Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esteta nr. 1

Czy facet, który nie ma powodzenia, a chce mieć ładną dziewczyną powinien szukać

Polecane posty

Kobiety ze wschodu przynajmniej mają zdrowe nawyki i służą swoim facetom. " omaryjo, dawajcie szybko, podpiszę Waszą petycje o te RUski z przydziału, a dla tych, co nie maja kasy: oglądajcie tegoroczną Eurowizję, wystąpi cały girlsband uroczych dziewczyn z Rasiji ;)

Podobno to Rosjanie wyprodukowali sztuczną mgłę by rozbić Tupolewa. I podobno którego niedomytego pijaka się na zachodzie nie spotka to na bank to jest Polak. Ja też wybywam 🖐️ Aneto, wizy turystyczne na Białoruś nie jest problem dostać, a oni przecież tylko wyrwać panienkę chcą.

Krwawa Wilczyca "Street Hawk, a ja pochodzę z lasu bo mój nick na to wskazuje. A Ty pewnie z USA?" Kurde! Chciałam to samo napisać! :P

a myslisz ze kobeity ze wschodu są aż tak zdesperowane by poślubić jakiegoś frajera, bo ejst z Polski? muisz mieć kasę, zeby taką kupić albo urok osobisty by zauroczyć

"a myslisz ze kobeity ze wschodu są aż tak zdesperowane by poślubić jakiegoś frajera, bo ejst z Polski?" A kto tu mówi o ślubie?

Gość jhhkjhkliuliulioliopiopiuyp
Street Hawk, a dla Ciebie ważne jest tylko to żeby była ładna?

"Street Hawk, a dla Ciebie ważne jest tylko to żeby była ładna? " Najlepiej ładna i żeby siana we łbie nie miała. A jeszcze lepiej jakby miała prawicowe poglądy. to mój ideał.

Wiecie co to dziwne, ale często dziewczyny wolą złych facetów. Ja jestem ładna, mam 24 lata, studiuję, pracuję, mam przyjaciół, jestem wesoła i przebojowa a podrywają mnie skurviele, których nie trawię. Więc gdzie Ci normalnie faceci? Polecą na zdzirę, która będzie ich ssała z kasy i energii. Wiem, że są fajni, normalni kolesie ale naprawdę jest tak , że większość dziewczyn leci na przystojnych skurvysynów,a większość facetów ta zdzirowate pindy.

jak ktoś nie ma nic do zaofiarowania , to sam też nic nie dostaje jak ta prawdę zrozumiecie, to dołożycie jakąś cegielkę do świata z jakąś fajną dziewczyną, jak nie zrozumiecie, to sie nie rozmnożycie, obydwie wersje dobre dla świata więc spokojna moja rozczochrana, spadam 'powodzenia w dojrzewaniu! :)

njunnujn "nic nie wiem, żeby ktoraś z tych granic była zamknięta" Zamknięte? To za duże słowo, ale całkowicie otwarte jak w krajach członkowskich UE też nie są. O to mi chodziło. Street Hawk "Najlepiej ładna i żeby siana we łbie nie miała. A jeszcze lepiej jakby miała prawicowe poglądy. to mój ideał." желаю успеха. :) Billie_Jean "Więc gdzie Ci normalnie faceci?" Jak to gdzie? Na Kafe, konkretniej na topie o prawiczkach, do dzieła!

Gość ale autorka
Jeśli w Polsce nie możecie znależć dziewczyny to i na wschodzie nie znajdziecie. Chyba tylko taką, która szuka męża dla wizy i lepszego życia. ALe i tak nie macie pewności czy po kilku latach nie pokaże prawdziwej twarzy i od was nie ucieknie itd

Gość gość
Kobiety chcą być sprytne ale my musimy byc sprytniejsi. W momencie kiedy dajesz kobiecie siebie i ona wie że ma cię tylko dla siebie przestaje jej zależeć, kobiety trzeba trzymać w nie pewności. Byłem ze swoją pindą prawie 4 lata. wyjechała na wymiane studencką i zaczęło się psuć. w sumie spodziewałem się że to będzie koniec ale poczułem się jakby mnie ktoś w jaja kopnął kiedy zerwała. Byłem strasznym frajerem i chciałem wszystko naprawić a to tylko upewniało ją że ma mnie w garści. Teraz nie odzywam się wogóle, ona pisze. Są już efekty. Żałuje już tego że się rozstaliśmy i uważa że żaden facet nie jest w stanie mi dorównać. Z tym, że ja zaczynam mieć to coraz bardziej głęboko. Korzystam z feromonów z http://pherowin.pl i efekty przechodzą jak na razie moje najśmielsze oczekiwania. Coraz więcej dziewczyn do mnie zagaduje mam w czym wybierać. Była nie jest już mi potrzebna.

Gość gość
Ukraina to raj dla porządnych mężczyzn lubiących długowłose blondynki :P Ja do nich należę. Mieszkałem jakiś czas na Ukrainie i stamtąd pochodzi moja żona. W Polsce kobiety nazywały mnie dziwakiem bo nie chciałem sypiać od razu, ciotą bo nie byłem agresywny a spokojny, frajerem bo nie używałem wulgaryzmów itd. moje a w zasadzie nasze rodaczki traktowały mnie źle ponieważ byłem po prostu lepiej wychowany niż one. Gdy miałem 30 lat nazywały mnie nieudacznikiem bo nie byłem nigdy w związku i byłem prawiczkiem ale jednocześnie inne zastanawiają się jak taki fajny facet może być sam heh. Ukrainki z moich przeżyć tam szukają porządnego mężczyzny, w przeciwieństwie do polek wymagają szacunku a nie jak to u nas kobiety po 10-20 lat a kolesiem co je bije czy zdradza jawnie. Polecam szukać partnerki życiowej i żony na Ukrainie. Czasem może zdarzy się nieodpowiednia kobieta ale tam większość jest porządna. Pozdrawiam mąż i ojciec a przede wszystkim mężczyzna mający wspaniałą kobietę u boku. Żonę Ukrainkę.