Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce jeszcze odchodzic

Jestem młoda i jestem chora, niedługo umrę:(prosze wejdzcie

Polecane posty

Jestem taka młoda ,a czuje się gorzej niż stara babcia. Powiedzcie mi czy to normalne żeby taka młoda osoba miała takie problemy zdrowotne? - silna anemia-wiecznie blada , słaba, nic mi się nie chce, - hemoroidy (I/II stopień także nie przysparza mi to takich kłopotów jeszcze) - szczelina odbytu, pełno krwi, ból niesamowity, jednak lekarz stwierdził,że to nie od tego ta krew i chciał mnie wysłać na kolonoskopię, zaczął mi się wypytywać czy u mnie w rodzinie były choroby jelit takie jak (i tu zaczął wymieniać milion chorób, które tak mnie wystraszyły, więc skoro tak gadał to chyba musi mieć jakieś podejrzenia) jednak ja myślałam, że to może od tej szczeliny, jednak teraz szczelinę wyleczyłam, bólu nie ma a krwi cała muszla klozetowa. - mam stan zapalny jakiegoś tam mięśnia na wysokości biodra, co powoduje , że nie mogę się tak po prostu od razu położyć, tylko stopniowo, albo schylę się, natomiast mam problem z podniesieniem się - piasek na nerkach I coś by się może jeszcze znalazło... jestem załamana:(

Gość ankieteła nt groszku und qq
współczuje, życze żeby jeszcze wszystko sie odmieniło 🌼

Gość Jkncpksno
od tego co wyzej wymienilas sie nie umiera ja mam zapalenie stawow a nie jęcze tak jak ty chociaz na codzien ledwo sie wlecze ogarnij sie

Może się nie umiera,ale nie uśmiecha mi się latać ze stomią w tym wieku:(

Gość Jkncpksno
stomia to ostatecznosc zejdz jeden dzial nizej tam jest ogromny topik o szczelinie albo ci poszukam i linka dam moment

Gość Jasnowłosa Venus
ja mam problemy z sercem- szybko się męczę i nie mogę sportów uprawiać. ponadto mam chory żołądek i wielu rzeczy nie mogę jeść.. nie jest łatwo żyć z chorobą ale na tamten świat się nie wybieram jeszcze. tobie też życzę wszystkiego dobrego :)

Najbardziej dokucza mi to wypróżnianie i ta cholerna anemia i najgorsze jest to , że albo to ,albo to mogę leczyć:( Bo jak chcę leczyć tyłek to nie mogę leczyć anemii z tego powodu, że żelazo powoduje zatwardzenia a ja nie mogę do tego dopuścić:( Nie wiem jaki to jest ból przy zapaleniu stawów , ale wiem jaki jest przy ostrej szczelinie odbytu - ja płakałam z bólu, po prostu ryczałam na toalecie, za każdym razem jak tylko miałam iść do toalety pojawiały mi się łzy w oczach, a dramat dopiero się rozgrywać w toalecie. Później miałam taką blokadę psychiczną, że wypróżniałam się raz na 2tyg:(

Gość JohnyFuckowski
jesli jest krew to poprostu zrob porzadne badania!! i zacznij sie leczyc i nie uzalaj sie nad soba bo to tylko pogarsza. Zainteresuj sie medycyna naturalna. Na problemy jelitowe kup sobie Cat's Claw 5000. Zrob badania.

Gość Jkncpksno
od 14 lat mam anemie ile masz hemoglobiny

Gość _____________||_______________
Czas na wziernikowanie i sprawdzenie, czy nie ma nowotworu jelit. Anemia może być spowodowana utratą krwi.

Mam 5,4 hemoglobiny.A Ty? I jak sobie radzisz?

Gość Jkncpksno
5,4? ja aktualnie mam 6 nie jest tragicznie, tylko wiadomo zmeczenie ale od tego tez sie nie umiera spokojnie

Gość dbvrbt
nie piertol z tym niedlugo umre, nie sda to powazne choroby by umrzec

Tak , mam 5,4 hemoglobiny - zaczęło się od 7,1 , po czasie 6,9 , później 6,0 a aktualne badania 5,4 . Tak, wiem coś o tym, zmęczenie daje się we znaki, mnie rodzina nie rozumie, myśli że się lenie, a mi się po prostu przez ta cholerna anemie nic nie chce

No nie sa to smiertelne choroby, ale ja sie czuje jak stara babcia - serio :(

Gość dbvrbt
no jak ci krew za przeproszeniem tylkiem leci okres w dodatku to nic dziwnego ze ci sie anemia pojawila

Kochanie współczuję Ci z całego serca, domyślam się, jak Ci ciężko :( Ale musisz wierzyć, że wszystko się odmieni, naprawdę czasem los daje nam niespodzianki. Wierzę, że za parę dni będziesz już miała lepszy nastrój, dzisiaj po prostu złapałaś jakiegoś doła.

anemie miałam jeszcze przed tym krwawieniem, w czasie krwawienia się tylko nasiliła. Martka- dzięki wielkie, to bardzo mile 🌼