Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liceowa

Sprzedam fajne rzeczy

Polecane posty

Gość asmdhkad
w lumpie mozesz kupic za 10 zl to wszystko bez przysylki

No co ty nie powiesz takie rzeczy nowe za 10zl w lumpie? Hehe nawet w lumpach sobie ostro cenią za oryginal.

Gość asmdhkad
no nie wiem, ja ostatnio kupilam 2 torebki MOHITO za 40 zl i wogole nie uzywane...

Kto chce to sobie w lumpach kupi, a kto inny woli kupic na allegro.

Gość qfg2weg
fuck jaka wiesniara jestes kto takie torebki nosi?

Gość asmdhkad
marka puma nie ale taki model tak

Gość qfg2weg
dokladnie, najgorsze wiesniary takie nosza. :D

Gość do qfg2weg
ja też tak uważam , wieśniary dresiary :D lubiące chińskie podróbki , liceowa i tak szmelc masz i nic ciekawego ;)

Gość haloinaaaa
Wiesniary to wy, zal dupsko sciska ze nie stac was na to.

Gość dziadkowe kalesony
jasne od razu jak się nie podoba to wieśniary:P chyba ,że o sobie mówisz wieśniaro , za używaną podróbę pumy to nie dałabym nawet 3 zł .... po prostu totalny obciach , rzeczy nie są drogie tylko po prostu obciachowe liceowa i nie dopisuj pod pomarańczami ;) ja tez mam konto na allegro i mam zajebiste rzeczy w dobrych cenach ale przez twoje buractwo lądujesz na czarnej liście tak samo jak gothic shop ;) może obie jesteście jedną osobą bo równie wieśniackie rzeczy macie

Gość dziadkowe kalesony
wiele osób tak zrobi więc się zachowuj i nie pisz idiotycznych postów jak z z panią P.A ;)

Gość Sprzeedamm
Podrube to pewnie sama nosisz ! Torebka byla kupiona nowa w oryginalnym sklepie PUMA!!! Pewnie nigdy w takich sklepie nie bylas. Nie pasuje ci to po jakiego *uja sie wypowiadasz! Mam nawet metki i paragon od torebki.

Podrube to pewnie sama nosisz ! Torebka byla kupiona nowa w oryginalnym sklepie PUMA!!! Pewnie nigdy w takich sklepie nie bylas. Nie pasuje ci to po jakiego *uja sie wypowiadasz! Mam nawet metki i paragon od torebki. zalogowana

Gość liceowa nie ośmieszaj się
Podrube to pewnie sama nosisz ! to twoje słowa liceowa wstyd nie znać swojego języka matołku Jak już to podróba :P język polski trudny? lepiej się ucz żebyś szmat z lumpów i tandetnych podrób nie musiała opychać ,żeby z czegoś żyć;) w sklepach firmowych też sprzedają podróbki ,żebyś się czasem nie zdziwiła Ja tobie "promyczku" nawet pustego pudełka po zapałkach bym na all nie sprzedała :P po co się użerać z tumanem analfabetą ośmieszasz się i tyle

Gość wieś mów co chcesz
Liceowa Podrube to pewnie sama nosisz ! Torebka byla kupiona nowa w oryginalnym sklepie PUMA!!! Pewnie nigdy w takich sklepie nie bylas. Nie pasuje ci to po jakiego *uja sie wypowiadasz! Mam nawet metki i paragon od torebki. zalogowana co masz torbę zalogowaną ? idiotka z ciebie , taka sama jak gotic :P zrozum prosta pusta panieneczko ,że nie każdy ma tak wiejski gust jak ty i nie każdy się posika z zachwytu nad twoimi wiejskimi szmatkami , stać mnie i nie muszę się pozbywać szmat na allegro po prostu komuś je daję

Gość złota buda ślimaka
te rzeczy nie są fajne a torebka wieśniacka , prawdopodobnie podróba

Gość trzebabyło się zastanawiać
jak się badziewie kupowało ;) teraz usiłujesz to opchnąć

Gość torba jak ze śmietnika
ech szału nie ma , no chyba że torebka... podróbka pumy :P

Gość zielonym do góóóry
podróba nie podruba , co języka polska być trudna ? lepiej weź się do nauki dziecko bo analfabetyzm nie jest dobrą reklamą ;)