Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to czego chcę od życia

Czego oczekujecie od życia,o czym marzycie i co macie? Macie dom,auto,pracę?

Polecane posty

Witajcie! Jak w temacie. Co w życiu macie? A może jedyne do czego doszłyście to posiadanie dziecka i mieszkanie kątem u rodziców? Jak to z Wami jest,ale tak bez sciemy!

Gość JiciPiomruk
Co mam? Stałą pracę, męża, pasje, hobby, zwierzęta i marzenia :) O czym marzę? O dziecku i mieszkaniu, o zdrowiu bliskich osób, by babcia żyła jak najdłużej. Nie mam domu, ani samochodu.

Gość ignessska
Mam męża, pracę, 2 dzieci, pół samochodu i pół domu,bo przecież jest wspólnota ;) Marzę o wyjeździe w góry i o tym,aby żyć w szczęściu jak najdłużej. Czego oczekuję? Podwyżki w pracy :p

Gość ja mam wszystko
potrzebne do zycia oprucz wyczekiwanego dziecątka!!!

A jak nie macie swojego domu,to gdzie mieszkacie? Wynajmujecie? Czy u rodziny?

Gość JiciPiomruk
U Rodziców. Póki co. Napisz może co Ty masz, co osiągnełaś i o czym marzysz :)

Gość czy to ja
ja mam mieszkanie bez kredytu, samochód, działkę. Marzę o skończeniu studiów, znalezieniu pracy. Chcę by moje dzieci były zawsze szczęśliwe i zdrowe

Gość mamy wiele bardzo dobre
wyksztalcenie, swietna prace, wysokie zarobki, nigdy nie liczymy co i na co wydajemy, mamy dom, 2 nowe samochody, do tego szczyt szczescia 2 cudownych dzieci,...materialnie mamy wszystko, rodzinnie jestesmy spelnieni, ale mam niespelna 33 lata i duze problemy z sercem. Codziennie modle sie o to, zebym zyla, zeby moje dzieci mialy mame, przeciez sa jeszcze takie malenkie...

Już,już piszę. Mam-skończone studia i kiepską pracę,ale brak odwagi na zmiany. Mam fajnego i kochanego męża, kochane dziecko, mamy swoje małe mieszkanie i pełnoletnie autko. O czym marzę? Żeby mieć trochę więcej odwagi,żeby umieć się cieszyć każdą chwilą i o tym żeby wreszcie udało mi się trafić 6 w totka.

Gość anika 28047
jestem madra - to chyba najwazniejsze .

Gość anika 28047
a materialnie jest dobrze - nie patrze na ceny w spozywczym , mieszkanie w polsc , auto , telewizory , laptopy, i inne pierdoly - o czym maze zeby moje dzieci byly zdrowe i szczesliwe , zeby moj partner umial cieszyc sie byciem a nie ,, mieciem,,

Gość mam pracę, dziecko, męża
mieszkanie (na kredyt ale jest) marzę o dalekich podróżach, znalezienie pracy na cały etat. Czego oczekuje od życia szczęścia, bycia szczęśliwym.

Gość mama coreczki
Mam meza, coreczke, zaczynam stawiac pierwsze kroki w pracy. Czego bym chciala? Zeby udalo mi sie rozkrecic wlasna dzialnosc i ewentualnie drugi dzieciaczek:))

Gość anika sobie maży,bo mądra:)
My mamy 2 laptopy-każdy za 1zł,bo mam internet w abonamencie ;) Mieszkanie z kredytem, samochód-za gotówkę, dwa rowery i hulajnogę. Mam partnera i dziecko w drodze. Mam mgr,ale to teraz prawie każdy ma. Mam dobry zawód i godziwe wynagrodzenie. Marzę o podróżach,na razie byliśmy w Rio i było wspaniale! Autorko to dzieci też po pół,bo wspólne :p

????

Gość anika 28047
Autorko temat chyba niebezpieczny bo jak pisze sie prawde to w oczka kole - sadzac po docinkach , zawisc ludzka nie ma granic- nawet na takim fajnym forum .

Gość anika wróć do szkoły
A czego mam Ci zazdrościć? Że nie potrafisz się poprawną polszczyzną posługiwać,tylko sadzisz błędy ortograficzne,aż się chce mażyć,żebyś więcej nie pisała??? MARZYĆ I TWORZYĆ dziecko.

Gość anika 28047
a jednak cie ruszylo , nie rozwalaj kolejnego tematu - bo inni chyba nie maja ochoty. poczytaj o dyslektykach - i nie obrazaj nikogo - bo to o tobie swiadczy .

Gość anika wróć do szkoły
A ja pragnę,aby mała Anika nauczyła się władać językiem ojczystym. Dyslektycy znają zasady pisowni,bo inaczej nie dostaną zaświadczenia. Poza tym za błędy ortograficzne nie odpowiada dysleksja,a dysortografia i gdybyś miała badania z poradni psychologicznej/dyspanseryjnej to byś o tym wiedziała.

Gość kobietą jestem i już!
A ja pragnę,aby moje życie było spokojne i poukładane. Jak na razie to wszystko na wariackich papierach. Mamy mieszkanie wynajęte i budujemy dom. Ja mam pracę,a mąż właśnie zakłada działalność i złożył wymowienie. Mamy dziecko. Kochamy nad życie,choć nie jest biologicznie nasze. Co osiągnęłam? Czuję się spełniona zawodowo,naukowo się realizuję-robię doktorat. Samochody mamy 2,ale po wypadku nie mam odwagi wsiąść-a byłam tylko pasażerem... Mamy też kota i złotą rybkę-kiedyś były 2,ale kocisko jedną zjadło :(

mam mieszkanie, nie za wielkie, 2 samochody, nie z dobre, ale wystarczające, fajną, dość dobrze płatną pracę, świetne dzieci, męza, rodziców i przyjaciół i co najważniesze, wszyscy są zdrowi a moje marzenie jest takie, żebym jak najdłużej mogła ten stan rzeczy zachować :) może to niezbyt ambitne,ale dość długo już żyję na tym świecie, żeby wiedzieć, że to wcale nie jest takie proste jak się wydaje

Gość Zapowiedź najlepszego
Hmmm co my mamy??wielkie"g" jakby nie patrzeć;wynajmowane mieszkanie,trochę za małe jak do mieszkania ale za duże do sprzątania:)samochód na kredyt,wzięty przez głupotę i trzeba jeszcze spłacać:/ ale niektórzy go zazdroszczą(faktycznie-jest czego:O),trójkę fajnych dzieciaków,męża którego bym nie wymieniła na lepszy model,kupę długów,masę zmartwień;mąż ma prace której nienawidzi,ja siedzę w domu i marze o pracy,która by dawała satysfakcję...ale najbardziej bym chciała żebyśmy wszyscy zdrowi byli,bo dzięki temu damy sobie radę ze wszystkim!

Materialnie?Mieszkanie w którym się mieścimy,mieszkamy sami.Auta jeszcze brak jak narazie ale w niedalekiej przyszłości?Jak narazie jest motor.Stałą pracę,jest za co zapłacić rachunki,czynsz,jedzenie,jakieś tam przyjemności.O czym marzę?Abyśmy byli zdrowi,szczęśliwi,aby wychować syna na dobrego,watrościowego człowieka a samej doczekać jego dorosłości u boku męża aby starzeć si razem,żyjąc z zgodzie i mieć jako takie zdrowie na te późne lata.Abyśmy zawsze mogli na siebie liczyć i ufać sobie wspierać się tak jak teraz.

Gość Francoise
duży apartament,2 auta,motor ,3 dzieci,4 w drodze,meza ,psa i wszystko czego zapragnę;)jestem szczęśliwa

Gość ciekawy temat, więc napiszę
Ja mam skończone ciekawe studia, dobrą, choć bardzo absorbującą stałą pracę, dobrego,kochającego, pomocnego męża, dwoje cudownych dzieci, fajnych rodziców, własne całkiem wygodne mieszkanie, samochód (choć nie mam prawa jazdy i to jakoś mi ciąży), działkę i kredyt na dom. O czym marzę?? O zdrowiu dla rodziny, ktorą kocham, o szczęściu moich dzieci, o tym, by los nas nie doświadczał negatywami, o tym, by zatrzymać czas i by nikt z rodziny nie odchodził i marzę też skrycie o trzecim dziecku i o tym, by mieć na wszystko czas....

Gość mały odkrywca
Miłość i wiarę w Boga a z Nim wszystko mogę:)

Gość almenoushka
Mamy dom, działkę, samochód i 3 dzieci-to wspólne. Ja mam wspaniałego męża, znos śną pracę, maturę, rozstępy i hemoroidy po ciążach... Marzę o kubku gorącej kawy i żeby dzieciaki dziś na siebie nie wrzeszczały choć przez 5 minut. A tak na przyszłość,żebyśmy byli zdrowi i zawsze tak się kochali jak dziś.