Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Soileh

Grupa Euro SM - Co to za firma?

Polecane posty

Gość gość
tez mam we wtorek rozmowe :) na ktora godzine? mnie zaprosili jako sekretarke

Gość gość
ja też dostałam zaproszenie na rozmowe na stanowisko sekretarka. wydrukuje to ogłoszenie razem z numerem iD ogłoszenia jeżeli się to okaże system D2D to im to pokaże bo też już raz byłam pod tym adresem ale teraz pójde bo jestem strasznie ciekawa co mi powiedzą jak im pokaże to ogłoszenie i skntaktuje sie z administaratorem strony na której widnieje to ogłoszenie i ładnie wyjaśnie o co chodzi

Gość gość
i jak po wtorkowej rozmowie? Mnie zaprosili na czwartek rano, ale mieszkam daleko, więc jeśli to d2d to wolę sobie odpuścić niepotrzebne taszczenie się pociągiem 1,5h...

Gość gość
też zostałam zaproszona na jutro, w południe... dystrybucja sprzętu RTV.

Gość gość
a co pisalo w ogloszeniu na ktore odpowiadalyscie? ja bylam na rozmowie we wtorek, bylo bardzo duzo dziewczyn i faktycznie szukali sekretarki. ale nitk do mnie nie zadzwonil, zreszta nie robilam sobie nadziei, bo konkurencja byla ostra.

Gość gość
Witam, dostałem zaproszenie na rozmowę na 16.07 w sprawie ogłoszenia Sprzedawca sprzętu RTV, czy faktycznie chodzi o D2D ? pozdrawiam

Gość gość
pewnie d2d, ale oni ciagle szukaja, bo faktycznie ludzie u nich szybko awansuja i takim chodzacym akwizytorem jest sie bardzo krotko. kolega zaczynal od lazenia od drzwi do drzwi a teraz ma wlasne biuro i sam zatrudnia innych.

Gość gość
Widzę, że chyba sami "pracodawcy" zaczęli czytać ten post i właśnie odpisali tuż nade mną... hahahaha... Dzięki za temat, ja mam dzisiaj rozmowę na 12.30 jako sprzedawca do punktu NC+ Tutaj ogłoszenie: tablica.pl/oferta/sprzedawca-do-punktu-nc-ID3ekKr.html A tutaj to co mi napisali z zaproszeniem na rozmowę: "Witam, Po wstępnym zapoznaniu się z aplikacją przesłaną przez portal tablica.pl chciałbym zaprosić na spotkanie rekrutacyjne celem przybliżenia oferty. Rozmowa odbędzie się we wtorek 30.07.2013 o godz. 12.30 w siedzibie firmy w Katowicach przy ul. Gliwickiej 119 (dojazd tramwajem linii 7, 13 oraz 20, przystanek Janasa). Zapraszam z aktualnym CV w wersji papierowej. Z poważaniem Dział Rekrutacji"

Gość gość
ja też mam za kilka dni rozmowę i dostałam identyczna odpowiedź jak post wyżej. z tym, że odpowiadałam na inne ogłoszenie, w którym zawarto info "sprzedaż towaru w punkcie sprzedaży"... ale adres pod który mam się zgłosić na rozmowę ten sam co u wszystkich.