Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osculamortis

MÓJ CHŁOPAK PISZE Z INNYMI

Polecane posty

ze zawalczę, pogadam, spróbuję rozwiązać ten "problem"; pokażę, że było o co walczyć, że on na prawdę mnie kocha... rozumiesz? Jeśli naprawdę cię kocha, to powinien natychmiast przestać pisać z innymi i postępować w sposób, który pozwoli na odzyskanie twojego zaufanie( mocno nadszarpniętego).

Gość buahahhhahhaa
Mam bardzo dużo siły. Jeszcze. " To poczekaj aż załapiesz DEPRESJĘ w kolo kopnie cię wtedy w dupsko, kurva skąd takie zyeby się biorą. :O

Gość zkołowanazkołowanana
Gdybym miala 100% pewnosc ze pisze z innymi ze mnie zdradza emocjonalnie od razu kopnelabym w dupe bez zastanowienia. Jak na razie mam tylko przeczucie, ale dowiem sie zainstaluje mu program szpiegowski i prawda wyjdzie na jaw. Jezeli moje przeczucia sie sprawdza to nie bede chciala gnojka znac.

Gość osculamortis
Ale on mnie nie zdradza emocjonalnie....

Gość Aska kraska
Zdradza cie emocjonalnie... pisze i flirtuje z innymi, komplementuje inne i razem z innymi nabija sie z ciebie ? Troche przezylam i faceci nigdy nie zenia sie z kobietami z ktorch sobie zartuja i robia z nich idiotki w oczach innych. takie panby sa "narazie" i one zawsze duzo oczekuja a nic nie dostaja. Facet nie zeni sie z kobieta ktorej nie szanuje... wszyscy ci to ru tlumacza a ty i tak swoje..

Gość celina222222222222222
ja czasem tez pisze z kolegami, ze wyglądać by mogło na flirt, a oni wiedzą, że mam faceta i to tylko takie pisanie z braku laku :P

Gość Aska kraska
Celina a nasmiewasz sie przy tym z twojego chlopaka ? Albo dla swojego chlopaka robisz sie niedostepna a z innymi piszesz ? Bo to roznica...

Gość osculamortis
celina222222222222222 - i jak się z tym czujesz? nie jest ci głupio? Dziś z nim nie rozmawiałam. Ale mam zamiar. Tak tego nie zostawię:)

Gość malutka....psycholog
witam.. bardzo cie rozumiem bo ja jestem w takim samym nie typowym punkcie jak ty.... wczoraj tez ze zlosci na mojego faceta odczytalam sms jak pisal z 2 laskami.... zrobilam mu awanture bo juz nie moglam wytrzymac.... Jego odpowiedz byla taka: kochanie to tylko koleznaki ja nigdy cie nie zdradzilem od tej pory co jestesmy czy spotykalismy sie ze soba.. szczerze nie uwierzylam mu.... kocham go owszem ale to nie wszystko... jestem psychologiem..... ale ja samej sobie pomoc nie moge....... .. dlatego ja moge ci doradzic i szczerze ja tak zrobilam mimo ze to bardzo boli.. zostaw go.. ona ma gdzies twoje uczucia... jesli inne sa dla niego wazniejsze niz ty.. i poswieca czas na sms dla innych to przykro mi ale to nie facet.. rtylko d*pek bez jaj.. ale decyzja nalezy do ciebie.. zrob tak zebys nie zalowala. bo jestes mloda osoba i masz czas na wszystko... a na swiecie nie ma tylko jednego faceta..... tylo jest ich mnostwo... a swoim czasie znajdziesz tego tedynego i sie zakochasz po raz kolejny ...a ja zycze tobie powodzenia...

Gość viola221
Autorko tematu (osculamortis), chciałabym się dowiedzieć jak dalej potoczyły się Wasze losy? Co zrobiłaś, w jaki sposób przebiegła rozmowa i co działo się dalej? Czy nadal jesteście razem? Będzie mi bardzo miło jeśli odpowiesz :)

Gość gość
Martwisz się, że Twój partner nie jest Ci wierny? Spędza dużo czasu w Internecie, pisząc z innymi? Boisz się, że jego internetowe znajomości mogą przerodzić się w coś więcej? Zgłoś się do udziału w naszym programie telewizyjnym i opowiedz nam o swoich wątpliwościach. Pomożemy Ci naprawić Twój związek - oferujemy porady specjalistów. Napisz na adres: programtv.krakow@gmail.com.

Gość gość
Nic sie nie stalo a tyrobisz z igly widly ...mi tez sie czasami poflirtowac z dziewczynami na badoo nieraz po pijaku nawet jakis cyber seks na czacie sie zdarzy ale w zyciu bym nue zdradzil dziewczyny kocham ja trzeba rozrozniac prawdziwe zycie od glupiej zabawy na czacie

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć o nim wiecej , co myśli, co czuje , jaka będzie z nim przyszłosc napisa do mojej świetnej wrózki Sofii. Ona odpowie na wszystkie Twoje wątpliwości. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość KarolinaMalina
Trzeba było go sprawdzić przez i-mobi pl!Wtedy dowiedziałabyś się ile ich dokładnie jest....

Gość gość
Też chciałabym wiedzieć jak się dalej potoczyło ponieważ mam ten sam problem z moim.

Gość gość
Matko jaka naiwna ta autorka. Facet kobieciarz, ciągnie go do innych a ta przekonana ze to ,,tylko" pisanie i ze by nie posunął się do zdrady :D.