Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kubusek0001

Piosenka na EURO ?

Polecane posty

Gość saerdwerfe
folklor jest fajny, ale w tym wydaniu jest średni... już chyba wolę libera, pomimo tego, że nie przepadam za jego piosenkami.

Gość no dokladnie...folklor może
ogólnie jest zły,ale niech do cholery śpiewają sobie te folkowe piosenki na dniach swojej wsi,ale nie takiej ogólnoeuropejskiej imprezie jaką jest Euro:o Kto to wogóle wybierał,ten utwór??Polacy mają naprawdę tak fatalny gust????????????😭

Gość tak to widze
ludzie my nawet nie wyjdziemy z grupy -to będzie dopiero wstyd ------------------------i jaką piosenką się EURO 2012 się ZACZYNA to zamiast grać ,to nasi będą tańczyć tak jak im zagra inna piłkarska drużyna ,a czy będzie spoko mocno w to wątpie .........a sama piosenka to jest zwykła ludowa piosenka przerobiona idiotycznie ,słowa do dupy ,za szybkie tempo masakra i jeszcze jedno -----tak to jest zerżnięte z ruskich babuszek............tyle jest autentycznych typowych kibicowskich piosenek porozumieć się i najlepszą wybrać a nie ko-ko-euro spoko -żenada ale jaka piłka i drużyna taka piosenka !!!!!!!!a może Kaczuchy przerobić i też będzie fajna i spoko i w temacie !!!!!!!!!!!!

Gość no dokladnie...folklor może
"żenada ale jaka piłka i drużyna taka piosenka !!!!!!!!a może Kaczuchy przerobić i też będzie fajna i spoko i w temacie !!!!!!!!!!!!" heheheh :D:D:D

Gość sdfsdfsdfsf
szkoda ze nie wygraly wilki...

Cały dzień śpiewam: Kokoko Euro Spoko kurde nie mogę wyjść z szoku :( :(

Gość kolorowydługopis123
Nie podoba ni się ,ale słucham 5 raz i może być :D

Ja pitolę mogłam napisać piosenkę sama i wysłać na konkurs :D

Dokładnie, taki sam efekt "artystyczny" można by osiągnąć, śpiewając Kaczuszki. Usłyszałam rano w faktach nasz "hymn" i myślałam, że to żart. A może to jeszcze okaże się kawałem w złym stylu? reprezentować się na forum światowym z czymś, co byłoby mile widziane, ale ma małym regionalnym meczyku. Zamieńmy dach stadionu na strzechę

Gość bohnnna
To jakis zart? Bo nie wierze. Pewnie mialo byc smiesznie, cos w stylu "folklor na wesolo" a wyszlo zenujaco. Miedzy innymi za takie gowniane podejscie do sprawy wstydze sie za swoj kraj.

Ja mam swoje zdanie że EURO 2012 nie to nie są wiejskie rozgrywki tylko mistrzostwa Europy i według mnie utwór powinien być w języku Angielskim by był zrozumiały dla wszystkich zainteresowanych kibiców i powinien go wykonać artysta w miarę znany w Europie A o tym co dzieje się u nas zdanie mam takie ,że jaki organizator takie mistrzostwa i piosenka i autostrady widmo. Zresztą Jak wszystko w tym kraju.

Gość bohnnna
kubusek - podpisuje sie pod tym, co napisales.

rodacy zrobmy cos z tym, nie pozwolmy po raz enty osmieszyc naszego kraju, moze jakas petycja cokolwiek!!!! ratujmy sie przed kompromitacja :(

Gość Jaramnietolubieto
Yes Gicior Hicior podług mnie:classic_cool:

Tragiczni jestescie, nigdy wam sie nic nie podoba. Nie ma takiej piosenki, ktora by wam dogodzila. Uwazam, ze koko koko jest w sam raz na wasze glupie mecze, to takie "waka waka" tyle ze po polsku. Bardzo dobrze, ze pioesenka jest po polsku, w koncu TU jest POLSKA do chuja!! Czemu my zawsze mamy sie dostosowywac? I czemu sie przejmujecie, co pomysla o nas inni? Czemu nie przejmujecie sie, ze Polacy w swiecie maja opinie pijakow i zlodziei, a o Polkach kraza sluchy, ze w UK obciagaja ciapatym? A wy martwicie sie piosenka na jakies durne euro?

tak! bo to wlasnie jedyna taka okazja zeby pokazac, ze polska to nie tylko wiesniaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! debilko

kinder niespodziana Święta prawda. Mi piosenka się podoba. Może i bardziej reprezentatywny byłby Liber ale ta piosenka nie jest zła! Słuchaliście w ogóle reszty? Jakie patetyczne pieśni? Jaka nudna była Maryla? I Feel? Boże myślałam, że tego gościa stać na coś lepszego. Hymn ME musi być szybki, zachęcający do ruchu a nie jakieś gówno którego można w samochodzie słuchać :D Poza tym krytykujecie, a głosowaliście? Wysyłaliście smsy?

Gość kolorowydługopis123
Dobra jest fajna wpadająca w ucho ok :D My Polacy fajni jesteśmy :D

ciasteczkowa_mi wysyłałaś smsy? Może za mało? Trzeba było napierdalać głosami na Feela.

Gość kolorowydługopis123
Jeszcze nigdy nie było tak żeby Polacy byli zadowoleni ,zawsze coś czas skończyć z tym .Puszczajcie,słuchajcie głośno i dopingujcie !!!!!:D

kolorowydługopis123 no dokładnie, zawsze im w dupach źle :o

ciasteczkowa - debilke czyni z ciebie twoja wypowiedz. Jesli dla ciebie piosenka na euro to JEDYNA OKAZJA zeby zaprezentowac sie swiatu, to zal mi ciebie, a raczej twojego ograniczonego horyzontu :D:D A w ogole, to kto jest wyznacznikiem wiesniactwa? Kto decyduje o tym, co jest wiesniackie, a co nie? Pewnie ty? Babulki w folkowych strojach sa wiesniackie, w takim razie co NIE JEST wiesniackie? Wiesz co to folk? Nie odpowiadaj, wiem ze nie wiesz ::D

nie wysylalam, bo kurwa nie mialam jak , mieszkam w UK! poza tym wg mnie to powinno wygladac tak, piosenka powinna byc napisana przez profesjonaliste, a artysci powinni konkurowac kto najlepiej wykona piosenke! Wolalabym zeby reprezentowal nas ktos taki jak np kamil bednarek, albo chociazby doda, ktos mlody z powerem!!

adsadsa - nigdy nie lubilam Feela, ale wczoraj przegial z ta zawodzaca piesnia :D A Marylka sie zawsze musi wszedzie wtranzolic :P

Nie badz spaslaku taka hop do przodu, widac wpierdalanie kinder niespodzianek ci na mozg zaszkodzilo. Wiem co to folk pustostanie...moze ty do szkoly nie chodzilas...

taa o Dodzie to byście mówili, że cyckami świeci :D Prawda jest taka, że puszczą ją ze trzy razy na vivie i tyle po niej będzie :D

kinder niespodziana też Feela nie lubię ale byłam pewna, że jakiś hicior zaśpiewa a nie kolejny "Jak anioła głos" tyle że z piłką w tle :D

Taaa, Doda :D Ona jest baaardzo reprezentatywna - silikon, solarium i tips - jak mniemam, chcialabys, zeby swiat uwazal, ze to typowa Polka?? :D:D Poza tym, stwierdzam z cala stanowczoscia, ze pochodzisz z nizin spolecznych i nie umiesz dyskutowac. Jako ciekawostke polecam ci obliczenie mojego bmi 🖐️ (jesli nie wiesz co to, spytaj wujka google'a)