Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartosz pyta Was !

Jak ją odzyskać ? tak bardzo mi zależy

Polecane posty

Gość Bartosz pyta Was !

w skrócie : ja 34 lata, ona 23 lata = 11 lat różnicy ja po rozwodzie, 2 dzieci, ona panna kochamy się jednak ja zbyt dlugo zwlekałem z rozwodem, ona przez to odsuneła sie ode mnie, chce ja odzyskac , chcę aby bylo tak jak kiedyś, to wspaniala dziewczyna, sprawiła, że moje zycie nabralo sensu, nie mogę jej starcić nie teraz... może ktos mi cos poradzi, długo bilem się z myśłami ze ona jest taka młoda i czyta a ja rozwodnik z dziećmi, ale kocham ja i pragnę walczyc o te miłość, jak ją na nowo odzyskac czuje, że ona też mnie kocha ???

Gość zeeenek
stapasz po bardzo cienkiej linii imho

Gość Mikołaj uwodziciel...
jesli uważasz ze to ta prawdziwa milosc to walc zchlopie, kwiaty, prezenty, babki na to leca, no a przede wszytskim to powiedz jej to wsyztsko co tutaj napisales, ze ja kochasz ze ci zalezy i ze nie widzisz zycia bez niej, swojadroga chcetnie bym se stuknal jaks dwudziestke

Gość adkajGHDIAhkdkajdH
sama bylam kiedy w zwiazku zw sumie zonatym i nasz piekna historia skonczyla sie tak, ze jego zona, wyszla ponownie za maz ma ulozone zycie, ja tez mam juz wspanialego meza i dwojke dzieci, a on sam 1 i dobrze tak kanali

Gość wiki kristina barcelona
ja proponuje przede wszytskim, pogadaj znia, zapros ja na kolacje czy na kawe, powiedz ze ja kochasz, ze ci zalezy ze ptrzapraszam ze tak sciagales z rozwodem, i popros ja o jeszcze jedna szanse jak cie kocha to sie zgodzi, bo prawdziwa milosc zwyciaza wszytsko

Gość gdyby ci na niej zalezalo
nie zwklekalbys z rozwodem. to po pierwsze. po drugie zastanow sie: co masz jej do zaoferowania? kupe dozywotnich zobowiazan (eks zona, dwoje dzieci, alimenty, choroby, wakacje), zubozaly status materialny (po rozwodzie kokosow nie ma), przejscia emocjonalne (rozwod)..... po co jej to? daj jej szanse na zycie, na jakie mloda dziewczyna zasluguje, bez cudzych dzieci na karku, bez bylej zony, bez artertyzmu i prostaty meza za lat 10. odpusc i poszukaj w swoim targecie: 30 kilku letnich dzieciatych rozwodek.

Gość 9876543210start
po pierwsze to musisz zdawac sobie sparwe ze jest miedzy wami 11 lat róznicy, choc jesli jest uczucie to wiek nie ma znaczenia, sama byla kiedys z meżczyznom 10 lat starszym, jesli sie kochacie to zycze powodzenia

Gość a ja powiem tak huadkad
jak sie kochaja to szczecia zycze i powodzenia w odzyskaniu ukochanej

Gość Bartosz pyta Was !
moj rozwod dosc dlugo trawal z powdu kredytów i innych zobowazań finansowych to nie bylo takie szybkie, kocham ja i chce o nia walczyc bo czuje ze to kobieta mojego zycia, zaluje ze jej nie spotkalem wczesniej

Gość krystyna zla zona
moj 37 letni maz tez wlasnie poszedl do jakieś 20 letniej pannicy, najchcetniej bym jej sliepia wydrapała ale co moge zrobić

nie badz egoista. nie jestes w stanie zaoferowac jej zycia, na jakie zasluguje. zadna babeczka nie chce sie uzerac z cudzym przychowkiem, zwlaszcza tak mloda. uniewazniles malzenstwo koscielne? moze mloda chce takiego slubu i co wtedy? bierz sie za swoj target kolego. nie niszcz jej zycia.

