Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uahahah

wali mi w dekiel.

Polecane posty

Gość uahahah

Nie wiem jak mam zaczac. Lubie sobie zaimprezowac i wszystko by bylo ok gdyby nie to ze jak wypije zaczynaja mi sie gorzkie zale i zaczynam myslec o dawnej milosci. Mysle dlaczego to sie tak skonczylo jak skonczylo (nie bede tu komentowac naszego malo przyjemnego rozstania) pomimo to dzisiaj jestesmy na przyslowiowe "czesc". Problem tkwi w tym ze ostatnio bylam w klubie z kolezanka i pewnym facetem z ktorym "krece" no i jedno piwko drugie nastepne bawie sie tancze i nagle BUUM zaczynaja mi sie zale i placze i stoje jak wryta oparta o sciane saczac kolejny alkohol ! Nie musze dodawac, ze bylo po imprezie i pojechalismy do domu. Zawsze po pijaku włącza mi sie lampka "Rafał" Chyba musze przestać pić.

Gość ramambar
alkohol zgubny jest.

Gość fiufiuf
PO alkoholu czlowiek jest zawsze szczery. Pewnie nadal coś czujesz tylko po trzeżwo nie chcesz sie do tego przyznać.

Gość rikiuytt
a jak bym byl w tym klubie to bys sie na niego rzucila :D

Powiedz mu, że ciągle o nim myślisz, jak Cię chamsko zbyje to może Ci przejdzie płacz - kapa :)

Gość uahahah
Powiedz mu, że ciągle o nim myślisz, jak Cię chamsko zbyje to może Ci przejdzie płacz - kapa chyba pozostawie to tak jak jest. Nie chce sie poniżać, a pozatym to mnie dopada tylko po pijaku, wiec nie bede pic. Na trzezwo mam do tego jakis inny stosunek. Chore.

Gość boj
wali ci w dekiel, ale uszy do gory:P

Gość Yyyyyy
Przestan pic ;)