Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgvft7ujgty

czy on mnie zdradza z inną ?

Polecane posty

Gość bgvft7ujgty

jak myślicie ? Nie chce mi się wszystkiego opisywać ale może ktoś ma zajebistą intuicję :P

mysle, ze jest na wlasciwej drodze i jesli jeszcze nie zdradzil to wkrotce to zrobi, a myslami to juz calkiem jest z nia. Ale nie martw sie, pozbierasz sie szybciej niz myslisz.

Gość ikeYou
...z inną niż do tej pory...? Nie rozumiem...:(

Gość bgvft7ujgty
no z inną niż ja :/ kinder :(

Gość Antonio de
dobgvft7ujgty a jak czesto macie seks...?

Mowie ci zebys sie nie martwila, on na to nie zasluguje. Jeszcze bedziesz zadowolona z takiego obrotu spraw. A teraz ide pod prysznic i do spania.

Gość bgvft7ujgty
raz na tydzień bo mieszka daleko i tylko w weekendy się widujemy, ostatnio mi powiedział że mnie kocha ale mam jakieś dziwne przeczucie że chyba jest ktoś drugi ...

Gość bgvft7ujgty
kinder niespodziana wszystko przeczułaś intuicyjnie ? :)

Gość bgvft7ujgty
toś mnie pcieszyła :/ a więc dlaczego on ze mną jest i mówi że mnie kocha jak myśli o innej, mogłabyś jeszcze tylko to uściślić? :)

ale i tak radzilabym wierzyc tylko wlasnej intuicji.

Gość kokosimoao
faceci to skurwysyny każdy zdradza prędzej czy pózniej i wiem że ciebie też zdradza zdradził albo zdradzał

Gość jacob47
Ciężko, wyczuć czy zdradza. Za mało szczegółów, ale na pewno prawdopodobieństwo jest większe. Skoro widzicie się tylko w weekend. Oblicza zdrady http://dl4.pl/LT

Gość bgvft7ujgty
czyli ona mu się bardziej niż ja podobam :o a tyle komplementów mi nagadał, tak mi schlebia i twierdzi że kocha :/

Gość bgvft7ujgty
a ja głupia truję się od miesiąca dla niego tabletkami antykoncepcyjnymi i mam chyba wszystkie skutki uboczny a ten kręci z jakąś inną :o jeśli to się okaże prawdą to koniec z facetami raz na zawsze !!!

hahahahahaha zostan wojujaca feministka. a tak pow2aznie warto miec kupla ktory jako facet Ci coś podpowie , nie słuchaj tych doradczyń , niedoruchanych zazdrośnic , które niezapieszczane siedzą na forach i innym gdy tylko się wątpliwości u nich rodzą zaraz stasują mózg tak , że z niczego afera jest kręcona.

Gość bgvft7ujgty
idę spać dzieki Ferdynandzie :)

Gość Sprawdź go...
Mój mnie zdradzał z koleżanką z pracy... Wynajmij detektywa i tyle. Jak jesteś z wawki to napisz na: kontakt@aktazdrady.pl Jak nie to w googlach poszukaj u siebie w okolicy. Po co tracić czas na jakieś domysły? Tak dostaniesz fotki i po sprawie... No chyba, że jest czysty to nawet lepiej :)

Gość Hucioa

Zgadzam się, że detektyw do dobra opcja. Ja zdecydowanie polecam detektyw Skrzypek z Wrocławia. Pomogła mi kiedy podejrzewałam zdradę i jest bardzo rzetelna.