Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olakrakowianka

dziewczyny czy wkurzyłybyście się na niego ?

Polecane posty

Gość to ja w ogole zaskocze autorke
mam konto na portalu randowym ze zdjeciem i moj facet tez:D Nie umawiamy sie na randki, nie spotykami z innymi, ale zagladamy tam czasem, nawet piszemy tam nieraz do siebie:D ale my jestesmy specyficznym zwiazkiem i po tym co przeszlismy razem to takie konto to dla nas po prostu kupa smiechu i tyle.

Gość olakrakowianka
kiedyś mu bardzo ufałam ale jak już pisałam zawiódł moje zaufanie i to w okropny sposób i nie chodzi o zdradę z kobietą... I nie urządzam żadnych jazd bo on o niczym nie wie. Nawet gdybym mu powiedziała że jego konta widziałam to co mam go prosić żey skasował ? skoro dotąd tego nie zorbił to pewnie już nie zrobi bo pewnie nie chce więc postaram się zapomnieć o tych kontach, przynajmniej będę się starać.

Gość kryzysowa narzeczona byka
to ja w ogole zaskocze autorke, aha moze z twojej strony to kupa śmiechu u mnie było tak samo. facet i ja mielismy konta na sympatii i też dla jaj nie kasowalismy tego, tylko że do niego na portalu przyczepiła się jakaś laska a on jakoś do dziś od niej się odkleić nie może. dlatego mam teraz uraz do takich stron i w sumie troche rozumie autorkę, poza tym może sobie ustawić tak stronę że mimo iż loguje się tam co dzien to obcy ludzie widzą że logowanie było dawno temu więc to że pisze że był tam ostatnio na wakacjach rok temu wcale nie musi byc zgodne z prawdą.

Gość mireczkowataa
dziwnie myślisz...Moze nie pokasował bo uznał to za bzdet? A jak mu pwoiesz, ze akurat dla Ciebie to ważne to skasuje?? Jak chcesz budować dobry związek skoro o głupich kontach mu nie powiesz???? Nigdy nie zrozumiem kobiet, no naprawdę! kkkiiikkkaaa- to niech mu powie jak było i tyle :) Gorzej jak on też zazdrosnik i zajrzy jej w historię- a tam portale randkowe :)

Gość kkkiiikkkaaa
Mireczkowata, jakby mi facet powiedział, że szpiegował mnie w necie to bym z nim zerwała. Sorry, ale dzisiaj szpieguje w necie, a jutro założy mi program szpiegowski na kompie albo lokalizator w komórce:o

Gość Jozef i na
Ola ale Ty robisz jazdy sobie a nie jemu. Czemu ma konta, na sympatii? Czemu nie skasowal? Co to znaczy? Czy zostawil je na wszelki wypadek? Co ja mam o tym myslec? Chyba zapytam sie na kafe... Tez mam konto na jakims portalu z czasow bycia singlem. Nie pamietam na jakim, i nie pamietam hasla, ale gdzies tam mam. Przypomnialam sobie o tym dzieki Tobie i co to bedzie ja moj m to odkryje....

Gość olakrakowianka
nie chce go pytac o te konta bo nie chce wyjśc na zazdrośnice !!! może przy okazji jak wejdziemy na taki temat to mu powiem że kiedyś chyba widziałam jego zdjęcia na tym portalu i zobacze co powie... on nie będziesz mi grzebał w laptopie bo w zyciu by się do tego nie posunął.

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Czyli facet logował się po raz ostatni na tych straszliwych kontach na jakieś 2-3 miesiące zanim zaczął podrywać autorkę na poważnie. Nie w czasie związku, nie jak już się z nią umawiał, 2 miesiące wcześniej a i tak ma problem, że nie skasował. A co zmienia owo kasowanie? Rany niektórzy to sobie sami lubią generować problemy.

Gość mireczkowataa
kkkiiikkiii- zerwałabyś z facetem bo by Ci powiedział, że patrzył co tam masz w necie, jakie konta? No proszę Cię... Nie chcesz autorko to mu nie mów, sprawdzaj sobie okresowo czy się tam przypadkiem nie loguje:) Tylko tak na dłuższą mete sie nie da- albo jesteś z nim szczera albo grasz kogoś.

Gość to ja w ogole zaskocze autorke
kryzysowa narzeczona byka to jest kupa smiechu dla niego rowniez:) a tak powaznie to nie wiem po co nam te konta:D On swoje zalozyl po naszym rozstaniu. To i ja zalozylam wtedy. Potem sie zeszlismy a konta zostaly. Nie robimy sobie jaj z ludzi, nie umawiamy sie itd, ale podgladamy kto do nas wchodzil czytamy sobie wiadomosci od napalonych kretynow i kretynek:D

Gość mireczkowataa
to ja w ogole zaskoczę- że się Wam chce.... :)

Z tego co patrzyłam nie logował się na sympatii od wakacji tamtego roku i na fotce też od wakacji. Byłybyście złe o takie coś na faceta ??? no to o co chodzi? moze neiw ie jak usunac czy cos nie rozpetuj neipotrzebnej wojny