Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mauretania

farbowanie włosów - pierwszy raz, proszę o porady.

Polecane posty

Gość Mauretania

cześć dziewczyny :) Chciałabym po raz pierwszy sama pofarbować sobie włosy, zawsze miałam naturalny kolor. Mam włosy w kolorze ciemny blond/jasny brąz, chciałabym rozjaśnić o 1-2 tony. Jaka farbę wybrać? Jakiś krem czy szampon? Jak się delikatnie rozjaśnia włosy?

Gość panna_joannaaaa
a nie lepiej poczekac na sloneczko ,zeby naturalnie rozjasnilo? :) Nie szkoda wlosow ?:) Sprobuj rumiankiem albo sa specjalne szampony rozjasniajace :)

Gość lody vaniliowe :)
Też tak sądze że szkoda włosów, teraz natura w modzie. Nic tak pięknie nie rozjaśni wlsów jak słonko. Wycisnij 3 cytryny, pomieszaj z woda wlej to do spryskiwacza po płynie do szyb i popryskaj włosy , idz na slonko i siedz iel dasz rady. Po tym zabiegu bedziesz miała ładne jasne pasemka na włosach. A jesli koniecznie chcesz rozjasnic sobie włoosy to na pierwszy raz to lepiej udaj sie do fryzjera lub wez kogos do pomocy kto juz ma o tym jakies pojeciec, bo pozniej mozesz bardzo płakac.

Gość Mauretania
dzięki dziewczyny :) no ja latem mam przeważnie troszkę jaśniejsze włosy. Szkoda mi ich trochę, ale mam wrażenie, że z każdym rokiem coraz bardziej mi jaśnieją. Na codzień używam szamponu rumiankowego. Wypróbuję te Wasze patenty. Chociaż zawsze marzył mi się taki piaskowy blond, echh :)

Gość panna_joannaaaa
jak chcesz cos w desen piaskowegoo to moze popytaj pan w hurtowniach fryzjerskich o dobre plukanki ?:) fakt - kosztuja ,ale warto ;)