Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciumkajaca Majka S.

Matki i przyszle matki zamulające.

Polecane posty

Gość anika 28047
ex D Bill- dla mnie to forum to ma byc przyjemnosc , dla ciebie jest to doskonala okazja do wyzycia sie - tak mysle bo atakujesz . prowo bylo po cos - nawiazywalo do pytania z tematu . tego nie lapiesz? Mam swoje lata i nawet jesli zabrala bym piers czy zrobila cos rownie okropnego - to wiesz na moim poziomie nie ma strachu przed ocena i krytyka . i tobie tego zycze . koniec rozmowy .

Gość ZEZRYJTA SIE
sie nawzajem,nasrajcie se na leb,poplujcie jadem a na koniec sie zrzygajcie!!!tyle potrafia co "lepsze"kafaterianki:( zero tolerancji,empatii,zrozumienia!! ale to oczywiscie matki-polki od siedmiu bolesci co wszystko wiedza!!

do wyżycia się? ciekawe gdzie:) jeśli przedstawienie swoich poglądów, które ci nie pasują nazywasz wyżyciem się to faktycznie jesteś niedojrzała... plus pisownia, plus prowo (lub kłamanie)...ile masz lat 16? dojrzałe kobiety się tak nie bawią:)

Gość anika 28047
dojzalosc miedzy innymi polega na nie obrazaniu nikogo , przedstawianiu pogladow w sposob nie nazucajacy sie... ( poczytaj co pisalas ) , nie krytykowaniu - ale to przychodzi wlasnie z dojzaloscia ( czasem nie zalezna od wieku ) . jesli nie podobalo ci sie prowo to ok masz takie prawo , ale nazywanie kogos niedojzalym , mowienie ze jest glupi i ze jest klamczuchem . Jak to nazwiesz ?

Gość margollciaa
Ja tam nikogo nie zżeram ani nie pluję jadem,bo prostu nie widzę sensu podawania informacji o sobie.

Gość anika 28047
widze ze nie tylko ja mam takie podejscie do pan idealnych i matek polek . super .

Gość mama dwulatka
Dla mnie też te topiki są bez sensu. czytałam trochę te spełnione, nieciumkające i trochę 5 minut dobroci dla matek i bez sensu to dla mnie. jedyne co to jeszcze jak być wystarczająco fajną mamą było ok. a te sierpniówki, lipcówki i inne to już totalna porażka.

Gość oj tam oj tam...:p
Przesadzacie i tyle...

Gość anika 28047
JA ROZUMIEM ZE NARODZINY DZIECKA TO WIELKIE PRZEZYCIA - MAM 3 , ALE WAZNIEJSZE OD KREMU DO PUPY , CZY CZAPKI JEST TO CO CHCEMY DZIECKU PRZEKAZAC - WARTOSCI , ZAINTERESOWANIA - JAK TEGO MLODEGO CZLOWIEKA NIE SKRZYWDZIC ZLYMI METODAMI WYCHOWAWCZYMI - MOZE O TYM POCZYTAC W MADRYCH KSIAZKACH , NIE ZATRZYMYWAC SIE NA ETAPIE NIEMOWLAKA .

zresztą: 19:38 [zgłoś do usunięcia] anika 28047 dojzalosc miedzy innymi polega na nie obrazaniu nikogo , przedstawianiu pogladow w sposob nie nazucajacy sie... ( poczytaj co pisalas ) , nie krytykowaniu - ale to przychodzi wlasnie z dojzaloscia ( czasem nie zalezna od wieku ) i parę minut wcześniej: 18:31 [zgłoś do usunięcia] anika 28047 (...) przepraszam ale gowniary co majac po 19lat mysla ze sa pepkiem swiata - bo karmia piersia i gadaja o kupach chyba, że to kolejne prowo?;)

Gość anika 28047
masz 19 lat? urazilam cie . to przepraszam .

zdenerwowałaś swoją tępotą - to jedna z ostatnich rzeczy, która potrafi mnie wyprowdzić z równowagi:) to czego uczysz dzieci? robisz im piękne wykłady na temat dojrzałości, a potem swoim zachowaniem im zaprzeczasz? gratulacje:):):)

Gość anika 28047
ja chyba na innych falach odbieram - najpierw piszesz ze jestem glupia , ot tak po prostu - i ze jestem niedojzala , potem zamieszczasz moje wypowiedzi ( tak uwazam ze 19 latki majace male dzeci i rozmawiajace tylko o pieluchach mysla ze sa pepkiem swiata ) - i to wszystko po to zeby udowodnic jaka jestes madra ? . ok jestes bardzo madra osoba .jesli chcesz sie posprzeczac moze inny temat zaloguj i ok . zaczelas od wyzwisk i ciagniesz dalej . tylko po co ? ja nikomu , sory tobie nic udwadniac nie bede - bo iby w jakim celu ? troche dystansu do siebie proponuje. no tak , taki typ osobowosci jak ty nie konczy tak szybko . ok czekam na kolejne ataki .

nie masz pojęcia jakim jestem typem, ani czy jestem mądra - nie kręć filmów tutaj - jedź do Hollywood! napisałam ci, że głupia jesteś pod postem, w którym kolejny raz dałaś temu wyraz - czego nie rozumiesz? czy udajesz, że nie rozumiesz? jak nie pamiętasz przeczytaj jeszcze raz! proste. na tamtym temacie nikt na ciebie nie najechał - to była wyjątkowo spokojna dyskusja, a teraz próbujesz zrobić z siebie męczennicę i wyzywasz dyskutantki od gówniar? w sumie proszę bardzo tylko nie pisz potem o tym, co to jest dojrzałość, bo żałość bierze...