Gość yeti yeti jestem
ja proponuje tak; zaproś ją na spacer, powiedz jej to wszytsko co ci lezy na sercu i zadaj pytanie, czy widze dalsze zycie z kims takim jak ty z facetem po przejsciach czy jest na to gotowa, kiedy da ci odpowiedz to juz sam bedzie wiedzial najlepiej co robic, ja tak zrobilem i dzis mam mloda radosna zone i jestem szczesliwy, a moja eks zona zycie tez sobie ulozyla i wsyztskim to na dobre wyszło

jednak ja zbyt dlugo zwlekałem z rozwodem, ona przez to odsuneła sie ode mnie, jednak zwlekales. pewnie miales nadzieje potrzymac 2 sroki za ogon. jakie to typowe:D

Gość Bartosz pyta Was !
długo mialem takie mysli ze zniszcze jej zycie, ale ja bez niej cierpie i ona beze mnie tez wiem to i czuje to rozmowu koscilenego nie ma i raczej mial nie bede ale ona zawsze twierdzila ze nie ma to znaczenia

Gość rozwalaja mnie tu samcy-zdradz
znajdz sobie babke w soim wieku, ktora miala mlodszego kochanka i dwojke dzieci na glowie:o

Gość ;;;;;;;;;;;;asdjklsajkda;
seks ze starszym facetem jest cudowny, oni to wiedza jak kobiecie zrobic dobrze

Gość zeeenek
Nie sluchaj zlych opinii. Wiekszosc z nich to opinie porzuconych rozwodek i samotnych matek. Jak dobrze wygladasz, to 11 lat roznicy to idealny wiek. Artretyzm i prostata w wieku 45 lat? Dziewczyny co wy za chlopow macie:D Bierz sie za nia, tylko uwazaj, zebys nie przekombinowal i nie zostal sam. Powodzenia:)

dziewczyny w wieku ok. 20 lat sa standardowe zagapione w starszych facetow, na szczecie to tylko chwilowe zauroczenia, ktore szybko przechodza i wtedy szukaja rowiesnikow;) zostaw ja w spokoju, bo i tak za niedlugo Cie rzuci

Gość 87364813691832792hdhakd
typowe teraz w modzie sa babki w wieku 18-25 i starsi kolesie u ich boki, zonki po 30 niestety do garów schodza na dalszy plan

Gość Bartosz pyta Was !
z zadna kobieta nie czulem sie tak wspaniale jak z nia pomimo roznicy wieku z zadna nie lacyzlo mnie tyle smiachu tyle radosci nie wyobrazam sobie ze moge to stracic

nikt mnie nie rzucil, zawsze ja rzucalam facetow:D

bartosz otrzeźwiej i celuj w dzieciate 30. nie zasługujesz na mloda, swieza i pozbawiona zobowiazan dziewczyne bo sam je masz!

facet Wy jestescie na innym poziomie rozwoju, teraz bedziesz ja chwile krecil, ale pozniej Cie oleje i znajdzie sobie rowiesnika, ktorych za chwile bedzie rownie 'dojrzal' jak Ty, ale mlodszy:)

Gość lasensja 2731
Masz z nią jakiś kontakt w ogóle?

'dojrzaly'

Gość moi sąsiedzi to taka para włas
kiedy sie poznali on byl zonaty, dziaciaty dla niej sie rozwiól , jest od niej 14 lat starszy, dzis są szczęsliwym małżęństwem maja sliczna córeczke jak widac prawdziwa miłośc zycięzyla tobie też tego zycze i wogłóle wsyztskim w takiej sytuacji

Gość zeeenek
Jesli bedzie miala z nim rodzine i dziecko, to dlaczego miala byc go rzucic, nie wszystkie kobiety sa takie jak ty:) Poza tym dlaczego ma sie martwic na zapas? Bierz sie za nia:)

Gość Bartosz pyta Was !
mamy konkat telefononicnzy, ale z reguly to ja dzownie pytam jak sie czuje co u niej ona jest bardziej powściagliwa choć wiem ze teskni za mna, wczoraj rozmawialiśmy przez skypa kiedy proponuje spotkanie ona mowi ze potrzabuje czasu

Gość zeeenek
Dokladnie wieli moich kolegow jest po rozwodach i maja szczesliwe drugie rodziny:)