Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciumkajaca Majka S.

Matki i przyszle matki zamulające.

Polecane posty

Gość Ciumkajaca Majka S.

Cześć. Już od jakiegoś czasu szukam dla siebie miejsca na tym forum. Jestem mamą, ale chce pokazac jaka jestem cool..mowie ze nie chcę rozmawiać tylko o kupach, karmieniu itd. ale tak naprawde tylko o tym nawijam.Nie uznaję takiego totalnego przesłodzenia jak "karmienie cycusiem", "smarczki", "brzusio", "fasolinka", "śluzik" itd. Uznaje tylko slowka wymyslone przeze mnie ktore niczym sie nie roznia ale chce sie czuc lepsza..Chce pokazac jaka jestem zajebista ale Moim zdaniem nawet jak ktoś ma dziecko i nawet jeśli siedzi na macierzyńskim lub wychowawczym, to nie powinien się cofać w mowie do poziomu przedszkolaka..powinien zostac na takim poziomie jak ja czyli nizszym... Czy jest tu ktoś taki jak ja? Ps.mam nadwage,przydaloby mi sie odchwaszczenie,mam pojebana tesciowa a na meza dre morde przynajmniej dwa razy dziennie.Nie stac mnie na dom lub wlasne mieszkanie,wynajmuje lokum.Uzywam tanich pieluch i zamiast miec prawdziwych przyjaciol to codzien 'kawkuje' albo 'wale kielicha' wirtualnie z podobnymi do mnie.. To jak kto sie dolaczy???

Gość wczorajszydzienamoze jutrzejsz
to jakie sa te slowka wymyslone przez ciebie??

Gość heheheh dobreee
Nieciumkajacych nie czytasz??? to do nich autorka aluzje zrobila..

Gość aaaaaaarwena
ciumkajaca frustratka :)

Gość nie uznajesz
rozczulania sie i slodzenia? a co w takim razie znaczy twoj nick-ciumkajaca?

Gość Szyderra
Arwena, trafne podsumowanie :D

Gość moja corka dzis n
Nie naskakujcie na autorkę.Ona swym postem nawiązuje do nieciumkających które uważają się za niewiadomo co i najwięcej ciumkają. Chodzi o temat 'matki i przyszle matki nieciumkajace'

Gość Adreeeeenalinaaa
Ze niby ciumkajace się wywyzszaja???albo maja za lepsze????phy!!głupoty piszecie...czytajcie ze zrozumieniem a nie na wyrywki a ta co temat założyła to faktycznie frustratka!! bleeehhhh:p żal....

Gość NATASHA S
Kiedys nawet je czytalam teraz jest juz tam totalne dno.. Panie chca pokazac jakie sa 'zdystansowane' nazywajac swoje dzieci bachorami a w tym samym czasie 'kafkuja' jak ostatnie dewotki...poza tym nic madrego do powiedzenia...jedna nawija o 'gilu' u dziecka, u drugiej wieczne 'sraczki' a trzecia juz stron kilka roztkliwia sie jakie to ma wielkie ale bezuzyteczne cyce bo jej dziecko nie dojada.. Drogie Panie,takiescie nowoczesne matki ktore rzekomo nie zyja tylko i wylacznie dziecmi a tak naprawde rozprawiacie non stop o tym samym- kupkach,pieluszkach,cycach..

Gość grazynka z klanu
Adrenalina,nie masz odwagi z czarnego pisac? Wracaj do nieciumkajacych I nastepnym razem z pomaranczki piszac zmien swoj styl bo od razu widac ktos ty

Gość Adreeeeenalinaaa
O.oooo Grazynko z klanu!!gratuluje blyskotliwosci Szerloku!tylko czemu sama piszesz na pomarańczowo?nie ma nakazu pisania "na czarno" chyba?

Gość pompaga
Co fakt to fakt. Takich przymulencow i frustratek jak na tamtym topie to ciezko uswiadczyc gdziekolwiek. Wysmiewaja sie zreszta z innych topikow bo jedynie ich jest ten jeden "mundry", "najmundrzejszy" we wsi :D:D:D:D

Gość ghggtffggf
hahah tamte nieciumkające sa takie oblesne az sie rzygac chce, poniewaz niby chcą robic z siebie "nieciumkające" ale non stop napierdalają o sraczkach, o kollkach., o odparzeniach, o zatwardzeniach o karmieniu , Normalnie topik to porazka

Gość hehehe,dokladnie!!
Ale takie sa 'niezalezne' i 'inteligentne'.... Codzien robia posmiewisko z innych topow a jak ktos im wygarnie prawde to udaja ze wpisu nie ma....