Gość anika sobie maży,bo mądra:)
Ex nie dyskutuj z nią,bo ona ma laptopy i telewizory i jest mądra a to najważniejsze i maży... Temat co macie,czego chcecie od życia. Anika to jakieś dziecko-szkoda nerw.

Gość anika 28047
przepraszam , ale koncze te rozmowe , bo ty i tak nie wiesz o czym pisze , nie umiesz chyba czytac ze zrozumienim . NIE JESTEM W STANIE ZEJSC DO TWOJEGO POZIOMU I DALEJ PROWADZIC TEJ PRZEPYCHANKI SLOWNEJ . KAZDA WYMIANA ZDAN POWINNA MIEC CEL - TA NIE MA DLA MNIE SENSU WIEC NIE OBRAZ SIE ALE NIE BEDE WIECEJ ODPISYWAC NA TWOJE ZACZEPKI . ZYCZE DOBREJ NOCY .

'przepraszam' by wystarczyło - to, co po przecinku niepotrzebne:)

Gość anika 28047
tak i jeszcze zeby mije dzieci byly zdrowe i szczesliwe i partner umial cieszyc sie z bycia a nie tylko z ,,miecia ,, - zapomnialas dodac , tak wlasnie dzialaja ,, gowniary ,, wyieraja z kontekstu i twoza nowa wersje .

Gość nie wierzę że anika
jest aż tak głupia i nic nie zrozumiała z tamtego tematu :o poza nią nikt ale to absolutnie nikt nie lamentował :D zaprzecza sama sobie w tym momencie bo na koniec prawie się popłakała ze swoim wyznaniem, którym się totalnie pogrążyła. Ta kobieta ma zero dystansu do siebie, zero kultury osobistej i ewidentnie mega mega wielkie problemy osobiste :)

Gość ahhhhws
no naprawdę ależ zabłysłyście inteligencja na tym temacie, nieciumkające przynajmniej jak mają wenę to fajne kawałki piszą i się nie kłócą a tutaj jak zwykle na kafe w podrzędnym temacie, kłótnie i wyzwiska..

Gość anika wróć do szkoły
Maże twoża-to Ty zdrowo tworzysz i masz wysoki poziom! Faktycznie mądra jesteś! Analfabetyzm wtórny. zacznij więcej czytać!

Gość nie wierzę że anika
kobieto ty masz 3 dzieci ? :o polecam zajrzeć czasami chociaż do słownika języka polskiego oraz ortograficznego :o książki nie gryzą, a w Twoim wieku to trochę wstyd tak pisać ;)

Gość anika 28047
ojej przepraszam ,, podszywie ,, za moje bledy ort ,jestem dyslektykiem - moze to jet karane ? wiesz co ex D. Bill - daj sobie luz z tymi podszyami bo to zalosne .

Ja akurat z Ex nie mam nic wspólnego. Także przepraszam,ale inteligentni ludzie jak coś piszą,to patrzą na monitor-a tam? O rety? Podkreślają się na czerwono pewne wyrazy-ciekawe po co ten szlaczek-pewnie dla ozdoby?

Gość nie wierzę że anika
rozczaruję Cię X d Bill to nie ja :D ale rzeczywiście kojarzę ją z tamtego tematu :) widzisz anika wiele osób uważa że masz coś z głową i zero dystansu, pomimo że ciągle twierdzisz jaka to Ty jesteś dojrzała i wyluzowana. Otóż nie jesteś :) Ja też tam pisałam ale pod innym nickiem (nie pamiętam jakim bo nie przywiązuję wago to takich drobiazgów ;) Ty naprawdę nie wyciągnęłaś żadnych wniosków z tamtej dyskusji :o to przykre, no ale cóż niektórzy ludzie są po prostu niereformowalni i nie ma sensu z Tobą rozmawiać bo jesteś ograniczona. :)

A ja akurat nie wiem o jakim temacie piszecie i o co Wam poszło-mi chodzi o Twoją mądrą wypowiedź z dnia dzisiejszego...

Gość anika 28047
to nie rozmawiaj - proste - po prostu przestan klikac .

Gość anika sobie maży,bo mądra:)
He he zabawna Aniczko jesteś :O jak rozwolnienie na egzaminie...