Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Soileh

Grupa Euro SM - Co to za firma?

Polecane posty

Gość Soileh

Witam, w poniedziałek idę na rozmowę kwalifikacyjną do firmy GRUPA EURO SM w Katowicach na ul. Gliwickiej 119. Ktoś coś wie o tej firmie? Na internecie nic nie mogę na ten temat znaleźć.

Gość Soileh
Albo EA GROUP POLAND

Gość lalw
Do mnie też oddzwonili. Jak coś wiesz na ten temat już to się odezwij i ew. uprzedź innych;)

Gość Giorgio
haha do mnie też zadzwonili :P coś czuje przez skóre że to będzie praca D2D która jest do **** :-/

Gość Soileh
No ja ostatecznie nie poszłam na spotkanie w sprawie pracy do nich. A ktoś z was?

byla ktoras z was na rozmowie?? do mnie dzis dzownili i tez nic nie moge znaleśc na ten tej firmy jak bedziecie cos widziec piszcie

Gość takowy
Ja mam rozmowe jutro, w tej firmie. Jeżeli ktoś był lub orientuje się czy to praca typu D2D (od drzwi do drzwi pukanie i nakłanianie do wykupienia pakietu telewizji polsat), będę wdzięczny za informacje gdyż takim pracownikiem już jestem obecnie (z tym, że w innej firmie) a posadę na tą samą zmieniać zamiaru niemam. Oszczędzę tym sobie paliwo = pieniądze i czas. Dzięki!

Gość Octar
i jak byl ktos tam w koncu?

Gość mowieniee
Ja mam zaproszenie na jutro, nie wiem czy iść, wie ktoś coś o tej firmie?:) nawet strony na necie nie mają

Gość K.H.
firma zajmuje sie sprzedażą D2D ale nie polsatu jak to ktoś napisał tylko CYFRY+ .

Gość ciepek
ja mam dzisiaj niby spotkanie. ale w takim razie jak czytam wasze opinie nie pojde tam.

Gość DewREW
ale generalnie nikt nie pisze jak tam jest...

Gość babeczka z lukrem
najlepiej niech nikt nie idzie - nie dowiemy się co to jest

Gość DewREW
ja mam jutro isc.. hmm.. cos o jakims dziale technicznym kobieta wspominala.. ciekawe.

Gość Octar
powodzenia :D Do mnie już 3 razy dzwonili i umawiali się na rozmowę, widać ciężko mają kogoś znaleźć :/

Gość DewREW
a mowili na jakie stanowisko? hmm nie chce mi sei jezdzic tam i z powrotem na jakies debilne rozmowoy z ktorych i tak nic nie wyniknie...

Gość naprawde nie rozumiem
a mowia, ze pracy nie ma w PL :D

Gość Mowieniee
Ja bylam na rozmowie wiec sobie wypraszam :P cyfra plus czyli chodzenie po domach lub tp gadanie przez telefon. Na biurku stos katrek z listami ludzi zapisanych na rozmowe. Rozmowy sa caly dzien, co pol godziny po 5 osob.(widac jak wszyscy chca tam pracowac.) z moich znajomych bylo tam juz 5 osob na rozmowie i nikt nie chcial tam pracowac.

Gość DewREW
a czego tu nie rozumiec?? praca jest, ale jaka to wlasnie widac. dostepne oferty "od reki" to nieuczciwi pracodawcy, naciagacze za psie pieniadze albo i nawet mniej. takze badzmy szczerzy sami ze soba.

Gość Słonia
Hej Do mnie tez dzwonili i rozmowa w pon:D ale jak to pukanie do drzwi to w nosie to mam A daja tam umowe o prace???

