Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donadona31

i kolejne pieniądze w błoto za próbny makijaż ślubny

Polecane posty

Gość donadona31

Szukam makijazystki z Warszawy, która ładnie maluje. Miałam przed chwilą próbny makijaż ślubny. Porażka do kwadratu, wszystko się sypie i waży, ścieram nadmiar podkładu. Oko wyglada niechlujnie. I za to sie płaci. Ja lepiej umiem się umalować, chociaż nie kończyłam żadnej szkoły wizażu.

Gość gosieńka22
Cóż, szkoła makijażu to jedno, a druga sprawa to że niektóre makijażystki są uczona na jakichś tam kosmetykach, a potem dla oszczędności wymieniają je sobie na tańsze "podobne" i oto efekt :o

Gość hbjmhgkmgk
a to nie jest kwestia szkoly czy kosmetykow...jedni maja zdolnosci drudzy nie.ile zaplacilas za ten makijaz?podejrzewam,ze za duzo mialas tych kosmetykow na twarzy i dlatego zaczelo sie to wszystko wazyc

Idz Na stoisko Inglot,popros dziewczyne zeby zrobila ci makijaz slubny a poy=tem kup te kosmetyki ktorymi cie malowala ,zwlaszcza cienie. Przy zakupie kosmetykow na 120 zl makijaz jest za darmo.jesli ci sie spodoba umow sie z nia na termin i zrobi ci makijaz w domu. Tylko zapytaj ja czy bedzie taka mozliwosc ,ona zarobi a ty nie stracisz. chyba ze w dzien slubu nie przeszkadza ci isc do salonu Inglota zrobic makijazu to znowu kupisz sobie kosmetykow. ja zrobilam u nich makijaz wieczorowy w Polsce i korzystam z yslug makijazystek inglota w irlandii i nigdy sie nie zwiodlam :) polecam

Gość dxwedwsdwsfwerf
ja się malowalam sama i nie zaluje nawet księżna kate malowala się sama a wy wydziwiacie

Gość dwa i pół
ja też byłam już na próbnym makijażu i na wiecej nie mam nawet ochoty, zamierzam sie sama malowac i już testuje i kupuje potrzebne kosmetyki, dobry pomysł z tym inglotem :)

Inglot to dobre kosmetyki np idac tam na makijaz probny juz za 120zl masz cienie ,kremowy podklad taki w bialej tubce I mala tubke bazy silikonowej, na ktorej podklad swietnie sie "trzyma" a przede wszystkim pomysl jak ten makijaz zrobic ewentualnie sama w domu :)

Gość ja moge polecic
ja bede malowala sie u tej pani jestem juz po probnym i jestem zadowolona na stronie sa zdjecia www.agaskowron.com i kontakt do tej pani. Ja po 1 probnym jestem zdecydowana. Efekt wyszedl trwaly, ale naturalny nie mialam maski a makijaz trzymal sie cala impreze, bo zrobilam na probe przed panienskim kolezanki by wyprobowac w tych warungkach gdzie cieplo, taniec, itp:)

Powyzej swietna reklama,a makjiaze slubne wygladaja dla mnie kazdy tak samo,na niektorych zdjeciach panny mlose wygladaja jakby mialay tylko pomalowane rzesy. Ja generalnie wole mocniejszy makjaz i swoj slubny tez mialam dosc mocny,wrecz wieczorowy .Na zdjeciach wyszedl super jesli chodzi o kolory,choc samo ustawienie mojej twarzy na nie na kazdym mi sie podoba. Nie pokaze zdj bo nie mam tego w naturze. dziewczyny naprawde polecam Inglot. Przynajmniej nie bedzsie to kasa wyrzucona ''w bloto'' tylko bedziecie miec jakies kosmetyki z tego doswiadczenia. Dodam tylko ze raz potrzebowalam wieczorowy makijaz zrobiony okolo 18 ale nie bylo wolnego miejsca i zaryzykowlama na 10 rano. makija zwytrzymal caly dzioen i cala noc,jedyne co to trzeba bylo przypudrowac blyszczaca twarz :)

Gość ja moge polecic
nie wiem jak inaczej mialabym polecic kogos nie podajac namiaru na dana osobe. Makijaze sa bardzo ladne ja sama bylam zadowolona. I po probie zdecydowalam sie na ta pania. Nie sadze by musiala sie oglaszac za posrednictwem forum. Podalam na nia namiar jako zadowolona klientka. Przeczytaj sobie z kim wspolpracuje ta wizazystka to nawet nie przyszloby ci do glowy zeby ogloszala sie na podrzednym forum. Bo i tak ma duzo zlecen. Bledna uwaga. :)

Gość taka jedna :P
polecam Annę Świętochowską

Gość ja moge polecic
no tak to roznica:)

Gość gość
W krakowie moge polecic Black Pearl w Krakowe, sama robilam tam slubny makijaz i byl super :)

Gość gość
czasami warto poszukać wsród koleżanek ja mam taką znajomą co robi sama fajne delikatne makijare choć żadnego dyplomu w tym fachu nie ma..;) z tymi "profesjonalistkami"różnie bywa także warto pomyśleć

Gość gość
A ja ostatnio bylam na probnym makijazu w black pearl i jestem mega zadowolona :)

Gość gość
ja dostalam kontakt do swietnych makijazystek z www.rezydencja-urody.pl i moge polecic dalej :) bierzcie i korzystajcie!

Gość gość
Zerknij sobie na www.gdziewesele.pl tam z pewnością znajdziesz jakąś makijażystkę, która wykona piękny makijaż na Twoje wesele :)

Gość gość
Dzięki za polecenie Black Pearl dziewczyny! Makijaz rzeczywiscie przesliczny