Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciumkajaca Majka S.

Matki i przyszle matki zamulające.

Polecane posty

Gość anika wróć do szkoły
To ciekawe,że dwa podszywy Ex w jednym czasie dały wpisy i to duże. Widzisz los Ci dziecko udowodnił,że więcej osób uważa Cię za niezbyt rozsądną osóbkę. I tylko mi nie mów,że gdzieś Cię uraziłam...

Gość anika 28047
zawsze 2 do 3 minut po sobie nastepuja podszywy - nudzi wam sie ? mnie to chyba zaczyna bawic - taka przepychanka i wypociny wasze , nawet fajne .

Anika tak jak w tamtym topiku napisalm ci ze jestes niedojrzala ( odnosnie rezygnacji z karmienia piersia dla ladych ciuchow i odnosnie Twojego wizjonerstwa dot karmienia naturalnego), tak zrobie to tutaj po raz kolejny tutaj , bo naprawde az zal czytac Twoje wypowiedzi. Sama sie prosisz o to aby ludzie oceniali Twoje wypowiedzi (wszak to publiczne forum) i nie masz pojecia o konstruktywnej dyskusji. Skoncz juz. P.S Tez jestem 'dys', ale wszystko da sie obejsc i wyuczyc (jedoczesnie nie glosze, ze jestem idealna bo czasami zdarza mi sie zasadzic jakiegos 'kwiatka').

Sprawdź sobie dziecko dokładnie w jednej minucie dwa wpisy. Ale pewnie na cyfrach też się nie znasz. A taki z Ciebie dyslektyk jak ze mnie zakonnica... Nie znasz zasad ortografii i tyle. Jeszcze jakbyś napisała,że po prostu się pomyliłaś,to ok rozumiem,a Ty znów coś wymyślasz. Jesteś chora,ale na mitomanię...

Kasza daj linka-co to za temat? Bo mi się koleżanka napatoczyła w temacie o czym marzycie,bo ona jest inteligentna i maży...

Wrzucę i ja swoje 3 grosze bo z neciumkaczkami mam strczność prawie od początku ich istnienia. Zglosiłem nawet do nich akces gdzieś koło 17-ej strony jako nieciumkający tatuś i pozcatkowo nawet zostałem zyczliwie przyjęty ale szybko do akcji wkroczyła b. moderatorka cafez ktorą mialem na pieńku i zostalem przegoniony na 4 wiatry :P Dopiero ok 1000 stron później okazalo się że to ona byla tajemniczą Majką Z. dlatego też nazwalem ją Matką Założycielką Incognito. Ponieważ swego czasu odsącdzala mnie od czci i wiary ponieważ zadarzalo mi się isać na cafe pod roznymi nickami wytknąłem jej hipokryzję i wtedy popelniła wirtualne harakiri i zadysponowała usunięcie z cafe wszystkich swoich postów. Wracajac do nieciumkaczek : wątek zapowiadał się interesująco ale szybko przetodził się w nudne i hermetyczne TWA. Zagladam tam więc sporadycznie.

Gość Black Devil Women
TWA- idealnie to nazwales. a keidy jakas kobieta chce sie przylaczyc i napisze kilka slow to udaja ze jej nie widza. kwoki!

Dziękuję za linka,poczytałam sobie, toż to kompletny dzieciak...

Gość zepsuty tamten topik
bardzo bardzo i to jeszce raz baaardzo ze[suty topik przez bywalczynie na nim.Calkowicie zaburzyly konsepkt i idee tpiku.Chcialy robic z siebie nieciumkaczki a wbrew pozorom sa starsznie ciumkające naokrąglo napierdlajaące o dzieciach i nic wiecej;oile zozna czytac o odpoarzeniach, karmieniu, przewijaniu, sraczkach, kolkach.Tamten topik nie mial taki byc a niestety taki siestal :o

