Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi źle

Jestem beznadziejna, nic nie warta i nie chce mi się żyć.

Polecane posty

Gość tak mi źle

Upasłam się jak prosie. 162 cm i 93 kg. Ruszać się nie mogłam. Od stycznia wzięlam się za siebie ostro. Różne diety no i leciało, leciało. Bylo już 70,8 kg, a dziś wchodzę na wagę a tam 72,7. Boze dlaczego? Wiem, znów za dużo jem! Wczoraj na śniadanie kananos i sałatka, potem 2 kiełbaski z grilla (po co aż dwie!?) i sałatka (sałatka pomidory ogórek). Pije wodę, spaceruje po 7 km dziennie. Tak pięknie leciało a teraz do góry. A ja tak czekałam na 69. Rycze z bezsilności. Co jest ze mną nie tak!? Nie mogę stosowac glodówek czy ditey jogurtowej bo jak jestem glodna to jestem zla jak osa. Co zrobić zeby schudnąć. Chce wazyć 62 kg to moja idealna waga (dla niektórych pewnie to i tak nadwaga ale ja się będę czula odpowiednio) co mamz robić. Prosze doradźcie mi bo sobie sama nie radze.

Gość Powiem Ci co z Toba jest nie
Zamiast żreć kabanoski weż seler. OGÓRKA NIE ŁĄCZY SIĘ Z POMIDORAMI

Gość tak mi źle
dlaczego się nie łączy? Nie wiedziałam o tym. Napisz mi prosze coś wiecej. Nie będę już jeść ani kiełbasy ani kabanosów. Ugotuję sobie pierś z kurczaka na parze, ale upiekę rybę.

Gość Powiem Ci co z Toba jest nie
Ogórek z innymi warzywami wytwarza enzym,ktory niszczy witaminę C. JEdz duzo białka.Polecam Ci ocet jabłkowy na czczo.Na obiad zamiast kiełbasy z grilla to piersc kurczaka.Moja ulubiona to:nacieram ja oliwą i ulubionymi przyprawami,nacinam lekko środek,wpycham paprykę czerwoną pokrojoną w paski.Zawijam w folię i na parę.Jest przepyszna.Do tego brokuł i ew.pół szklanki kaszy/ryżu dzikiego bądz brązowego. Ja żywiąc się w ten sposób schudłam 40 kg.

Gość nie z innymi warzywami
tylko z pomidorem! Czyli pomidor z ogórem w jednym posiłku - witamina c w nich zawarta nie jest wykorzystywana przez organizm. Ale jak jesz owoce i warzywa, to możesz śmiało to olać, odwitaminizowanie z witaminy c na pewno ci nie grozi. Często słyszałam na stołówkach, żeby nie jeść pomidora i ogórka razem, ale mało kto potrafił powiedzieć dlaczego... Oto powód, dla mnie niedostateczny, żeby za każdym razem jak mam surówkę zawierającą pomidor wykluczać z tego powodu ogórka. To taki mały szczegół z tą witaminą i raczej wyolbrzymiany!

Gość jhfgds
upppp

Gość tak mi źle
up

Gość tak mi źle
upupik

Gość paratatataya
zaczelas jakas diete w koncu a jak tak to jaka