Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elenitika

DEMONSTRACJE na EURO 2012, co szykują Polacy

Polecane posty

Gość prawo i porządek
Sławomir Siwy ze Związku Zawodowego Celnicy PL poinformował, że strona rządowa nadal nie przychyliła się do postulatów celników. - Protest będzie prowadzony do skutku, bo nadal brak jest porozumienia, dialogu. Sytuacja może jednak wymknąć się spod kontroli na Euro 2012 - powiedział Siwy.

Gość taYson 19
teraz głosują

Gość zaluuuje
ze wyjezdm zagranice do roboty akurat przed euro, bo nie mam juz kasy, a tu nic przez 8 miesiecy nie dostalam bo chcialam wesprzec protesty mialam taki pomysl -do wykorzystania nadrukujcie sobie na koszulkach I AM NOT YOUR SLAVES i chodzcie w nicch do klubow, pubow, niech wiedza ze nie chcemy byc ich parobkami

Gość zaluuuje
mialo byc I AM NOT YOUR SLAVE

Gość zaluuuje
przeglosuja, bo to wszysstko jest ustawione -i to nie przez naszzych -oni wykonuja polecenia tych wyzej- za obietnice stolkow ryzy sprzedal nas juz doszczzetnie

chętnie bym lał tych wszystkich oszołomów i podżegaczy , wichrzycieli i zdrajców Ojczyzny , którzy chcą epsuć Imprezę , która dużo dla Polski znaczy

typowa postawa polactwa, co zrobić dobrego dla Polski ? zajebac Niemca w chełm. mimo , że polactwo siebie i swego nie szanuje. obesra , zniszczy . take to "patrioty:

Gość agzfe
Ludzie wy wierzycie w jakieś strajki ? Przecież nasza młodzież to zera tchorze.kto niby będzie strajkować ? Paru związkowców , osmieszanych przez media i grupka moherow równie niepopularna .Ja już w nic nie wierzę polacy przyzwyczaili się do biedy , są bierni i wszystko można z nimi zrobić są jak ubezwłasnowolnieni.

Gość hylioser
osobiście gucio mnie obchodzi to euro, może całe szlag trafić ono obchodzi tylko handlarzy co chcą zarobić ważniejsze jest co się dzieje w Polsce !

Gość rob.pl
prawda, nasza mlodziez to tchorze

Gość cy897
sam jesteś zasranym przygłupem

Gość .tulipan.
Nie jestem za PiSem ani PO ani za żadnym. Dla mnie wszyscy są siebie warci. Jedna klika. Tu trzeba przepędzić całe towarzystwo, inaczej Polska się nie zmieni. PO zależy, żeby euro dobrze wypadło w wiadomym celu przecież. Jak nie wypali będzie wstyd dla nich. W telewizjach propagandowych cały czas lecą teksty, że Polska będzie miała wstyd, my Polacy. Nie. To oni będą mieli wstyd cokolwiek się stanie, bo w kraju w którym jest dobrze ludzie nie wychodzą na ulice.

i co? chyba nici z manifestacji bo pan jarosław ka założył kolejną maskę, macierewicza schował do szafy i teraz będzie miłym , do rany przyłóż prezesikiem. i bardzo słusznie postapił. z tym zawieszeniem broni na czs euro. i kto mial racje placki?:D pisalem o tym na tym topiku🖐️ moje jak zwykle na wierzchu :classic_cool:

Gość exitse
Byliście już w Punkcie Wielkiego Kibica? Mozna wydrukować sobie głowę z megaformacie glowydogory.pl i pokazać jakim się jest kibicem...