oj tam - to całkiem naturalne, że rozmawia się o tematach, w których wszystkie tkwią - czyli dzieciach - ile osób czyta na raz te same ksiązki, ogląda te same filmy, czy ma podobne zainteresowania, żeby się wymienić uwagami? rzadko tak się zdarza - mam to samo ze znajomymi w realu - ksiązkami się wymieniamy i jak ktoś chce pogadać to ja już często nie pamiętam o co kaman;) a monologi się szybko kończą... o polityce czy religii z natury nie rozmawiam, bo prowadzi do niepotrzebnych spięć:) zresztą można samemu założyć ambitniejszy temat - ja próbowałam, nie udało się -czasem się zdarzy, że się trochę osób myślących podobnie zbierze w jednym miejscu i czasie, ale coż.... to forum ciąża, poród, macierzyństwo, a nie kultura wysoka...czy co tam chcecie;)

heh, dobrze to ujęłaś ex Bill :) no i ostatecznie jesteśmy na forum macierzyństwo, wiec to jest tutaj motyw przewodni, bo jak inaczej? rozmawiamy o różnych sprawach, ostatnio wszystkie urodziły, więc siłą rzeczy, żadna nie ma czasu na dłuższe dyskusje, ja teraz pracuję, wiec od czasu do czasu zajrzę, żeby sobie zrobić przerwę, ale jakbym się wplątala w poważniejszą dyskusję, to zjadłoby mi to 2-3 godziny, a tyle czasu nie mam... kwestia przyziemnych wyborów niestety

Gość topik mial byc o czym innym
niestety zalozeniem topiku bylo co innego ,mialo wlasnie tak nie byc, tak jak teraz jest. Mialo nie byc ciumkania, mialy byc rozmowy takie ludzkie,odskocnZia od pieluch,mleka, pudrow, rzygow, dracia sie dzieci,, na normalne tematy a nie wciąż o dzieciach, a tak sie stalo ze non stop ,caly czas,o dzieciah ,ich pielegnacji, przechwalki, a tamten topik mialbyc oderwaniem sie od macierzynstwa i nietylko nawalaniem o dzieciach o kupkach, o zupkacj, o PRZECHWALANIUE sie, bo z tego co wyczytalam to jedna prze drugą sie przechwala umiejetnosciami wlasnych dzieci, tak mialo nie byc.Bez ciumkania i maratonu czyje dzieci sa najgenialniejsze, przechwalanie sie co ich dzieci umieją a co pozostale nie, nadawanie i pieluchach, o sraczjach, o koklach.Tak mialo nie byc.Prosze wczytajcie sie w glowny post autorki i zobaczycie ze zupelnie na czym innym mial polegac ten topik, a te obecne matki "nieciumające" go poprpostu zyeebaly.Powstal zupelnie inny topik

Gość POIERAM w100% powyzej
POPIERAM w100% powyzej.Tamat calkowcie mial miec inny charakter, taka odskoczni od wlasncyh pociech o non stop nadawaniu o nich a wyszlo tak jak widzimy, przy czym chamstwo to malo powiedziane tam panuje , mialo byc nieciumkania a co widac topik stal sie przesadnie ciumnakjący

Gość tak mialo nie byc!
tak mialo nie byc! tak mialo nie byc!!tak mialo nie byc! tak mialo nie byc!! Oj bo sie poplacze:( uuuu male dziewczynki!!oczywiscie wiekszosc z was wie o czym mialo byc I co kto mial napisac nie?? Otoz z tego co wiem to nie tylko o dzieciach napierdzielaja no ale co ja sie znam?wiecej wiedza te ktorym nie udalo sie wkrecic do tematu. Bidulki!!

