Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grey Anders

jaki krem przeciwzmarszczkowy ?

Polecane posty

Gość Grey Anders

Witam, mam 27 lat i zastanawiam się obecnie nad wyborem jakiegoś kremu przeciwzmarszczkowego (dla mężczyzn). Z racji posiadania małego doświadczenia może wiecie jaki najlepiej wybrać? Zastanawiam się nad Loreal'em Men Expert Stop pierwszym zmarszczkom. Warto ? Czy może coś innego? Drugie pytanie. Czy na taki krem można nakładać bloker (SPF 50) ? Teraz jest ciepło, dużo słońca, więc szkoda niszczyć nim niepotrzebnie skórę. Pozdrawiam, Tomek

Gość mezczyzna 1980
podbijam nie przypuszczalem, ze bede stosowac takie rzeczy, ale jednak cyhyba warto czekam na rekomendacje okreslonego produktu

Gość polecam kosmetyki vichy
kobietą*

Gość heeeehhhhe
Aptekarka się tak samo "zna" jak i ty, jak widać. Vichy to jest drogie nic, wystarczy przeanalizować składy, to samo można kupić za 1/3 ich ceny.

Gość k-kowalski
Ja używam koncentratu przeciwzmarszczkowego dla mężczyzn HB kosmetik z serii classic i jestem zadowolony. polecam

Gość naprawde cie to cieszy?
olej arganowy wyprobuj

Gość drusilla
kup dobry apteczny krem nawilżający - cetaphil, physiogel albo emolium czy co tam chcesz. do tego nie opalaj się, stosuj filtry, dbaj o cerę i nie będziesz potrzebował żadnego kremu przeciwzmarszczkowego. wszytsko zaczyna i koczy się na nawilżeniu. żaden krem nie sprawi że zmarszczki znikną! jasienią jakieś kwasy albo kremy z retinolem i bedziesz miał ładną buzię. a i trzymaj się z dala od vichy! to samo zło.

Gość tak to moze byc zwiazane
vichy to zło a emolium na parafinie to samo dobro? hahahahhaha