Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igusia, igusia

Pytanie o Tableta

Polecane posty

Gość igusia, igusia

http://www.google.pl/webhp?source=search_app#hl=pl&gs_nf=1&cp=39&gs_id=3&xhr=t&q=TABLET+PC+LARK+70.0+WIFI+KAMERA+ANDROID&pf=p&output=search&sclient=psy-ab&oq=TABLET+PC+LARK+70.0+WIFI+KAMERA+ANDROID&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=e0c3de9ec6f3bd67&biw=1280&bih=605 Warto kupić taki tablet? Absolutnie się nie znam a chodzi mi głównie o Skype i nie wiem czy za granicą będzie Skype działał. I trzeba dokupić internet bezprzewodowy czy to ściąga z "powietrza" że tak powiem Proszę o pomoc :)

Gość aniabielek.sca
hehe dzisiaj kupiłam, ale moge Ci odsprzedać bo dla mnie jest za skomplikowany :O fajną ma jakość obrazu...ale poza tym to nie mogę dwa razy znalezc tego samego, jestem z ery dinozaurów

Gość aniabielek.sca
moge sprzedać o 30 zł taniej niż na tej aukcji :)

Gość igusia, igusia
A dlaczego mówisz że za bardzo skomplikowany? To dla mojej mamy to teraz nie wiem czy sobie poradzi :)

Gość aniabielek.sca
to zależy, ja wcześniej nie miałam smarfona ani nic z androidem tylko prostą komórkę (nie-dotykową), w tym nie mogę się połapać, ale mam nadzieję,że to kwestia przywyczajenia, póki co bateria się ładuje, ale zaraz bede dalej go studiować

Gość igusia, igusia
Nikt inny nic nie podpowie? Bo mnie dziwi że taki tablet może kosztować 250 zł i 2000 zł :)