokątnie bzyka małolatki (które, nawiasem mówiąc, też są ofiarami). i tyle. mąż, zdradzając żonę, odbiera jej prawo do bycia z kimś, kto będzie ją kochał wystarczająco mocno, żeby nie zdradzić. i to jest NIE FAIR. zdradasz? przyznaj się żonie. w połowie przypadków da Ci upragnioną wolność, żebyś mógł być z kochanką legalnie. :O

jasne, tylko czy takiej będzie się chciało wystarczająco starać by nowy kochał ,a nie zdradzał :o WĄTPIĘ :D

będzie :)

ta do momentu zaobrączkowania :D:D:D:D:D:D:D:D:D

ja już się nie piszę na obrączki.

ta do momentu zakochania :D:D:D:D:D:D:D:D:D

zakochanie to jedno, zaobrączkowanie to drugo ;) wolny związek- taaak. małżeństwo- never.

Gość mireczkowataa
a ja zgodzę się z jedna z wypowiedzi kruczarki- faceci to leniwce, często nie chce im się powalczyć o związek. Sami się usprawiedliwiaja, że żona już nie "taka jak była wcześniej" więc dają sobie zielone światło do zdrady. W długoletnim związku bywają gorsze dni, gorsze okresy- to naturalne. Dochodzą dzieci, mniej czasu dla siebie. I trzeba naprawdę mocno kochać, żeby starać się o to, żeby i facet i babka chcieli do siebie wracac zamiast szukać "ukojenia" gdzieś na boku. Ja tam nie widzę usprawiedliwienia dla zdrady. Szczególnie jak w związku są dzieci- chyba bym zabiła swojego faceta:)

Gość rozwalaja mnie tu samcy-zdradz
xyz ale ty probujesz na sile usprawiedliwic zdrade, bo druga strona sie nie starala (to nie jest argument - zawsze mozna probowac rozmawiac, a jak sie nie uda to odejsc, a nie isc na latwizne i wygodnictwo zdradzajac:o), pomijasz zupelnie sytuacja, ze strona zdradzana sie starala a zdradzajaca dla prostej odmiany zdradza:D czesto faceci zdradzaja z nudow, a nie dlatego, ze im czegos brakuje:D nowa kobieta zwasze bedzie kims 'innym', swiezym nawet jak jest gorsza czy brzydsza od zony:D

jak się zakochasz ,to sama będziesz naciskała na ożenek :D:D:D:D:D