Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redgrtyrthy

do kobiet pytanie - czy zaimponowaloby Wam, gdyby po pol roku zwiazku (ale bez

Polecane posty

Gość redgrtyrthy

wspolnego mieszkania) facet zrobil Was pelnomocnikiem do swojego konta w banku, na ktorym na kilkadziesiat tysiecy zlotych ?

Gość hermenegilda 25
malo kto by tak zrobil mozesz wyplacic kase , kupic sobie 50 par butow i go rzucic ,e hehe i wszystkoi legalnie

dla wielu kobiet to by było coś fajnego, moga sobie wybierac forse kiedy chca.. ale ja bym na to nie poleciala, dla mnie facet ktory forsa szpanuje nie jest idealny i nie mialbys pewnosci czy babka nie jest z toba dla forsy, rozumiem po kilku latach ale pol roku to naprawde bardzo malo:) Pozdrawiam

Gość hyjuyg
...

Gość justyna 26 lat poznan
ja z mezem mialam wspolne konto pol roku przed slubem ale wczesniej znalismy sie 2 lata, wiedzielismy, ze jestesmy sobie przeznaczeni :)

Do autorki: widocznie cię przejrzał. Wie, że nie ruszysz kasy, a w dodatku będziesz piała z zachwytu. On nie straci grosza, a ty dasz mu w nagrodę wszystko czego będzie chciał. Imponuje ci taka sytuacja?

Gość a co tu może
ZAIMPONOWAĆ? nauczcie się kurwa używać słów zgodnie z ich znaczeniem!

japierdziele też mi wyczyn. takie cos to idzie w 15 minut zalatwić, zreszta niewiem w ile czasu ale napewno nie jest to jakieś trudne. nierozumiem jak to moze imponować... mi mój zainponował tym ze sprawił ze w zime w doniczce zakwitły konwalie (moje ulubione kwiaty) dla mnie:)

ja myślę, że liczne kobiety którym by to zaimponowało raczej się nie będą tym tutaj chwalić :)

Gość mykonos
{ mi mój zainponował tym ze sprawił ze w zime w doniczce zakwitły konwalie (moje ulubione kwiaty) dla mnie } to faktycznie niesamowity wyczyn :o

mykonos ty jestes jakis pojebany i pusty jak indianski bęben. zobacz czy tobie sie uda, te kwiaty kwitna tylko w maju. pozatym raczej bardziej to mi imponuje niz to ze koles mi udostepnia swoje konto w banku japierdole, teraz to tylko kasa sie liczy...