Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quba

czy dojrzałe kobiety wolą młodszych facetów?

Polecane posty

Gość trzydziestodwulatka
mam tyle ile w nicku, więc w kryteria się wpisuję doskonale problem tylko w tym, że ja młodszego NIE chcę, wiele mi już o Twojej dojrzałości mówi Twój nick, szczególnie to "q" zamiast "ku"

nie zarzekaj się co do młodszego faceta...jak różnica będzie niewielka to przecież nie skreślisz go z tego powodu, chyba??

Gość czaryczyco
Moja dalsza sąsiadka, 35-latka dorwała w zeszłym roku 20-letniego chłopaczka (wyglądem to mu do 15-latka bliżej, buźka chłopięca, rudy i piegowaty), prawdopodobnie do czasu spotkania z nią był prawiczkiem ;) "Obraca" go już prawie rok aż wióry lecą podobno :P Chłopaczyna się tak zmienił że na mieście go poznać nie idzie, taki się zrobił pewny siebie, dumny jak paw chodzi, ponoć demon seksu z niego wyszedł, koledzy mu zazdroszczą i ma ich "szacun". Długo pewnie nie pobędą razem ale ego mu tak urosło że teraz to każdą może mieć :D

Odezwać się muszę, bo nie wytrzymuję, jak czytam, że macie fantazję, żeby kochać się ze starszą...Ja mam 32 i nie wyobrażam sobie seksu z młodszym - a 7 lat to już sporo. Jesteście tak cwani, że wprost nie do uwierzenia.Myślicie, że taka kobieta na co poleci?Na Wasze młode ciałko?Może takie są - szukaj, powodzenia, ale będzie trudno, bo kobieta 30+ woli choć ciut starszego, wychodząc z założenia, że jeśli starszy, to pewnie bardziej doświadczony...

Gość krzyczyczyryczy
czaryczyco ---> przynajmniej chłopak będzie nauczony na późniejsze życie seksualne i doświadczenie w tych sprawach zdobędzie, kolejne partnerki będą zadowolone :)

slowianko, zacznij cwiczyc wyobraznie :) nie mialam jak dotad faceta starszego niz czterdziesci kilka lat... wiec nie moge sie wypowiadac jesli chodzi o seks ze starszym.... ale moge to sobie wyobrazic :)

Dodam coś od siebie. Mlodsi faceci jesli szukają dojrzałej kobiety, piszą np w swoim temacie że chcieliby je " zerżnąć " to juz od razu są pewnie skreśleni. Otóż dojrzałe kobiety w dzisiejszych czasach mogą selekcjonować swój wybór nad młodszym. Posłużę się cytatem piosenki która napisałą mi pewna dojrzała kobieta "...kochanka trzeba mi takiego jak imperium ,co by mnie brał tak jak ja daję całą pełnią co by i władcy i poddańca był wcieleniem.... " Ja również większą uwagę skupiam na dojrzałych kobietach, nic nie poradzę że tak na mnie działają, ale niektorym którzy szukają, to chyba tylko bzykania bo u mlodszych nie maja szans, a nie domyslaja się że u dojrzałych są skresleni jeszcze bardziej takimi zachowaniami.

słodka słowianka--i masz słuszna racje.Musisz sie ze mną pogęgać na skajpa to sie przekonasz ,że prawdziwy"artysta' moze seksualny gawędziarz jestem i nabierzesz ochoty :P

starszy/mlodszy..... wole/nie wole..... lepszy/gorszy.... to wogole nie ma znaczenia. jesli iskrzy ze starszym to dobrze... jesli z mlodszym, to tez dobrze... niedobrze jest wtedy, kiedy mlodszy facet uprawia seks ze starsza od siebie kobieta tylko i wylacznie po to, aby zaimpnowac swoim kolegom. stad sie tu biora te tematy:) ... najpierw trzeba mili mlodzi panowie.... miec co nieco w glowie ;)

Zauważyłam ostatnio, że Ci młodsi ode mnie są bardzo śmiali. Dostałam nawet kilka takich propozycji od znajomych na fb...Cóż, to jest cena, jaką trzeba płacić za bycie słomianą wdową.Nie znam osobiście kobiety w moim wieku, która miałaby fantazję pójść z młodszym...ale pewnie gdzieś są... Stary Pierdzielu - jak stary jesteś?

Slowianka, jaka matka.... przeciez nie mowimy o dzieciach, tylko mezczyznach :)

Właśnie tego nie rozumiem frida, jak może iskrzyć, skoro ja w każdej relacji z takim czuję jego niedojrzałość...a może tacy mnie otaczają?

Gość cincinlbn
Majowa, ja pojade nad morze, ba! moge nawet tam osiasc ;)

byc moze.... moze musisz jeszcze 7 lat poczekac :) a wtedy juz beda odpowiedni

Haha dobre!być może, a być może to psycha już tak ukształtowana u mnie jest - mój pierwszy raz był z duuuuużo starszym i tak mi już zostało

Ci młodzi są tak poyebani,ze aż strach mówić.Jedna dama mówiła mi majaca 60 lat ze facet 27 letni chciał się umawiać z nia!!Odrzuciła go natychmiast Wstydziła sie za tego PALANTA!!

słodka słowianka--młoda kobieta szuka podobieństwa swojego Ojca jak był wspaniały do niej i dobrze wychowywał.Wcale sie Tobie słodka nie dziwie.

słodka słowianka--hmmmmmmm jak umiejętnie będziesz prowadzić rozmowy ,moze Ci sie uda,Jedna kobieta załozyła taki temat.Nie wyszedł.:)

slowianka, nie wiem czy to bedzie Hit... topikow o starych pierdzilach i pasztetowatych starych babach bylo tu juz wiele... wcale nie okazaly sie hitami :) tekst "frida- kolejna stara raszpla" mam opanowany bardzo dobrze :) Dyrektor, tez powinien pojsc na emeryture zamiast tu siedziec... i pisac glupoty w imieniu 1500 roznych osob :D