Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naomi5

Matura

Polecane posty

Gość Naomi5

Za 2 dni jest matura, a ja boje się,że dostanę okres, a ja przechodzę go wyjątkowo źle co mam robic? Może znacie jakieś skuteczne tabletki czy cokolwiek innego DZIAŁAJĄCEGO, bo na mnie nic nie działa.., Jak nie dam rady iść, to jest możliwość jakieś zaświadczenie dostarczyć do szkoły czy coś tego typu? Pomóżcie, proszę.

Gość Bynhjmnjbybg
Idz do lekarza, byc moze jest taka mozliwosc.

Gość junn
a czemu wcześniej o tym nie pomyślałaś? wtedy można byłoby np. antykoncepcję zastosować. teraz to już za późno. jeśli nic ci nie pomaga to cóż można poradzić? co do zaświadczenia to chyba tylko i wyłącznie uznają chorobowe od lekarza. ale jak z tym dalej to nie wiem.

Gość o kurde molek
wlasnie skoro jest tak zle to czemu o tym wczesniej nie pomyslalas ;/ ja odkad biore tabletki antykoncepcyjne moge normalnie funkcjionowac podczas okresu, a teraz to radze Ci wziasc rano z dwie tabletki przeciwbolowe nawet jak nie dostaniesz rano okresu i wziasc ze soba tabletki i ew. przecierpiec te kilka godzin...

Gość Naomi5
próbowałam kiedyś przesunąć okres właśnie środkami antykoncepcynyjmi i bardzo źle to zniosłam, więc nikt już mi tego nie przepisze

Gość Naomi5
tak, tylko żadne tabletki na mnie nie działają, a w pierwszy dzień po prostu mdleje

Gość o kurde molek
no to idz po maturze sie porzadnie przebadac bo to nie jest normalne... moze masz endomedrium czy jakos tak ? albo torbiele na jajniku. Nikt Ci teraz nic nie poradzi, moze jakas gimnastyka rano rozciagajaca?

Gość o kurde molek
noto jak jestes taka madra to juz dawno powinnas cos z tym zrobic, na sesje tez nie przyjdziesz z powodu okresu?! powodzenia zycze w takim razie...

Gość yuyuyu
Ty jesteś jakaś niepoważna. Jak już ktoś napisał to nie jest normalne, czemu się nie przebadałaś? Jak będziesz chodzić do pracy to co? Nie przyjdziesz na jakieś ważne spotkanie i zadzwonisz do szefa, że masz okres? Też przyniesiesz zwolnienie od lekarza? Dziewczyno, 19 lat masz, trochę mysl, to nie boli.

Gość Naomi5
nie, nie mam 19

Gość yuyuyu
No to 18 - wielka różnica

Gość Naomi5
a jeśli chodzi o wizytę u lekarza, to byłam, i on twierdzi, że jakis procent dziewczyn , tak ciezko przechodzi te dni i nic nie mozna na to poradzic, wyniki mam dobre