Gość ghggtffggf
jedna z tych nieciumkaczek chwali sie ze niemal codziennie napierdala swoich maulitkich synkow kapciem a tamte jej brava biją.Mowa o Myszsz, dotego opowiada jak bez opieki pozostawia malutkie dzieci na podworku i ma w dupie czy im sie cos stanie czy nie, tamte tez wiwatują.Kurva demagogia a nie matki

Gość Marycjanda Henna
Ja tam sobie ubaw z nich robie..kazdego dna pijac kawe zagladam do tych kwok,i humor mi niesamowicie poprawia to ich gderanie... Smutne ze one naprawde nie widza jak same sobie zaprzeczaja...

Gość tttktjtjtnfnf
O ta...Mysz jesz dobra,chwalila sie tu ogolem ze jej syn jest wiecznie glodny i nawet kupe z pieluchy wyjada...:O patologia... Ale reszta tez pieprznieta...ta co robi ze swego dziecka geniusza bo najinteligentniejsze.....albo ta co ma dwu letniego syna i kilku mies dziewczynke i twierdzi ze dwu latek zmienia pieluchy,kapie te mniejsze,przebiera,ubiera...moze jeszcze piersia karmi?????????

Gość FATALNY BLĄD MATKO
TE nieciumkaczki? przeciez one ciagle wala o przewijaniach, pieluchach, karmieniach, czy sraczkach, inne tematy u nich nie widac tylko non stop oi swoich dzieciaczkach napierdalają :D Żalosne kobiety.Topik postwal w innym celu a one tak go zjebaly i zepsuly

Gość jak tu nie bcy zlymm??
Topik matki nieciumkające zszedl na psy.Nie takie jego bylo zalozenie, a tamte kobiety prowadzą wyscig ,wrecz maraton przechwal ,ktore ma najcudowniejsze dziecko, przy czym dzien w dzienn zawalają o zupkach, kupkach, dupkach, i nic pozatym. tttktjtjtnfnf to alonuszka tak wychwala jakie ma piekielnie bystre dziecko i co ono nie robi przy noworodku :o

Gość anika 28047
po urodzeniu dziecka swiat przestaje istniec - kurczy sie do obszaru w ktorym jest dziecko - hej jest jeszcze maz lub patner , przyjaciele , praca , ksiazki , filmy , polityka ...... a nie tylko czasopisma ,, mamo to ja ,, czy cos takiego ... nigdy nie zrozumiem kobiet cofajacych sie po narodzinach dzieci. zostaja tematy kupki, pieluszek , czapeczki , kremikow i te pyatania - jaki kram do pupki polecacie ? straszne !!!!!

nieprawda, bo istenieje jeszcze kafeteria :) a tak na powaznie to jak zaczniesz klepac o imprezach, o samochodach i dobrej muzyce to kafe orzecze ze jestes wyrodna matka. takze najlepiej nie pisac nawet ze ma sie dziecko :)

Gość anika 28047
ostatnio napisalam ze nie karmilam piersia bo mi sie nie chcialo i lubie ladne ciuchy i tp- zjadly by mnie zywcem - przepraszam ale gowniary co majac po 19lat mysla ze sa pepkiem swiata - bo karmia piersia i gadaja o kupach - takie sobie prowo zrobilam - a jaki byl lament jezuuuuuuuuuuuu...

Gość anika 28047
NIE WIEM KTO BARDZIEJ - BO TY SIE DAJESZ WKRECAC I PONOSZA CIE EMOCJE . PAMIETASZ TEMAT - CZEMU MATKI KARMIACE PIERSIA SA WROGIE DLA MATEK KARMIACYCH BUTELKA ? - MOZE TO NIE CYTAT ALE O TO CHODZILO. A TERAZ POMYSL CO PISALS NA MOJ TEMAT - MOJE PROWO - I POMYSL KTO JEST GLUPI .

Gość no faktycznie ciumkają :)
A miały nie robić tego,ale cóż w tym złego z drugiej strony?

tylko gimigówna piszą takie prowo, zresztą to nie było prowo moim zdaniem tylko kiepska próba wybrnięcia kłamczuszku - i tak, tak uważam: każda matka, która odbiera dziecku swoją pierś, żeby nie zbrzydła (w uproszczeniu) jest niedojrzała - z wielu powodów, w które nie chce mi się już zagłębiać - nic nie zrozumiałaś i nie zrozumiesz:(

Gość no faktycznie ciumkają :)
A czytacie spełnione i szczęśliwe?

Gość ale to ich temat
I mogą sobie robić co chcą. Wolnoc Tomku w swoim domku...

Gość margollciaa
Ale jak Wam się nie podoba to czemu tak pilnie śledzicie? Poza tym to nie rozumiem takich tematów gdzie zbiera się grupa i tak dużo o sobie podaje informacji tak jak na nieciumkających, lipcówkach-joanna, czy wcześniej wspomnianych spełnionych. Jeszcze ten temat o tym Kubie 7 miesięcznym ma jakiś głębszy sens,ale tak to tylko informacje o sobie podają obcym ludziom.