Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale o co ci chodzi autorko

ZDRADA FIZYCZNA MEZA - jak sobie radzicie zony zdradzone

Polecane posty

Gość jedna taka ...
jedne się upokarzają a drugie chcą zemsty. w sumie na jedno wychodzi że sobie kompletnie nie radzą :)

Gość a ja sobie poradziłam inaczej
nie uważam, żeby to była kwestia nieradzenia sobie. jeżeli zawiera z facetem umowę, a on po kryjomu, jak złodziej, ją łamie- uznaję, że nie mam żadnych zobowiązań względem jego osoby. on sam je ze mnie zdjął. a "zemsta" to wymierzenie sprawiedliwości. poza tym, mamy dziecko i kasa zawsze się przyda, np. na fundusz powierniczy :)

Gość wróżka esmeralda :P
a ja sobie poradziłam inaczej wzrusza mnie twoja miłość :D małżeństwo jako cyrograf gwarantujący oskubanie do cna :classic_cool:

No małżeństwo ,to instytucja stworzona do oskubywania :D:D:D:D

miłość się skończyła w momencie odkrycia romansu :O

Gość samsamiec
Czy stało ci się coś złego? Czegoś ci ubyło? To że z kimś tam się przespał to tylko jego przyjemność i żadna twoja strata. Zaraził cię czymś czy co? Czemu zaraz chcesz się mścić? Jakbyś sama się z kimś przespała, to też by przecież krzywda mu się nie stała (o ile byś w ciążę nie zaszła i jego w to dziecko nie wrabiała). Skąd tyle złości w ludziach?

xyzed i dlatego nigdy więcej nie wyjdę za mąż :D

samsamiec Czy stało ci się coś złego? ktoś pozbawił ją złudzeń :D

Gość i.jedno.jest.pewne.
Jeśli ktoś kogoś kocha to nie zdradza, więc po co być z kimś takim.

wróżka esmeralda :P -> czyżbyś dała się oskubać?? :D samsamiec-> a to nie wiesz ,że najważniejsza jest kobieca duma i to ,że została ona urażona?? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

stało się: zostałam oszukana i upokorzona, dodatkowo faktycznie straciłam złudzenia. poza tym po 11 latach związku mam prawo oczekiwać szczerości, a dostałam kupę żałosnych bajeczek :D poza tym, zasługuję na faceta, który mnie będzie kochał i który włoży w związek tyle samo, co ja.

Każdy twierdzi ,że zasługuje :D:D:D:D

poważnie się zastanawiam nad nawiązaniem kontaktu z tą dziewczyną i zaangażowaniem jej do sprawy rozwodowej. mam jej zdjęcia w niedwuznacznych sytuacjach, więc spodziewam się pełnej współpracy :D a wąż sobie słodko śpi i pojęcia nie ma, że na głową wisi mu miecz Damoklesa

xyzed, pewnie sam masz kochanki. tak, każdy twierdzi, że zasługuje, ale nie każdy potrafi dać nauczkę takiemu oszustowi. mam tylko nadzieję, że syn nie pójdzie w ślady ojca. zresztą spodziewam się, że relacje z ojcem zostaną zredukowane do minimum

Waż raczej usypia twoją czujność :D:D:D:D:D:D:D ale podziwiam dobry nastrój i pewność tego ,że zaskoczony zostanie:D:D:D

Nie mam kochanek :D:D:D I mam nadzieję ,że syn jest jednak synem swego ojca ;) :D

haha, solidarność jąder :D niestety, wąż wbrew nazwie jest mało przebiegły, gubi go buta i pewność siebie. śmiem domniemywać, że jednak będzie zaskoczony i to srogo.

poza tym może Ciebie zdradza ,bo uważa ,że został właśnie przez Ciebie oszukany :D:D:D:D:D:D A jeśli to typowy sportowiec zdradzacz ,no to trochę inna bajka jest :D:D:D:D:D

skoro taki jest twój mąż ,to jak to świadczy o osobie,która sobie takiego osobnika właśnie na męża wybrała?? :D:D:D

no cóż, to już nie mój problem.

pewnie, nie twój :D:D:D:D:D takie problemy się odrzuca:D:D:D:D:D:D

w czasie narzeczeństwa i długo potem nie zdradzał. a co ja, wróżka, żeby odgadnąć, że w końcu zacznie? :D

ale dopóki się męża nie pozbędziesz ,to będzie jednak twój problem,czy tego chcesz ,czy nie chcesz :D:D:D:D Inaczej byś o tym nie pisała :D:D:D

i tak sobie zaczął bez powodu????????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

no problem jest, ale niebawem zostanie raz na zawsze rozwiązany. do pierwszej rozprawy jakieś 4-5 miesięcy.

no oczywiście ,że bez :D:D:D:D po prostu skurwiel i tyle :D:D:D:D:D:D:D:D:D

xyzed, za dużo buziek wstawiasz. to nie ułatwia konwersacji :D jego powody są dość jasne: kryzys wieku średniego + 15 lat młodsza laska. standard :D

i do tego optymistka :D:D:D:D myśli ,że na jednej rozprawie się skończy:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

owszem wstawiam ,bo to tylko oznaka tego,że się uśmiałem nieziemsko:D:D:D

Gość supersamiec
"poza tym, zasługuję na faceta, który mnie będzie kochał i który włoży w związek tyle samo" "Jeśli ktoś kogoś kocha to nie zdradza, więc po co być z kimś takim. " No dobra, miłośniczki bajek lub science fiction, to by były wasze rojenia o tym jaki powinien być idealny świat. Ale zejdźcie na ziemie i rozejrzyjcie się jaka jest rzeczywistość. A jest inna niż wasze marzenia. Faceci w realu nie są tacy jak w romansach lub filmach (które są mają się sprzedawać kobietom a nie być odzwierciedleniem rzeczywistości). Faceci mają fizjologiczny przymus do zdrady, jeśli nadarzy się okazja. I mścić się za to że sa jacy są?