Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kubusek0001

Piosenka na EURO ?

Polecane posty

ale kurde jak tak tego slucham to mi sie to nawet podoba haha ;) takie pozytywne to :D nie wierze w to co pisze :D

Gość EuroSpoko
Kubusek Tusk to najwyżej może śpiewać: deutschland uber alles z Angela Merkel

Gość EuroSpoko
Tusk ma udawać Greka na meczu z Grecją Komorowskiego wygnał Putin z loży prezydenckiej. Zaprosi go jak będzie trzeba posprzątać.

Gość EuroSpoko
Na Euro szykuje się fala protestów:) POkażemy Ci Tusku Euro jak zablokujemy wszystkie miasta:D

Gość jui
kuzwa .. to jest przebój :D taka jest Polska i nie wstydzcie sie tego ...ta piosenka reprezentuje nasz kraj i jest zajebista :D kupicha sie nie umuwa i reszta badziewi ..zobaczycie jak reszta swiata zacznie sciagac to z neta przebój to bedzie:D

??? """""" wawcia powraca6969 kubusek ale wypie**alaj z tym hymnem """"""""""" Ty o co Ci chodzi z Obywatela Kaczyńskiego się już pośmialiśmy teraz kolej na to byśmy usłyszeli hymn Polski w wykonaniu Obywatela Tuska lub obywatela Komorowskiego .

Gość o nieeeeeeeeeeeeeee
:oto ma być hymn Euro??????????:o Ja pierdolę:o Na początku myślalam,że tę piosenkę ułożył,zaśpiewał ktoś dla jaj,żartu a tu one wygrały😭 WHY???????????????????????????????? JUż lepszy bylby ktokolwiek inny,chociażby Liber(choć na codzień nie slucham jego muzyki)Już chyba też Doda byłaby lepsza gdyby strtowała:P

Gość hymn zaśpiewa Edyta Górniak
będzie powtórka sprzed 10 lat ;)Faaajnie!!!

Gość hymn zaśpiewa Edyta Górniak
to będzie remake jej hymnu z 2002 roku:)

Ale wiesz co ja na początku też odebrałem to jako niesmaczny żart a teraz się okazuje że, to jednak rzeczywistośc

Gość chyba skoczę
ja piertolę, to chyba jakiś żart :o :o :o :o

Gość a tam wg mnie były
najlepsze, nie miały specjalnie konkurencji

Gość będie wstyda na całą Europę
na cały świat jak będą śpiwać tę piosenkę na Euro:o Gorszy wstyd niż zafundowała nam Edzia w 2002,jej hymnu można byloby jeszcze słuchać,bo słowa były normalne a ona zmienila tylko melodię. Ale to co dzisiaj wygrało??:o Trzeba zlożyć reklamację,niech wybiorą jeszcze raz coś normalnego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość będzie wstyd na całą Europę
sorry za literówki,ale jestem przerażona tym co dzisiaj wygrało:o

Ja to się napieprzałem z mundialowego2010 "Waka Waka" Shakiry , no ale to co wygrało u nas to żenada przez wielkie Ż. Mam nadzieję, że na zachodzie nie zostanie to zauważone, bo siara jak cholera.

Z tym hymnem do EURO 2012 to plama po całości Bo mam tu na myśli jedną zasadniczą sprawę EURO 2012 nie są to mistrzostwa polski tylko mistrzostwa Europy i według mnie utwór powinien być w języku Angielskim by był zrozumiały dla wszystkich zainteresowanych kibiców i powinien go wykonać artysta w miarę znany w Europie.

Gość rozalka olaboga
taaak,bój się !!!

Waka Waka to przy tym jest arcydzieło muzyczne...też mam nadzieję,że nasz "hicior" pozostanie niezauważony, bo naprawdę będzie siara:o

Gość rozalka olaboga
nie bójcie się,zachód ma w głębokim poważaniu polski hymn na euro

z tego co wiem to ukraińcy wybierają własną piosenkę, więc cięzko mówić o oficjalnej piosence skoro będa dwie. i całe szczęście :) nawet słynna 'waka waka po polsku' jest chyba lepsza niż to koło gospodyń wiejskich...

juz lepsze są piosenki Gosi Andrzejewicz niż te babulki:o

Gość Babciagra
Ja też bym chciała żeby to byłTorzewski-no ale ja to mogę sobie tylko chcieć.Myślę że z tą jarzębiną najemy się tylko wstydu może to i dobry zespół- ale nie na taką światową imprezę