Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merrrr

Moje życie sie wali, pomocy

Polecane posty

Gość merrrr

Czesc. Drogie czytelniczki potrzebuje waszej pomocy, rady kogos kto mnie nie zna i spojrzy na to obiektywnie. Jestem maturzystak, ze swoim chlopakiem jestem od poltora roku. Wczoraj on ze mna zerwal, powiedzial, ze mnie kocha ale ma dosc, bo ja jestem wredna (wiem o tym, ze do najlatwiejszych nie naleze, w sumie jestem skorpionem), ze sie za byle co czepiam. Swiat mi sie zawalil. Rano pisalismy ze soba i wrocilismy do siebie tylko on mi kazal sie zmienic. JEstem na to gotowa, bo kocham go nad zycie i pomimo mlodego wieku czuje, ze to ten jedyny. Bylismy juz ze soba rok w gm i zostawil mnie rowniez 1 maja tak jak wczoraj. Mielismy poltora roku przerwy i w liceum do siebie wrocilismy. Chodzi tylko o to, ze on znowu mnie zostawi. Czekam na jakies porady.

Gość Dokanele
Obchodzi tak Święto Pracy? ;)

Gość tutguh
dziwne to.

Gość merrrr
Haha no mozliwe, ze obchodzi. Rozumiem, ze dla was jest to powod do smiechu ale ja potrzebuje normalnej porady, a nie drwin.

Gość tutguh
co Ci możemy doradzić? skoro chcesz się zmieniać dla kogoś to to zrób, jeżeli jesteś faktycznie wredna to wyjdzie Ci to na dobre, a jeżeli nie jesteś tzn. że będzie chciał pomału zmieniać Cię tak, że za jakiś czas będzie robić wszystko tak jak on Ci nakaże.

Gość merrrr
zawsze szczery wywalaj. A Tobie tutguh dziekuje. Wiesz, faktycznie jestem wredna i on nie chce zmieniac mnie zebym tanczyla mu tak jak on zagra.

Gość tutguh
no to się zmień i żyjcie długo i szczęśliwie.

Gość merrrr
Nawet nie wiesz jakbym tego chciała. I dziękuje za dobre słowo.

Gość łeeejllaaa
oszzz kurcze chłopak sie musiał z toba umeczyc i tak długo wytrzymał

Gość Hehehehehhee
Widocznie tak obchodzi Swieto Pracy ;)

Autorko ja tez jestem skorpionem :) i wiesz mysle ze to co robicie to dziecinada. Jak jest sie w zwiazku to na powaznie a nie wy sie bawicie w jakies fochy, rozstania i powroty.

Gość mer rr
Pupik to co bys mi poradzila? Mi naprawde na nim zalezy i po tym co sie stalo uswiadomilam sobie, ze zachowuje sie jak idiotka