Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdania po angielsku

Moge prosic o sprawdzenie mi zdan ktore chce przetlumaczyc na jezyk angielski??

Polecane posty

Jak długo będę pracował? Od której do której godziny? I w jakie dni tygodnia? Mam stać za barem???? Jak powinienem wyglądać rozpoczynając tutaj prace? są jakieś specjalne wymagania? Czy konieczne jest wykształcenie w tej branży??? Jak będzie wyglądało moje wynagrodzenie? Ile dostane za godzine???

How long I will be work? From where to where the hour? And in the days of the week? I stand behind the bar? How should I look starting work here? They have special requirements? How will my pay? How much I get per hour? Tutaj ułożyłem zdanie do każdego pytania. Jakby co to proszę o poprawki?

Był to piękny duży dom - It was a beautiful big house Były tam zielone meble - There were freen furniture Na stole były kawa i ciasto - On the table were coffe and cake I dużo pytań - And a lot of questions Pisarz odpowiadał - The writter answered

Gość widze ze zle
ale nie potrafię poprawić poprawnie w 100% wiec podbije ci topik:)

Proponuje Warszawe - It is proposed Warsav Jest dużo sklepów - There are lots of shops Są teatry i kina - There are theaters and cinemas Mieszkanie jest dobre - flat is okey Mieszkanie nie jest drogie - The flat is expensive Ja mam tanie - I have a cheap W mojej okolicy są bardzo tanie - In my area are very cheap Znajde coś fajnego - I find something cool Mieszkanie w którym są dwa pokoje - Apartment where there are two rooms

Gość widze ze zle
troche za pózno na taki temat spróbuj jutro, może na dziale "poza Polską.."

Gość cfyvgubinjomk,
Jak długo będę pracował? How long will I work? Od której do której godziny? What are the working hours? I w jakie dni tygodnia? What are the day of the week? Mam stać za barem???? Have I stay behind a cafe?

Gość cfyvgubinjomk,
How should I look starting work here? Are there any special requirements? Is it necessary to experience? how much will I earn? How many get in an hour?

Gość cfyvgubinjomk,
Był to piękny duży dom - It was a beautiful big house Były tam zielone meble - There were green furniture. Na stole były kawa i ciasto - There were coffee and cake on the table. I dużo pytań - And a lot of questions Pisarz odpowiadał - The writter (have) responded

Gość cfyvgubinjomk,
Proponuje Warszawe -I suggest to Warsaw. Jest dużo sklepów - There are lots of shops Są teatry i kina - There are theaters and cinemas Mieszkanie jest dobre - The flat is good. Mieszkanie nie jest drogie - The flat is cheap. Ja mam tanie - I have a cheap flat. W mojej okolicy są bardzo tanie - There are very cheap flats in my nearby place. Znajde coś fajnego - I will find something cool Mieszkanie w którym są dwa pokoje - Two rooms' apartament

Gość cfyvgubinjomk,
ale tylko kilka, zaraz spadam spać.

Gość jesli to ona to ja
*How much I get per hour ? *The flat isn't expensive. *Any restrictions about my work outfit?

Najpierw pomyślałem, że pomogę w tłumaczeniu, ale szybko zauważyłem, że w Twojej pracy język angielski będzie miał spore znaczenie (kontakt z ludźmi), uznałem więc, że nie warto Ci pomagać tylko po to, żebyś oddał prawidłowo wypełnioną kartkę przed rozmową kwalifikacyjną...

Jaką kartke? Nie rozumiem o czym mówisz???? Po prostu potrzebuje tych zdań bo to jest dla mnie bardzo ważne. Może jutro znajdzie się ktoś kto może :) dziękuje osobom dobrego serca które postanowiły mi pomoc :)

Gość jesli to ona to ja
*Do I have to stay behind the bar? chyba ze pytasz czy masz byc barmanem Wil I be a bartender?

Gość jesli to ona to ja
mialo byc How much I will get per hour?