Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malabrunetka21

klopot z windowsem;)

Polecane posty

Gość malabrunetka21

hej, potrzebuje kogos kto sie zna na kompach troche;) przez caly czas mialam xp ale ostatnio zrobilam format i "przeszlam" na 7. system dal mi kumpel na plytce (nie jest oryginalny) i jak klikam prawym klawiszem na MÓJ KOMPUTER to jest napisane ze windows jest aktywny ale mimo to codziennie wyskakuje mi komunikat: aktywuj teraz swoj pakiet windows;( co z tym zrobic?? wiem ze zaraz poleca komentarze ze po co baba sie za to bierze, ale mial mi to robic kumpel a trafil mu sie niespodziewany dluzszy wyjazd a ja musialam pilnie zrobic projekt;)

ja też nie mam orginała i zawsze po uruchomieniu internetu wyskakuje mi okno żebym zakupiła orginała :) no ale wciskam później,później i tyle :D

Gość malabrunetka21
no tak tylko ze mi dzisiaj wyskoczylo ze zostalo mi dwa dni na aktywacje a jak tego nie zrobie to nie bede mogla kozystac w pelni z windowsa;( chyba bedzie trzeba sobie czegos odmowic i zakupic oryginalny system;)

Gość malabrunetka21
hehe no wlasnie o to chodzi ze jestem z dala od znajomych i od miasta;) ale dzieki za podpowiedz;)

Gość anne725
up tez mam ten problem

Gość polecam Ubuntu 12.04 LTS
doskonały system :classic_cool: