Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grantek

Czy "misiowaty" ma u kobiet szansę jako stały partner / kochanek?

Polecane posty

Gość grantek

Jak w temacie - czy "misiowaty" facet ma u Was szansę jako stały partner / kochanek? Mam 24 lata, 177 cm wzrostu i waże 93 kg - brzuszek, co by nie mówić, trochę odstaje. Wcześniej ważyłem zdecydowanie mniej, ale obecnie ważę tyle ile ważę, a schudnąć nie będzie łatwo (ze względu na pewne aspekty zdrowotne nie mogę być na dietach Dukana i temu podobnych, a diety polegające na ograniczeniu kalorycznym na mnie po prostu "nie działają"). Miałem kiedyś świetną dziewczynę - myślałem że się dogadujemy, w łóżku było świetnie (przynajmniej mi, ona też tak mówiła). Niestety, zdradziła mnie w trakcie mojego leczenia sanatoryjnego (3 tygodnie w sanatorium, wtedy byłem jeszcze zdecydowanie chudszy) i rozstaliśmy się. Nie ukrywam, że brakuje mi kobiety - stąd moje pytanie, czy taki facet ma u Was, kobiet, szansę jako stały partner seksualny, ewentualnie po prostu jako nawet jednorazowy kochanek? Będę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi - będę odpowiadał :)

Gość insaanee20
ja osobiście lubie "puszystych" facetow.. moj misio waży 113kg, fakt ze trenuje, chodzi na silke i duzo ma w klacie i łapach ale ma tez spory brzuszek ktory UWIELBIAM i gdyby go zgubił była bym zła.. Mam też pare koleżanek ktore tak jak ja lubią grubszych facetow:) Wygląd przeminie i tak, ważne by zbudowac wspanialy zwiazek na wzajemnym szacunku, prawdzie i miłości i śmiało przez życie:)