Gość 231212
caly czas napiepszanie o dzieciach, i na ich temat, temat powstal aby nieciumkac a mamuski go spierodlily rozpisują sie na potege o swoich cudach

Gość Szyderra
..a biduśna mamuśka powyżej, której nie przyjęły, bo okazała się odbiegać poziomem i IQ przeżywa to, wpisując się im na pomarańczowo językiem jw. (spierdoliły - itp.) i zakładając kolejny topik o tym, jak to - w jej języku i na jej poziomie mówiąc - to spierdoliły :P :P :P żaaal.. :D

Gość No co wy to przecież nudny
bywalec na pomaranczowo sie msci za to, ze nie dostał od zadnej z nich zdjęc karmiacych "cyckow" :P

Gość taaa aktu tez nie dostal
biedaczek

Gość bywalec 1 uni
:D :D :D Mścić się i to na pomarańczowo???? Nieeee.... to nie w moim stylu. Istotnie jedna z nieciumkaczek pochwaliła się kiedyś że robiła sobie amatorskie ciażowe akty i napisalem że jako koneser kobiecego i macierzynskiego piekna chetnie rad bym byl je podziwiać ;) Niestety nie dała się namówić. :( A może zamulaczki bedą dla mnie bardziej łaskawe??? ;) Jakby co - mój adres jest w stopce ;) :classic_cool:

Gość Ja razu pewnego
zajrzalam do nieciumkajacych ot tak z ciekawosci co to za topik. Dla mnie porazka na maksa.Uwazaja sie z nieciumkajace bo nie mowia "kremik" "niunia" i "amciu".Za to ich sposob wypowiedzi jest czesto wulgarny i prostacki,szczyca sie tym jak nie wiem,dla nich to wlasnie jest cool.Po kilku postach stwierdzilam ,ze nie da sie tego czytac.

Gość do Marycjanda Henna
Jak tam droga naczelna kwoko idzie ci podczytywanie nieciumkających? :P Ja mam ubaw z tego, że już nie masz co czytać i nie możesz sobie mściwie pogdakać.. :P Za to masz czas żeby się teraz henną z pomarańczy na czarno przerobić :D No i pewnie czyściej w twojej suterenie, odkąd brak materiału do inwigilacji :D Hahaha... :D Poprawiło mi to właśnie humor przy kawie.. :D

Gość do Sralec uni-form
Mścić się i to na pomarańczowo???? Nieeee.... to nie w moim stylu. Hihihi.. Co za niekonsekwencja.. :D Sam sobie zaprzeczasz gościu występując na pomarańcz :P

Gość ten Sralec uni
jako koneser kobiecego i macierzynskiego piekna raczej: obśliniony pięćdziesięciolatek na dziale dla młodych matek :P

Gość obiektywnie pacząc
napiepszanie spierodlily - dowodzi kiepskich możliwości i słabego wykształcenia. Nawet dziecko nie umiesz napisać ordynarnego wyrazu poprawnie..choć pewnie się nim na co dzień posługujesz :P Wróć do gimnazjum i skończ je chociaż zaocznie ;) A potem krytykuj mądrzejszych :)

Gość Ufafrana
Mialo nie byc ciumkania, mialy byc rozmowy takie ludzkie To sa własnie ludzkie.. Jak ktoś ma jakies inne zycie poza dzieckiem - intelektualne, emocjonalne itp to chetnie porozmawia o dzieciach i dzieciecych problemach, bo go to nie mierzi. Nie obraca się stale w kregu butelki i nocnika, wiec moze wymienic potrzebne na co dzien doswiadczenia. Ogarnijcie sie, krytykantki od 7 bolesci.

Gość Haharaha
obśliniony pięćdziesięciolatek na dziale dla młodych matek Umarłam !!! :D

Gość gdyby nie byly tak
przerazliwie wulgarne, to by uszly w tloku. Ale wulgaryzm tamtego topu mnie powalil na kolana. Sama nie zdrabniam ale nie mam tak chamskich odzywek i slownictwa w repertuarze.

Gość Sposstrzegawcza
Sama nie zdrabniasz ale masz coś tak wyjatkowo chamskiego w repertuarze, jak pisanie z pomarańczy :P Jeśli chcesz etykietować pt. przerazliwie wulgarne , tak chamskich odzywek i slownictwa - ZACZERNIJ SIĘ. W przeciwnym razie stoisz znacznie niżej - "przerazliwie" tchórzliwa i asekurancka pomarańczo :P