Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 8558

czy po ślubie musiałyście zrezygnować z dawnego stylu życia

Polecane posty

Gość ona 8558

Zawsze planowałam najpierw coś zrobić w życiu, a dopiero póżniej ślub , dzieci. Chociaż mam już swoje lata , to nadal się dokształcam , mam też hobby, które zabiera mi dość dużo czasu.Jestem aktywną osobą Myślałam,żeby stanąć na ślubnym kobiercu za kilka lat mając 30 na karku, ale o co chcę was zapytać. Czy ślub zmienił coś w waszym życiu, czy musiałyście zrezygnować z dawnego stylu życia. Czy będąc mężatką będę musiał zmienić swój styl życia ?

ja nie jestem mężatką, ale sądzę, że to wiele zmienia, a przede wszytskim posiadanie dzieci, patrząc na znajomych... to widzę jak zmieniło się ich życie, nie chce tak :( brak swobody, brak spontanu echh

Gość chyba coś w tym jest
Nie. Na piwo z kumplami nie chodzę;-) ale to już jak męża poznałam. Kobieta musi mieć swoje życie,jest wtedy atrakcyjniesza w oczach męża;-) więc- jeśli uważasz,że to ON nie wahaj się! Na dziecko czas przyjdzie później. Aaa i fajnie że masz swoje pasje,rozwijasz się... Lubie takich ludzi. Wielki plus dla Ciebie ;-) pozdrawiam

Gość ona 8558
Już imprezy są za mną, więc nie chodzi mi jako tako o swobodę,że nie mogę wyjść poszaleć na disco. Babski wieczór raz na jakiś czas to myślę,że to nie jest problem:) Chodzi mi o takie zwykłe zajęcia poza pracą i tv :)