Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna taka jedna24

Napisać tak do niego?

Polecane posty

Gość W życiu jestem wymagająca
"po tym czasie emocje opadną i stwiedzisz ze juz nie zalezy ci na nim jak wczesniej a on bedzie odchodził od zmysłów co sie z tobą dzieje" Hehehe, nie, on na pewno od zmysłów odchodzić nie będzie, tylko będzie wkurwiony, że go olałaś:D...I w tym przypadku to najlepsze rozwiązanie dla Ciebie: JAK KUBA BOGU, TAK BÓG...KUBAŃCZYKOM:D🖐️))

Gość ona nie zadzwoni
bo nie ma nic na karcie a nawet jak ma to też nie zadzwoni, tylko będzie na zjebanym forum słownie obrażać jakiegoś faceta, którego prawie nie zna bo jej zależy:D

Gość smutna taka jedna24
ale niby jak mam go olać, skoro to on olał? nie lepiej napisać tak jak myślałam wcześniej, a potem już nie odpowiadać na jego ewentualną próbę kontaktu?

a rob jak uwazasz wszyscy lacznie z facetami dobrze ci radza a ty dalej swoje. ten twoj es jest z dupy jak dla chlopaka z podstawowki. po cholere ci to? nie pisz i tyle, miej troche godnosci ziewczyna!

Gość smutna taka jedna24
ok to nie napiszę... ale smutno mi, że on jest górą... no nic, najwyżej odbije sobie na innym skurwielu

Gość smutna taka jedna24
jemu będzie łatwiej, pewnie się ucieszy że nie szukam kontaktu i to dla niego wygodne :/ jasna cholera, w co ja się wplątałam, znowu dałam się omotać jakiemuś cwaniakowi :(

Gość laksjdijadj
Byłam dziewczyny w podobnej sytuacji.. przestał się do mnie odzywać z dnia na dzień i zostawił samą na dwa dni przed świetami BN, które mielismy spedzic razem.. Do dziś cisza... wiem, że żyje, że nic mu sie nie stało.. zniknął po prostu bez słowa. Bolało... ale przeszło.

Gość znowu pada
Podpisuje się pod wypowiedzami - trzeba mieć trochę godności - facet cię olal, a ty na sile probujesz dać sobie ostatnie słowo

Gość laksjdijadj
i też uważam żebyś nic nie pisała.. cisza jest bardzo wymowna. Ja dzwoniłam do niego - ale raz mnie odrzucił, a drugi raz miał wyłącznony tel...wiec tez zamilkłam.. czas leczy rany zobaczysz.

zbereznik;) smieszny jestes;) w sensie pozytywnym:P cos czuje autorko ze jestem od ciebie mlodsza a mam duzo zdrowsze podejscie do facetow niz ty. musisz miec to ostatnie zdanie? bedziesz miala satysfakcje z tego? podejrzewam ze przez te dni co nie pisal zalalas go lawina esow :classic_cool:

Gość smutna taka jedna24
Playboy Bunny czytam ten wątek, biedna dziewczyna, też się dała wplątać jakiemuś cwaniakowi wiecie co? aż się popłakałam z niemocy i żalu nad swoją głupotą :( w ciągu roku płakałam dwa razy - zawsze przez facetów i swoją naiwność

Gość smutna taka jedna24
nic do niego nie pisałam od kiedy się nie odzywa, od kiedy się poznaliśmy tylko raz pierwsza do niego napisalam. jestem jeszcze durną siksa po dwudziestce ale to nie może tlumaczyć mojej naiwności. nawet nie wiesz jak mi źle, że mnie zostawił bez słowa a ja nie moge nic z ty zrobic

wlasnie ze mozecie zrobic. ubierz sie seksownie, jest zajebisty dzien, patrz chlopakom w oczy i ciesz sie zyciem... na polach mokotowskich tyle ludzi, a ty w domu ryczysz... ;) musze leciec, powodzenia... ;)

wiem ze ci zle, ale nic z tym nie zrobisz na sile go nie zmusisz zeby pisal! glowa do gory i otrzyj lzy bo nikt nie jest ich wart a zwlaszcza facet! a na przyszlosc nie odbieraj czasem telefonu i nie odpisuj, niech to facet za Toba zapierdala;) w koncu od tego jest:)

Gość smutna taka jedna24
Playboy Bunny nie będzie żadnego 'na przyszłość'

Gość ona nie zadzwoni
" niech to facet za Toba zapie**ala w koncu od tego jest" już rozumiem czemu niektórzy przestają się odzywać:D

Gość smutna taka jedna24
ona nie zadzwoni - ale to przecież nie polega na tym, że dziewczyna wydzwaniała i zabiegała...

Gość anioł z niebios
nie pisz nic do niego i nie dzwon a jak przypadkiem on zadzwoni lub wysle sms nie odpisuj chyba ze bedzie wydzwaniał i wydzwaniał to wtedy odbierz. Jak mu zalezy na tobie to znajdzie sposob aby sie z toba skontaktowac a jak nie to zapomnij o nim zaoszczedzisz duzo czasu

smutna taka jedna24 od 2 dni się nie odzywa, zawsze fochy łapał i to ja pierwsza wyciągałam rękę bo nie będę się zniżać do jego poziomu i lubię wiedzieć co jest grane. Ale teraz dzwoniłam wielokrotnie i nie odbiera, nie było kłótni ani nic, bez powodu urwał kontakt. Naprawdę jestem wkurzona, bo za tydzień mieliśmy plany itp, nie wiem czy on zerwał ze mną czy co, no tak się nie robi...

muszę powiedzieć, że z klasą wybrałeś sposób zakończenia znajomości. gratuluję sprytu, sobie współczuję głupoty'. no nei psiz trak bo Cie uzna za desperatke i idiotke! i dopiero juzi sie nei odezwie!

ja mam podobna sytuacje do twojej...tyle ze czasem odezwie sie jakis z kolegow raz na 2 miesiace no teraz wakacje to czesciej i spotykamy sie na imprezach alebo na wsi jest taki jeden ma moj numer i on nic nie ma za zle a ani ja a czasem sie widzimy i tylko "czesc"co w tym zlego..poczekaj a odezwie sie do ciebie..

Gość smutna taka jedna24
setunia - ale on już przecież i tak nie napisze po tylu dniach... kurde, i tak muszę do niego napisać - zostawiłam całkiem sporo kosmetyków i kosmetyczkę u niego, chciałabym to odzyskać :o

smutna taka jedna24 a może weź go olej, nie mów nic, to chyba najbardziej boli, sama wiesz jak bardzo, bo on Ciebie olał przecież, a po kosmetyki po prostu idź, zapukaj wejdź weź kosmetyki, wyjdź, cokolwiek powiesz nic to nie zmieni, ale jeśli Ci ulży to napisz co chcesz napisać i nie pytaj nikogo ;)

Gość smutna taka jedna24
żabka86 w tym problem, że mieszkam ponad 100km od niego i nie chce mi się jechać w ciemno i marnować pół dnia... tym bardziej że mieszka na strzeżonym osiedlu więc może mnie nie wpuścić. napisałam do niego mniej więcej tak, jak podałam wcześniej, ale wydaje mi się, że grzeczniej i nie napastliwie. wciąż nie odpisuje... to chyba jednoznaczne. a kosmetyki chcę odzyskać, mam sentyment do tej kosmetyczki więc mu napiszę najwyżej tylko sucho że proszę o zwrot... jego nic nie zaboli skoro mnie olał