Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olakrakowianka

dziewczyny czy wkurzyłybyście się na niego ?

Polecane posty

Gość olakrakowianka

Znam go od dwóch lat zawsze była między nami chemia ale dopiero od listopada zeszłego roku zaczęło się rozkręcać, jesteśmy razem od grudnia, spotykamy się spimy ze sobą on powiedział że mnie bardzo kocha ja go również, tylko problem w tym że wczoraj zrobiłam małe śledztwo na portalach randkowych i wyszło że on ma konto na sympatii i na fotce :((( normalnie ze zdjęciami i z opisem kogo szuka jaki jest bla bla bla, no normalnie płakać mi się teraz chce :O Ja też miałam konto na sympatii ale jak tylko zaczełam się z nim spotykać to w grudniu je na stałe skasowałam. Z tego co patrzyłam nie logował się na sympatii od wakacji tamtego roku i na fotce też od wakacji. Byłybyście złe o takie coś na faceta ???

wiec po co sprawdzalas i grzebalalas w jego prywatnych sprawach? Jeśli coś kochasz puść to wolno. Jeśli wróci - jest twoje. Jeśli nie - nigdy twoje nie było.

Gość 4%%3#
pewnie mu nie dajesz a on musi

Gość kkkiiikkkaaa
Skoro od wakacji się nie logował to z czym ty masz problem? Kurcze, ze ludzie zamiast cieszyć się nowym związkiem takie pierdoły sobie wymyślają do zamartwiania się:o

Gość olakrakowianka
ale ja nie grzebałam w jego komputerze, weszłam po prostu na te portale wpisąlam jego miejscowość wzrost kolor oczy znak zodiaku i wyskoczył. Nigdy bym mu w laptopie nie grzebała. A on chyba pamięta że ma tam konta aktywne więc dlaczego ich nie kasuej ? trzyma je tam w razie tego jakby ze mną zerwał pewnie i to mnie właśnie wkurza :o

Gość ewaewaewa1234
Jeśli coś kochasz puść to wolno. Jeśli wróci - jest twoje. Jeśli nie - nigdy twoje nie było." pierdolony wytarty fraze !!! dziecinko tylko że wszystko się zmienia jak tworzycie rodzine i macie dzieciaki wtedy puśc go wolno on nie wróci i co ? Będzie płacz i zgrzytanie zębów że nie ma męża a dzieci ojca. To się tak łatwo mówi puść go wolno. A własnie że faceta trzeba krótko trzymać bo to dzieci są i jak poczują za dużo wolności to im palma odbija.

Gość kkkiiikkkaaa
I radzę ci nie wkurzaj sie na niego:) Jakby mi facet robił awanturę czy w ogóle czepiał się o jakieś prastare konta na portalach to bym go kopnęła w tyłek, bo nie znoszę takiej chorej, bezpodstawnej zaborczości i podejrzewałabym zaburzenia emocjonalne u takiej osoby:o

Gość JWWD! simian raricus JP
TO SĄ INTERNETOWE PATOLOGIE POLACZKÓW!

Gość mireczkowataa
można to odwrócic- on zajrzy do Twojej historii i się wkurzy, bo po co wchodziłaś na te portale??? :) Głupia jesteś, facet się na kontach wieki nie loguje a Ty wymyślasz!

Gość olakrakowianka
kkkiiikkkaaa no ale masz takie konta na portalach w związku ? Ze zdjęciami i opisem że szukasz faceta ? Bo ja miąlam i skasowalam a nie trzymam to niewiadomo po co :o moze jestem zaburzona już sama nie wiem, zazdrosna jestem o niego bardzo, dawniej dałabym sobie rękę za niego uciąć ale kiedyś bardzooooo mnie okłamał dlatego staram się ufać ale doszukuje się we wszystkim czegoś.

Gość jakby
jakby się regularnie logował,to by to inaczej wyglądało,ale przeciez ostatnio był tam parę miesięcy przed tym,jak zaczęliscie byc razem,więc o co chodzi?

