Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna taka jedna24

Napisać tak do niego?

Polecane posty

o swoje rzeczy walcz, no pewnie, ja bym pojechała z kimś na to jego strzeżone osiedle np. z ojcem, kumplem czy bratem ewentualnie z nowym kochasiem :P i musi Cię wpuścić, a jak nie to na policję, inaczej Ci to wyrzuci albo przywłaszczy sobie puder i pomadkę :D

Gość smutna taka jedna24
żabka86, w sumie nic strasznie cennego tam nie ma, wszystko na pewno poniżej 100zł, nawet nie wiem. ale chcę odzyskać... kurde, może zadzwonię do niego i mu powiem bez owijania w bawełnę i wstępów że chcę swoje rzeczy z powrotem? nie będzie miał chyba jak się wywinąc w takiej konfrontacji, sms to co innego

Gość smutna taka jedna24
a musiałabym sama pojechać bo mi głupio jeszcze przed kimś, że tak się dałam wyfrajerować :(

Gość starsza pani ze slaska
ja pierdziele...co wy za "zwiazki" teraz tworzycie?! jak facet 3 dni nie pisze to juz koniec?! poziom gleby naprawde... a kosmetyki tam zostawiłas bo co? do teatru szliscie i sie malowałas czy mieszkałas u niego albo tylko d... dawałas? to moze teraz jestes zła i zdziwiona ze moze ma inna? łatwo przyszło łatwo poszło?

Gość smutna taka jedna24
starsza pani ze slaska cóz, to chyba dlatego że jestem bardzo przewrażliwiona po poprzednim 'związku', nie mogę tego wszystkiego ogarnąć. tym bardziej że zawsze pisał takie miłe słowa, interesował sie tym co u mnie itd więc tym bardziej nie rozumiem tego nagłego milczenia. czy to ważne dlaczego zostawiłam? byłam u niego na weekendzie i myślałam, że jak będę wpadać to zostawię u niego żeby tego nie wozić... nie chodzi nawet o to, że ma inną, bo na pewno ma. powinien mi jednak powiedzieć o co chodzi i zakończyć znajomość z klasą, a nie tak chamsko i dziecinnie... tym bardziej jestem rozczarowana bo sprawiał wrażenie miłego, spokojnego i kulturalnego. ech, te pozory :/

smutna taka jedna24 widzę, że takich jak ja jest więcej.... Miałam znaczy mam podobnie i milczenie chyba jest najlepsze w tym stwierdzam... tylko u mnie pisal pisal nagle nie odpisal na jedno smsa po 3 dniach jakby nigdy nic napisal ja odczekalam pol dnia odpisalam a on znowu milczy ........... porażka.. ale pamiętaj "kiedys spotkasz kogoś takiego, że zrozumiesz dlaczego wcześniej z nikim Ci nie wychodziło" i tego i Tobie i sobie zycze:) Pozdrawiam

Gość łeeejllaaa
"'muszę powiedzieć, że z klasą wybrałeś sposób zakończenia znajomości. gratuluję sprytu, sobie współczuję głupoty'." oj tam przestan...az taka głupia to nie jestes skoro domysliłas sie

Gość no to w koncu napisalas
do niego bo sie zamieszałem...a jak tak to co?

Gość onanienawiedzonaona
A ja cos odpowiem jako kobieta. Moj obecny chlopak spotykal sie z jakas dziewczyna, pisal dzwonil, a ona ciagle strzelala fochai wyznaczyala mu limity ile moze sms-ow na miesiac jej wysla (dokladnie 5) i w koncu sie wkurzyl poznal mnie i przestal dzownic do niej a ona zaczela wydzwaniac i pisac no coz dzieki takim jak Ty autorko ja mam zajebistego faceta;) Wiec dziekuje;)

Gość upupup...,.,
i co autorko?

Gość stać mnie tylko na gumową
rozczarowana bo bogacza miała a teraz ma gówno