Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabka_ptaszka

Kto nie śpi niech pogada o duperelach:)

Polecane posty

Gość 665773333
nie śpię, bo chce mi się spać. Jakoś tak mam:) Im bardziej chce mi się spać, tym bardziej nie chcę gasić kompa i nyny...

Gość odpowiadam.
Ja łyknąłem Guarane po 16tej w dużej dawce i do tej pory mnie trzyma więc jeszcze mi się spać nie chce ale ostatnimi dniami chodziłem spać po 22.00!!

no to witajcie w klubie:) ja tez nie spie bo mi sie nie chce. no i nie potrafie sie od kompa oderwać :) ale nudy troche i o. co tam słychac u was nocne baboki???:)

Gość inezzzzzzzzz
mi też sie nie chce spać bo spałam do południa

inezzzzzzzzz, ja od niedawna siedze na kafe bo fajnie sie tu gada z ludźmi, ale kojarze twój nick jak pare lat temu miałam problem z bulimią i na takim temacie kojarze twój nick. to ty?

Gość odpowiadam.
Ja dzisiaj wstałem po 6tej ale nie chce mi się spać. Fakt że spałem zaraz potem do 12 i jeszcze polegiwałemw łóżku długo ale ta Guarana zrobiła chyba swoje i jeszcze mi sie spać nie chce. Dodałami energii że hej!! Jest jak zawsze niezawodna.

Ja właśnie do domu wróciłem z ogniska, które sobie z byłą urządziliśmy.... Zostały mi dwa piwka, więc jeszcze chwilowo spać się nie wybieram.

Gość inezzzzzzzzz
to nie ja ;)

Lomu to dawaj jedno to sie z tobą napije:) inezzzz sory:) myślałam że ty tak długo juz tutaj urzędujesz:)

Gość odpowiadam.
No niestety trzeba powoli się szykować do wyrka i jutro wstawać najlepiej koło 11tej :D

Gość tylko nie zaprzeczaj
inez, a ja niucham, ze cię znam, masz na imię Agnieszka, prawda?

Gość inezzzzzzzzz
ja też jedno poprosze :)

nie no ja tam musze koło 8 wstać bo sie pakuje, z mym jedziemy na majówke na 2 dni no i jeszcze moje zwierzaki zostawiam to musze im ogarnać zarcie na te dni:)

Jednym się podzielę, więc pijcie na pół, bo drugie już zacząłem :p

Gość odpowiadam.
Ludzie to mają fajnie na majówki sobie jeżdżą a ja jakzwykle sam siedzę :( cały długi weekend majowy. Wszyscy znajomi gdzieś powyjeżdżali a ja tylko w domu w ta piękną pogodę i najwyżej na necie mogę posiedzieć. :(

odpowiadam. nie przejmuj sie, chociaz nikt ci nie wypomni że jego cenny czas i pieniadze marnujesz jak to jest u mnie. niby bedzie sieanka ale w powietrzu wisi kolejna awantura wiec wiesz:) ja na kafe siedze sobie bo tu mozna odskoczyc od tego wszystkiego

Za słabą głowę mam na mieszanie :classic_cool: "odpowiadam." A kto powiedział, że samemu to trzeba "siedzieć"? 1: Rusz wyobraźnią 2: Rusz dupskiem

Gość odpowiadam.
Tak tylko gdzie tutaj pojść samemu?? Po mieście co najwyzej połazić nic więcej :( Posiedziec gdzieś samemu w kawiarni co właśnie dzisiaj miało u mnie miejsce i takie tam drobnostki. Ale wszystko w samotności :( A ja chcę się nacieszyć czyimś towarzystwem.... realnym nie tylko wirtualnym.

odpowiadam. ja w sumie poza facetem który od rana do wieczora w pracy tez zabradzo nie mam z kim wyjść przez ostatnie ciepłe dni sama non spot w domu z kotem i szczurami.

A ja myślałem, że smutek w samotne weekendy to domena kobiet....

a o nieprawda. ludzie z natury zyja w rodzinach, parach,w "stadach" :P wiec nawet samotnik z wyboru czasami za bardzo odczuwa te samotnośc

Gość odpowiadam.
Raczej nie jestem samotnikiem z wyboru tylko tak sie jakos poukladalo :( jestem sam akurat u rodzicow siedze i jestem oderwany od znajomych.

Mi też czasem brakuje "Kogoś". Ale "czasem" to za mało, żeby mi tego brakowało.

No, to zamąciłem.... Przeczytałem to, co napisałem i sam nie bardzo rozumiem :D:D:D:D

Trzecia pipka trochę wściekła :D