Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elenitika

DEMONSTRACJE na EURO 2012, co szykują Polacy

Polecane posty

?:D nie jestem faszystą , nie ja podważam legalnie powołane władze 🖐️ to apropo zakazu marszów?:D tylko na czas euro i tylko w miastach organizatorach. w innych dozwolone z reszta mnei HGW tusk i kaczorke guzik obchodza ja chce mieć normalny dojazd do roboty dlatego maszeruj sobie gdzieś inndziej jeśli łaska:O

Gość mykonos
nie ma łaski i nie ma zakazów marszów na jakieś okazje!!! inaczej jesteś je­banym faszystą i do swojej nędznej roboty będziesz jechał 4h w jedną stronę!! :D:D

nieprawda, przepisy są precyzyjne i wiadomo kiedy można odmowić manifestacji. np ze względów bezpieczeństwa. mnie zastanawia jaka V kolumna i z jakiego kraju opłaca takie inicjatywy na szczęscie to twoje marzenia a raczje tyk co placa ci za posty.

Gość mykonos
"np ze względów bezpieczeństwa" BUAHAHAHAHAHAHAHA :D:D HAHAHAHHAHAHAHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D:D

Gość mykonos
tylko, że to nie jest wolny kraj ;)

Gość mykonos
w TOK FM? to twoja stacja,złamasie

nie slucham w ogole radia zadnego bo leca na okrągo te same piosenki w ciągu godziny. w kazdym razie wasz misterny plan ośmieszenia i skompromitowania rządu i jednoczesnie calego spoleczenstwa polskiego na caly świaat pójdzie wPISdu. zobaczysz dlaczego:D a ja na razie spadam a a ty zamiast maszeroewac caly miesiac to sie do roboty jakiejs wez i nie przywoź powtarzam swioch fobii i urojeń i jakiś frustracji do warszawy

Gość mykonos
martw sie o swoje fobie, a jeszcze bardziej o swoje niezdrowe sympatie, bo jeszcze troche a Donek rozje­bie Ci zwieracze :D:D

Gość qella
rząd wydygany cały czas chrzanią "przecież to może doprowadzić do obalenia rządu" no i na Kaczyńskiego, że jest żadna konkurencja :) ale mówią od nim od rana do nocy ;) He he, czuję że piekło Polaków dobiega końca

Gość mykonos
a ja sądze (po ostatnich wyborach), że piekło dopiero rozpoczęło sie 4,5 roku temu, głupota polskiego wyborcy jest niczytm nieograniczona, otrzeźwienie przyjdzie dopiero, jak zbankrutuje ZUS i będzie do zapłaty jakieś 1,5 bln zł długu, czyli jeszcze kilka lat ;)

Gość qella
Nie można mieć pretensji do ludzi o wybory. Na pewno jakaś ilość jest zadowolona z rządów PO ale bez przesady. Nie tyle co niby wybrało.

Gość mykonos
jakaś ilość jest zadowolona?? z czego?? z prywatyzacji za grosze?? ze stadionów przepłaconych o 200-300 % ?? z autostrad przepłaconych o 200-300%, które wymagaja remontu zanim zostają oddane do użytku?? z rury na Bałtyku, która blokuje polskie porty dla największych statków?? z czego sie pytam ?? zadowoleni są jedynie wyznawcy sekty pancernej brzozy 🖐️

Gość esAngelica
9 maja powstanie miasteczko związkowców pod sejmem :) Pewnie będą koczować do euro i w czasie euro Najnowsze info Piszcie o innych akcjach

Gość esAngelica
TV Trwam Jak ustaliła "Rz", pochód ma przejść ulicami Warszawy, gdy zagrają reprezentacje Polski i Grecji. Dzięki temu protest dostrzegą media całego świata.

Gość mykonos
i bardzo dobrze, trzeba całkowicie zakorkować te 4 miasta, namawiam wszystkich do wyjścia na ulice! :)

Gość Laonella
ciekawe czy będą hasła po angielsku jak w egipcie :)

Gość webmaster1991
ROZRUBA!

Gość umcyk tralala
czas na podumowanie na liście mamy : - PiS / Radio Maryja / TV Trwam - Zwiazki zawodowe - Taksówkarze - Budowlańcy bez zapłaty za autostrady - Celnicy ( i tu uwaga, celnicy zapowiadają nawet blokadę granic - przestroga dla pasjonatów last minute :) ) Czytałem o policji ale nie mam pewnych info, wie coś ktoś ?

Gość umcyk tralala
czas na podumowanie na liście mamy : - PiS / Radio Maryja / TV Trwam - Zwiazki zawodowe - Taksówkarze - Budowlańcy bez zapłaty za autostrady - Celnicy ( i tu uwaga, celnicy zapowiadają nawet blokadę granic - przestroga dla pasjonatów last minute :) ) Czytałem o policji ale nie mam pewnych info, wie coś ktoś ?

Gość nokiaGold
co z lekarzami ?

Gość mykonos
taksówkarze, związki zawodowe, PISiory, firmy wydymane na autostradach, celnicy, kibole, zadymiarze będzie ostra jazda bez trzymanki haha :D:D

Gość 20gb pojemność :)
Planowałam wyjazd na wakacje ale jak zblokują granice to du **

no debile z pisu, gazety polskiej, taksówkarze chca zrbic zadymy ,...nie kumaja że taki francuz czy belg jak ladnie i fajnie polske w tv pokza to na wakacje tu przyleci i kase zostawi??? ukraina juz sie skutecznie wydymała i zorbila sobie super antyreklamę/// debile nie rozumiejąi szykuja na podbną antyreklame na miarę wybuchów na ukrainie:O🖐️ i to sa kurwa patripoci??? pis/gazeta polska/trwam???? polacy patripci?:D wychujac chcą wlacicieli hotelow, gastronomie, wszelkie galezie gospodarki zyjące z turystów???? mnie zastanawia kurwa kto oplaca tych ludzi? ruskie czy kto?:O;;;;

gdyby nie debile z po to by ludzie nie demonstrowali, nie dociera to do niektórych czy jak ?

Gość urszulaDemo
Właśnie tego boi się rząd, hotelarze i kombinatorzy że nie zarobią ! Nawet sam Prezydent zachęcał 'przełóżcie protesty na potem' bo potem to was olejemy a teraz nam psujecie plany. Mam nadzieję, że ludzie już nie uwierzą w te brednie, nie dadzą się omamić i pokażą światu co się dzieje w Polsce ! Jestem z wszystkimi którzy sprzeciwiają się niszczeniu kraju, okradaniu ludzi !