Gość paoloban
Witam ja właśnie dostałem zaproszenie-ale kojarzę miejsce, że już tam kiedyś byłem. wtedy jakoś się to inaczej nazywało, te firmy tak lubią zmieniać nazwy, żeby ich nie kojarzono. Powiem wam jako ciekawostkę z rozmowy, którą miałem kiedyś: Wchodzę a tam wszędzie CYFRA+ gościu w garniaku i wiecie-wszelkie możliwe gadżety z cyfry, długopisy, kalendarze no wszystko... I gościu mi ciśnie do głowy, że to nie cyfra tylko coś tam innego i że mają dla mnie super pracę:) Zaraz jak wyszedłem to telefon, że zrobiłem na nim bardzo duże wrażenie i chciałby mnie zaprosić do dalszego etapu...Na przyszłość patrzcie po adresie. Co ważne-oni podają czasem inny adres ale firma jest ta sama np podają ul Anioła(ulica prostopadła do Gliwickiej) adres się różni niby ale miejsce to samo. Szkoda czasu!!! Powodzenie w poszukiwaniu

Gość Pontiana
Byłam tam na rozmowie (ul. Gliwicka 119, wejście od ul. Anioła 1), po czym kobieta zadzwoniła do mnie, że dostałam się na II etap rekrutacji. Dodam że na rozmowie zaznaczyłam, że interesuje mnie tylko i wyłącznie praca za biurkiem. Więc gdy poinformowano mnie o II etapie rekrutacji, sądziłąm, że chodzi właśnie o prace stacjonarną, za biurkiem. Udałam się po 3 dniach na II etap, po czym jakaś Pani poinformowała mnie że, panowie są przyjmowani do działu technicznego, a kobiety pracują jako przedstawiciele handlowi czyli zwyczajnie mówiąc akwizytorzy, którzy pchają się z buciorami do mieszkania i chcą wcisnąć pakiet TV. Dla mnie to jest karygodne, kiedy na rozmowie zaznaczam, że nie interesuje mnie praca jako lokalny domokrążca, a po 3 dniach informują mnie że mam na takim "stanowisku" pracować. Także po spotkaniu w tej firmie zostaje mi ogromny niesmak i nadzieja, że w końcu uda się znaleźć jakąś normalną firmę, która nie będzie próbowała zrobić z człowieka idioty. Pozdrawiam i jednocześnie przestrzegam przed tą firmą!

Gość Sofokles
Ja już tam kiedyś byłem, wysłałem CV przez gumtree i znów to samo miejsce;) Takich firm jest na pęczki z miesiąc temu byłem w Chorzowie też Cyfra. A z rok temu w Krakowie poszedłem na rozmowę i zaprosili mnie na dzień próbny nie mówiąc co będę robił, tylko że mam się zjawić o danej godzinie. No i przychodzę dostałem niby "lidera" koleś mnie gdzieś wywiózł na jakieś wioski i dalej nie wiedziałem co mam tam robić, nic mi nie chciał powiedzieć, tylko tyle że mam obserwować go i słuchać co mówi;) Poszliśmy do jakiegoś domu, bieda aż piszczy, a on wyciąga ulotkę z Cyfrowego Polsatu, chciałem wyjść od razu ale stwierdziłem że on za to żyje więc nie będę mu obciachu robił. No i po tej wizycie wsiadłem w autobus chyba z godzinę do Krakowa wracałem. Żeby takie coś robić trzeba się pozbyć sumienia, i nie może Cię obchodzić czy ktoś nie ma co jeść, czy ma telewizor czy nie i tak musisz mu wsadzić najwyższy pakiet.

Gość gość
podbijam. zna ktoś jeszcze tę firmę? siedziba w katowicach

Gość gość
Ja znalazłem ogłoszenie na tablicy jako przedstawiciel handlowy, adres dokładnie ten sam... Tylko jest napisane ze To firma zajmująca się dystrybucją energii.... Dostałem zaproszenie na rozmowe i teraz się tak zastanawiam czy to nie jest wszystko to samo....

Gość Misiek2324
Ja na tablicy znalazłem takie ogłoszenie: "Pilnie zatrudnimy osobę do działu administracji Poszukujemy osoby komunikatywnej, dyspozycyjnej, z wykształceniem średnim, obowiązkowa znajomość obsługi komputera i urządzeń administracyjnych (ksero, faks itp) Oferujemy stałe zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, pracę w zgranym zespole, pracę w systemie dwuzmianowym, atrakcyjne zarobki, wolne weekendy. Firma mieści się w Katowicach." Zaprosili mnie na rozmowę we wtorek, Gliwicka 119, Katowice. Bardzo prawdopodobne, że zajęli się teraz energią, bo to obecnie hit.