Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbvfkjb

Bez przegięcia w żadną ze stron, szczerze oceńcie figurę

Polecane posty

Gość dbvfkjb

Każdy kto wejdzie niech napisze co myśli ;) bez względu na wiek i płeć. Uzasadnienie mile widziane;) Czy jestem gruba? Ile lat patrzac na cialo mi dajecie? Co mam zrobić (to do kobiet) żeby ujędrnić piersi? Za szybko mi zaczely rosnąć i tak dziwnie sie ukształtowały :/ Ćwiczenia z hantlami nic nie dają.. http://www.voila.pl/226/8ls1d/?1

Gość justyna 26 lat poznan
23 lata? ogolnie fajne cialo

Gość piersi straszne reszta
normalna.

Gość dbvfkjb
No właśnie piszę że w ciągu roku mi tak urosły i nic nie może ich podnieść,są jak były.W staniku bardzo fajnie sie prezentują ale przerazaja mnie bez bielizny.A co z udami? Nie są za grube? Ogólnie właśnie wydaje mi się,że... Ale to napisze jak szczerze napiszecie co myslicie;)

Gość aga malaga
nie jest źle, przy d0brze dobranych cuchach możesz wyglądać dobrze i seksownie :)

Gość antris
właśnie, bez..

Gość Yasminkadwaplusjeden
Ciało masz fajne oprócz piersi - są obwisłe. Ale myślę,że dobry stanik + jakiś super krem ujędrniający i trochę "pójdą do góry". Ogólnie nie jest źle:)

Wyglądasz na jakieś 25 lat. Uda masz fajne, brzuch też:)

Nie jest zle. Tzytzki w dobrze dobrany stanik wsadz, z brzucha mozesz zrzucic troche i bedziesz bez zarzutu. Nie widac jaki tylek masz. 🖐️

Gość chełm1
masz niezle cialo i calkiem spore cycki, bardzo duze brodawki, 4/10

Gość piersi straszne reszta
to ze obwisle to nic one sie rozjechaly tak ze masakra

Dziewczynko są poważniejsze problemy w życiu aniżeli ocena Twojego ciała. Najważniejsze jest to byś sama ze sobą czuła się dobrze i nieważne co o Tobie myślą...

Gość dbvfkjb
no właśnie!! tylko wyobraźcie sobie że jak bylam w 3 gimnazjum płaska tak w ciągu niespełna roku takie wielkie sie zrobiły nawet staniki ani zadne masaze itd nie pomogly.Mam 19 lat skonczone a czuje sie na 30, po dwojce dzieci

Ładna talię masz. Co do biustu: kup sobie jakiś krem i rób masaże. Przeszukaj forum "zdrowie i uroda" tam dziewczyny dawały instrukcje jak robić masaż. Popracowałabym nad nogami. Jest super pogoda- idź na rower albo rolki.

Gość dbvfkjb
Właśnie chce wiedziec co mysla, zeby cos tam poprawic ,ewentualnie uwydatnic.Poza tym jak ja sie facetowi pokaze z takim cialem... co Ci szkodzi przelac mysli w kilku slowach na komputer:)

Oj nie przejmuj się! Nad biustem można popracować. Idealne piersi są DUŻE, JĘDRNE i SYMETRYCZNE. Z ostatnim nie zrobisz nic, duże masz wystarczy popracować nad jędrnością.

Gość dbvysgtvctrsfvcs
Nieźle jest. Masz dobrą budowę, tłuszcz Ci się regularnie rozkłada, nie to co mi, nie mogę w ogóle przytyć, bo paskudnie to wygląda, muszę się pilnować :P I masz duże brodawki :P

Gość dbvfkjb
http://nienaszaklasa.pinger.pl/p/10 w sumie pocieszam sie ze az tak asymetrycznych jak Pani na zdjeciu w linku nie mam,ale znowu mlode dziewczyny maja sliczne piersi, mysle zeby jakos z nich troche zrzucic i nie wiem,plastyk moze, do tego wydaje mi sie ze mam kacze nozki i na tle innych wypadam nieco zalosnie, ale nie chce tutaj leczyc kompleksow nic z tego, po prostu pisze swoje przemyslenia i chcialabym siebie z boku ocenic ale jakos nie potrafie...

Gość jedna piers patrzy
w lewo druga w prawo a powinny na wprost :D

Gość penceta
mnie tłuszcz rozklada sie najbardzoej na brzuchu przez co zanika mi talia :O jesli chodzi o cycki to moj ojciec ma wieksze ode mnie zazdroszcze Ci figury, daje 8,5/10

Gość dbvfkjb
zez rozbiezny:D i jak go zlikwidowac?

Gość dbvfkjb
penceta, kazdy ma jakies defekty:) zobacz na moje cycki..juz wolalabym miec male tak jak Ty niz takie :) z nog tez zadowolona nie jestem :/ Dzieki za opinie

Gość jedna piers patrzy
nie wiem jestem facetem nie mam takich problemow.

pewnie nie jeden facet marzy o kobiecie z takim ciałem jesteś bardzo kobieca ekstra bielizna i na niejednym byś zrobiła ogromne wrażenie a taki kształt piersi jest naturalny, nie porównuj się do pań z tv i plakatów :)

Gość dbvfkjb
jedna piers patrzy no to skoro juz facet sie odezwal, to powiedz mi ale szczerze odstraszyloby Cie cos takiego u dziewczyny? wgl jak z figura patrzac meskim okiem? miki maus , to mile ale chyba zartujesz:D:)

Gość jedna piers patrzy
nie okłamuj jej nie jest naturalny. ja takich na własne oczy nie widziałem za to normalne miałem okazję oglądac z bliska :D schudnij to może piersi nie będą wyglądały tak przerażająco. masz ogólnie nadwagę. zbyt szybko przytyłas.