Gość kkkiiikkkaaa
Nigdy nie miałam konta na tego typu portalach:) A facet pewnie zwyczajnie o tym zapomniał i tyle. W sumie to gdybym przypadkiem takie konto miała, to pewnie też bym nie usunęła, bo zwyczajnie nie przyszłoby mi to do głowy. Nie zajmuję się pierdołami.

Boze skoro sie nie logowal od wakacji to o co Ci chodzi? rownie dobrze mogl poprostu zapomniec o tych portalach i tyle Chorobliwa zazdrosc to zla cecha, lepiej sie opanuj i wrzuc na luz

Gość olakrakowianka
ale jak można zapomniec o takich kontach tym bardziej że dało się tam sporo swoich zdjęć :/ ja rozumiem konto bez zdjęcia, może i o takim bym sama zapomniała ale z własnymi zdjęciami to już raczej nie.

Gość kkkiiikkkaaa
Współczuję tylko temu chłopakowi, bo związek z taką osobą jak autorka to męczarnia:o

Gość mireczkowataa
to może zacznij mu ufać albo rozstańcie sie w cholere? Bo to bez sensu...

Gość kkkiiikkkaaa
Ja pierdzielę, dziewczyno, przeciez to jest TYLKO konto na jakimś głupim portalu, w dodatku nieaktywne. A ty robisz problem jakby nie wiadomo co się stało. Ciekawa jestem, jak będziesz reagowac jak w twoim życiu faktycznie pojawią sie prawdziwe, poważne problemy, skoro taką pierdołę przezywasz jak mrówka okres:o

normalnie, ja tez kiedys mialam, mam w sumie bo nigdy nie kasowalam tego konta a to dlatego ze nie pamietam do niego hasla jest stare jak swiat i mam to gdzies

Gość biedny facet jeszcze nie wie
na jaka wariatke trafil:O

Gość olakrakowianka
Lady Love a masz na nich swoje zdjęcia ?

raczej jest tam jedno, nawet nie wiem jaki mam tam nick :D wiem tylko ze zakladalam go chyba jak mialam 15 lat i na bank nie kasowalam zreszta malo wazne, nie przejmuje sie takimi pierdolami

Gość biedny facet jeszcze nie wie
autorko czy ty masz nascie lat? Bo jesli nie to niestety rozumek masz nastolatki. Co ci te zdjecia przeszkadzaja? Nie loguje sie, nie zaglada wiec odpusc.

Gość Jozef i na
to, ze Ty skasowals wcale nie znaczy ze on tez musi. Mogl po prostu nie pamietac ze ja ma albo co. No i co z tego, ze sa? Zaglada na nie? nie, to o co Ci chodzi. Om to, ze z innymi dziewczynami rozmawia tez masz pretensje? Bo w koncu po co ma to robic skoro ma Ciebie?

Gość olakrakowianka
nic mu o tym nie mówiłam że jego konta znalazłam i nie powiem bo nie chce wyjśc na wariatkę :D ale jak zobaczę że się zacznie do niech systematycznie logować to mu o tym powiem :P

Gość kryzysowa narzeczona byka
a co wy się tak dziwicie facet sobie konta pozakładał na portalach randkowych z fotami to chyba się troche różni od zwykłej niezobowiążującej znajomości nie ? To w końcu portale randkowe gdzie się szuka lasek na numerek albo randkę.

Gość mireczkowataa
a dlaczego mu nie powiesz? Skoro aż tak Cię to uderzyło, że założyłaś o tym temat? Powiedz mu, że ot tak sobie grzebałąś w necie i zobaczyłąś jego konto- czy mógłby to pokasowac! Szczerosć to podstawa w związku kochana :) A Ty będziesz teraz okresowo go sprawdzac- i po co Ci to? Tak na marginesie to ja zapomniałam, ze mam konto na nk :)

Gość Jozef i na
kryzysowa czytaj ze zrozumieniem. Pozakladal kiedys jak jeszcze nie byl z autorka, oddkad sa razem na nie nie wchodzil. A ona urzadza sobie jazdy. I jeszcze ma zamiar go kontrolowac. A zaufanie autorko mowi Ci to cos?

Gość kkkiiikkkaaa
jak mu powie, ze "przypadkiem" trafiła na jego konto to wyjdzie na to, ze sama sobie szukała faceta na portalu randkowym:D:D